Sign in to follow this  
CEO

OnePlus 5T în ediţie Star Wars va debuta odată cu noul film The Last Jedi (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

oneplus-5t-star-wars-europe-0-640.jpg?wi

Înaintea lansării OnePlus 5T au apărut online zvonuri despre o versiune roşie a telefonului, cu branding Star Wars, care ar fi trebuit să debuteze odată cu restul versiunilor. În timp ce telefonul a fost lansat oficial doar într-o variantă neagră, iar OnePlus a anunţat o variantă roşie pentru piaţa din China, ediţia Star Wars nu a ieşit la suprafaţă... până acum. La o săptămână distanţă de lansarea oficială a filmului Star Wars: The Last Jedi, OnePlus şi Disney au prezentat oficial OnePlus 5T Star Wars Limited Edition.

oneplus-5t-star-wars-europe-0-640.jpg?wi

Având în vedere că este vorba doar despre o ediţie mai specială a telefonului, utilizatorii nu ar trebui să se aştepte la diferenţe majore la capitolul hardware. Avem acelaşi display edge-to-edge cu rezoluţie Full HD+, acelaşi Snapdragon 835 şi un sistem dual-camera pe spate, însă la exterior telefonul a primit câteva modificări.

În primul rând, spatele telefonului nu este nici negru, nici roşu. Pentru acest model, producătorul chinez a ales să lanseze o a treia variantă de culoare: alb. În ciuda faptului că spatele metalic este acum deschis la culoare, rama subţire din jurul ecranului rămâne neagră, în timp ce butonul pentru modul „silent” este acum de culoare roşie. Se pare că OnePlus a împrumutat astfel câteva elemente de design de la Pixel 2 XL, Google livrând una dintre versiunile telefonului în alb + negru şi cu un buton colorat.

Şi totuşi care este legătura cu Star Wars? Păi pe spate, în partea de jos a fost poziţionat logo-ul seriei de filme, desenat cu contur roşu, în timp ce în software, pre-instalat poate fi găsită o temă specială cu fundal de ecran dedicat noului film The Last Jedi.

Telefonul va debuta pe 13 decembrie în Europa la premiera filmului Star Wars: The Last Jedi din Danemarca, Finlanda şi Suedia, urmând ca apoi să fie disponibil online pe site-ul oficial OnePlus începând cu data de 14 decembrie. Cu siguranţă însă, stocurile de OnePlus 5T în ediţie Star Wars vor fi limitate.

(...)

Cuvinte cheie: oneplus 5t, smartphone, android, star wars, the last jedi,

Subiecte asemănătoare:
» Snapdragon 845 a fost prezentat oficial. Vine cu performanţă ridicată şi funcţii dedicate pentru VR, AR şi AI
» Moto X4, smartphone-ul mid-range premium de la Lenovo, este disponibil în magazinele din România
» Ponturile Go4it: Pune-ţi smartphone-ul la „dietă”. Aplicaţii „Lite” disponibile pentru Android care ocupă un spaţiu redus şi consumă puţine date mobile
» Samsung a început producţia de cipuri de memorie de 512 GB pentru smartphone-uri
» Go4News: Bateria care se încarcă de cinci ori mai repede, lista dispozitivelor Samsung care primesc Android Oreo şi casca pliabilă pentru biciclişti

Articol original - OnePlus 5T în ediţie Star Wars va debuta odată cu noul film The Last Jedi, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
hCf1Mci8TEo

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this