Kazi

Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

Recommended Posts

Nick-ul tau : Kazi

Nick-ul celui reclamat : xXRodrigoJoacaXx

Descrie situatia : Situatia a fost in felul urmator , discutand cu un player pe chat (incercam sa il ajut) a trebuit sa descompun un mesaj in 2 deoarece chat-ul nu mai citeste dupa un numar de caractere, domnul de fata xXRodrigoJoacaXx fara a ma avertiza ca acest lucru se claseaza ca spam (deoarece nu este spam) mi-a dat Mute, dupa Mute incercandu-i sa ii explic si eu si mai multi playeri ca acest lucru nu e spam imi trimite remarca urmatoare(img). Tind sa cred ca acest lucru se poate numi Abuz de Grad. 

Am luat Mute si a 2-a oara de la Naftalina dar pe buna dreptate, deoarece dupa lungi discutii cu xXRodrigoJoacaXx i-am spus ca ii arat ce e ala spam si am spamat.

Daca tot este helper ar trebuii sa invete diferentele. Si nu sunt primul !!

Data : 12/1/2018

Dovezi : https://imgur.com/a/z3qKU

Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Nu vreau sa il sanctionati grav, doar sa il puneti sa reciteasca ce inseamna anumiti termeni !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

:contra: am intrebat ieri pe confa staff daca acest gen de mesaje (scrise de 3 ori una dupa alta) se considera spam, si mi s a raspuns cu afirmativ (de catre leaderul de pe survival si ca ar trebui sa invete jucatorii sa scrie intr o fraza tot ce au sa transimta).Daca nu puteti respecta aceasta regula ar trebui sa va scrieti in msg.

dovada ca ai scris acele 3 mesaje una dupa alta : https://imgur.com/a/TDR0I .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oki atunci modificati regulamentul in asa fel in cat sa explicati termenul de spam pentru serverul vostru... Jucand in mediul online diferite jocuri din diferite colturi ale planetei cu diferiti oameni, singurul termen de spam pe care l-am intalnit nu este in nici intr-un caz acesta. Limitare caracterelor in minecraft poate fi una dintre problemele care poate duce la un spam neintentionat...

Nu sunt hater sau nu vreau sa fac rau nimanui , vreau doar sa se clarifice anumite lucruri pentru evitarea problemelor pe viitor si a discutiilor de genul.

Edited by Kazi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.