Sign in to follow this  
OrIeNt

Aplicare Helper

2 posts in this topic

Prenumele tau: Cristian
Cu ce nick-uri joci pe server: OrIeNt
Primele 7 cifre din CNP: 1990521
Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Am avut diferite grade pe mai multe servere de-a lungul timpului, dupa aceea a urmat o pauza, iar de ceva vreme ma bucur sa joc din nou. Imi place sa indrum, sa ajut, sa rezolv probleme, indiferent de tipul lor. Sunt o fire calma, sociabila, sunt prietenos, un coechipier intr-o echipa. Imi doresc sa ajut si eu noi playeri, incepatori sau avansati pentru a avea un timp pe server cat mai placut. De asemenea cunosc responsabilitatile unui Helper, Admin, etc. si datorita experientei pot face fata unei asemnea datorii. Consider ca experienta are un cuvant important cand vine vorba de acoradarea unui grad pe un server public. Fiind un server dezvoltat, cu activitate, in care zilnic intra cel putin 5 playeri noi, dupa parerea mea, acesta trebuie protejat si sa fie asigurat un climat bun. Astfel ma cred capabil pentru asigurarea acestor lucruri, avand un grad de maturitate corespunzator. 

Discord (Obligatoriu): #5215

Skype (Obligatoriu) : anonim-comedy
Ai citit regulamentele?: Nu am idee, sunt confuz

Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: Momentan, am doar cateva minute jucate. Sunt un jucator mai vechi, ce vota serverul zilnic, intram zilnic pentru a juca. 

Dovadă video cu orele jucate: Voi incarca o poza cu orele jucate, sunt in jur de 18h. (Nu ma aflu la computer pentru a putea accesa jocul si a incarca dovada.)
Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Luni si Mari voi putea accesa serverul doar dupa ora 19:30 , Miercuri dupa ora 12:00, Joi incepand cu ora 08:00 pana la 12:00 si dupa accea dupa ora 14:30, Vineri dupa ora 14:30, Sambata si Duminica dupa ora 10:30

Minimul pe server pe care il pot sta zilnic poate fi si de 2-3 ore, am o placere deosebita sa joc pe acest server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strânge 48 h + :respins::tc: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this