Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Windows 8 - Parerii,impresii,discutii


Guest Alex

Recommended Posts

Windows 8 este următoarea versiune de Microsoft Windows, o familie de sisteme de operare produse de compania americană Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale, desktop-uri , laptop-uri , netbook-uri si PC-uri tabletă (tablet PC). Adaugă suport pentru microprocesoarele companiei ARM, pe lângă tradiționalele microprocesoare de tip x86 de la companiile Intel și AMD. Interfața de utilizare a acestuia a fost schimbată pentru a fi mai bine adaptată la folosirea ecranului tactil (touchscreen), pe lângă mausul tradițional.

Microsoft nu a anunțat încă o dată de lansare pentru Windows 8, dar unele importante instituții media speculează că ar putea fi disponibil la sfârșitul anului 2012.

Link to comment
Share on other sites

A aparut un customer preview.. care insa nu pare a fi foarte stabil. Eu inca nu l-am instalat la mine in calculator, insa l-am pus in virtual box. Sincer sa fiu sunt placut impresionat de viteza de pornire, care chiar daca era pus pe virtual box si nu avea toate resursele calculatorului meu a pornit mai repede decat windows 7. Singura problema a fost pana m-am obisnuit cu interfata metro, care e destul de greoaie in prima faza, insa apoi te prinde complet. Ruleaza mai repede, insa fiind o versiune beta nu este stabil 100% si mai crapa uneori. Cu toate astea eu inca nu o sa il instalez, ci o sa astept versiunea final, care cum ai spus si u o sa apara anul acesta. Cei de la Microsoft vor sa faca acest sistem de operare pt calculatoarele cu sistem touch screen, si vor sa il faca foarte apropiat de sistemul de operare al unei tablete. Un alt plus al acestui windows este ca poate rula unele jocuri pentru xbox(din cate am inteles, nu am testat eu personal pentru ca in virtual box daca mai incercam si asta cred ca scoteam fum din pc :)) ), insa pentru asta iti trebuie un calculator foarte bun. Asadar asteptam versiunea finala

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

suna promitator windows 8, insa pana se vor rezolva toate problemele la drivere, iar pana majoritatea producatorilor vor oferi full support pentru windows8, va mai dura putin :)

e bun totusi de incercat intr-o masina virtuala, personal eu asa il folosesc, fiind constrans sa lucrez din cand in cand pe el din cauza serviciului.

la inceput pare putin ciudat, insa pe masura ce petreci mai mult timp folosindu`l, ajungi sa te obisnuiesti cu el :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Admin

mie sincer imi place. instalasem customer preview, insa nu gaseam toate driverele de care aveam nevoie, sau daca le gaseam nu erau complet functionale. am sa mai astept putin si cand voi gasi toate driverele am sa-l folosesc cu siguranta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...