Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Concertele Verii 2012 In Bucuresti!+ Preturi!


Claudiu

Recommended Posts

A venit vara si avem de sa ne bucuram. In vara asta o sa avem parte de multe, multe concerte. Noi venim cu recomandarile.

Incepem cu un nume care noua nu ne place prea tare. Insa sunt sigur ca pentru SHOW merita vazuta aceasta doamna. Lady Gaga, despre ea vorbim acum.

Cel mai ieftin bilet costa 150 de lei si este pe gazon in zona B. La Gazon A un bilet costa 345 de lei. Biletele inca se mai gasesc.

Placebo. Baietii astia vin pentru a 3-a oara in Romania si de fiecare data a fost foarte bine la concertele lor. Molko si compania au cantat la Arenele Romane in 2006 si in 2009 la Romexpo. Au un album optimist, Battle for the Sun, un sound nou si nu ai niciun motiv sa ii ratezi anul acesta pe 6 august.

Biletele costa intre 90 de lei si 145 iar concertul o sa fie in Complexul Sportiv Iolanda Balas Soter.

Red Hot Chili Peppers. Multa lume isi dorea concertul asta. Si visul lor o sa se indeplineasca pe 31 august. Sunt sigur ca National Arena o sa fie plina ochi. Cel mai ieftin bilet e 130 de lei. Insa, daca vrei sa ai vedere la scena, trebuie sa dai ceva mai mult: un bilet in fata e 275 de lei.

Festivalul Ost Fest editia 2012 la Zone Arena. Odata cu schimbarea locatiei de desfasurare se schimba si intreg programul festivalului: startul distractiei se va da vineri 15 iunie ora 14.00 , iar pana luni 18 iunie ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

15 iunie: MOTLEY CRUE, DIMMU BORGIR, OVERKILL

16 iunie: MANOWAR, EUROPE, TROOPER, HOLYHELL

17 iunie: MEGADETH, MOTORHEAD, LAKE OF TEARS, W.A.S.P.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

- 350 lei Fire Circle

- 265 lei Tribuna

- 120 lei Golden Circle

- 90 lei Gazon

- 30 lei Camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

- 525 lei Fire Circle

- 400 lei Tribuna

- 200 lei Golden Circle

- 150 lei Gazon

Slayer, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane s-au pus in vanzare incepand cu data de 6 februarie, la doua categorii de pret, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle si 80 de lei pentru General Acces.

Rock The City. In perioda 29 iunie – 1 iulie 2012, la Complexul Romexpo din Bucuresti va avea loc festivalul Rock the City 2012. Primele confirmari ale organizatorilor pentru editia din 2012 a festivalului Rock the City sunt: Guns N’ Roses, Machine Head, The Cult, Godsmack, Black Label Society, Ugly Kid Joe, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Sweet Savage şi Lost Prophets. Un abonament Normal Circle costa 191.70 lei

Summer Well. Daca anul trecut ai dat din cap pe Plan B sau Interpol anul asta o sa fie si mai tare. Pe 11 august avem asa CITIZENS, Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Patrick Wolf si Hurts iar pe 12 august avem Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines si The Stone Roses.

Nici nu e scump, un abonament costa 125 de lei.

Control Day Out II. Control Day Out 2, powered by TuborgSound! Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children vor concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Biletul este doar 75 de lei.

B’estfest. Pana acum avem doua nume grele: Pulp si Garbage. Eu o sa merg sa ascult LIVE "Common People". Pentru ei merita sa dam 250 de lei (daca ne luam doar pe cele doua zile) sau 265 (daca luam abonament).

Vineri, 6 iulie: Garbage, The Qemists, Milow, Stanton Warrios, Kreator si Moonspell

Sambata, 7 iulie: Selah Sue, Mala Vita, Modestep(live) si Obituary.

Duminica, 8 iulie: Pulp, Caro Emerald, Andy C, Dope D.O.D , Meshuggah, Skindred, Tristania

Linkin Park. Am reusit sa ii vad anul trecut in Belgia la Werchter si mi-au lasat o impresie foarte buna. Stiu replica cu "daca veaneau acum 6-7 ani era chiar OK". Este un concert pe care il recomand. Un bilet la Gazon A costa 200 de lei iar la B 130 de lei.

Concertul Linkin Park va avea loc la Bucuresti in cadrul Complexului Romexpo miercuri, 6 iunie 2012.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...