Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Salut, motivele pentru care iti dau pro: [+] Ai numărul necesar de ore. [+] Motivele sunt de încredere. [+] Meriți o șansă. Iti doresc mult succes si sa ai o seara frumoasă!
 3. Yesterday
 4. LiNU

  Scripter Samp

  Salut, Suna interesanta experienta ta, pacat ca varsta nu te ajuta. Crezi ca poti crea un server bestial de samp si sa il intreti in parametri de joc nonstop? Esti instare pentru a administra un astfel de server? (creare de la 0 si infintarea unei echipe de treaba pentru moderarea serverului) Cred ca admini pot rezolva cu suportul hostarea serverului, @CEO poti sa un raspuns in acest sens? Pentru GTA5 Online ai ceva cunostinte? parca suna mai bine
 5. Se va anunta cand se vor deschide din nou cererile de helper. Ne pare rau.
 6. https://imgur.com/a/JGS2Mea iti multumesc pt reclamatie
 7. Regulamentu citit , a respectat modelul de cerere , orele le are aproximativ . E bun la pvp si cred ca o sa se descurce ca staff , stie sa faca diferenta de playeri buni si hackeri , eu cred ca merita o sansa , succce!
 8. Nick: Zereh Pe ce sectiune ai primit ban: Assassins Numele membrului din staff care te-a banat: ajhlax183 ala Dovezi: https://imgur.com/a/cBeZN9C Alte detalii: Imi da ban ca primeste bataie ma,la fel a fost si pe alt server,il bateam si zicea ca am hack =]],ce sa mai zic,astept dovada sa vad ce hacker sunt,
 9. [-] Regulament necitit. [-]Nu ai minimul de ore. @Clau7436 Te rog sa nu mai votezi atata timp cat nu faci parte din staff,multumesc! [-] Regulament necitit. [-]Nu ai minimul de ore.
 10. [-] Nu ai prezentat CNP. [-]Nu ne ai prezentat orele jucate
 11. Prenumele tau:Alex Cu ce nick-uri joci pe server:MASTERPINGUIN Varsta:15 Primele 7 cifre din CNP:5050224 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper:Eu cred ca m-as putea califica deoarecece indeplinesc conditiile(asta e parerea mea),is destul de matur,stiu sa administrez chatul,filmez hackeri,fac raporturi,ajut playerii cu lucruri pe care ei nu le stiu sau le sunt vagi,nu am incalcat regulamentul decat doar o data cand am scris cu caps (si atunci mi-am cerut scuze pentru ca nu voiam sa scriu asa)am ore jucate ,de aceea consider ca as putea primi gradul de staff ,eu cred ca merit o sansa. Discord (Obligatoriu) :MASTERPINGUINノтsノᴍᴄ#0666 Ai citit regulamentele? :Nu stiu sa citesc Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:23,dar voi mai face avand in vedere ca joc de 1 sapt jumatate : https://imgur.com/a/WvVfTnu Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:aprox 4 ore,dupa-amiaza pana seara.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...