Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/21/2021 in all areas

 1. 1 point
  Esti activ stii pvp eu zic ca meriti o sansa
 2. 1 point
  sper sa te descurci. Vom vedea dacă ești potrivit pentru aceasta facțiune.
 3. 1 point
  Esti activ. si meriti o sansa
 4. 1 point
 5. 1 point
  am văzut ca ești activ în ultima vreme și dacă ești bun la pvp asa cum spui atunci cred ca te descurci cu funcția. Mult succes!
 6. 1 point
  Salut Ionuț, Personalitatea si comportamentul tău pe server se contradict cu serios...si nu vorbesc când nu trebuie... In părerea mea ai potențial ca staff dar după cum a zis Sonia ești o persoana repulsiva care își varsă nervii pe cine prinde daca greșește. Dar un Helper/Staff trebuie sa fie pasiv, tolerant, si răbdător ca sa își îndeplinească Funcția in cel mai practic sens al ei. O seara buna si succes in continuare,
 7. 1 point
  cerere Helper Nume: Felie_de_tort Varsta: 12 ani Yim: floreapatik2009@gmail.com Steam ON/OFF: off Team Speak 3 ON? on Poti da un boost o data pe luna?? nu pot Cate ore ai pe server? 2 zile 18 ore 47 min 18 sec Ai citit regulamentul??? Da De ce doresti Helper??? doresc Helper deoarece ca seara sa nu mai fie playeri care fac reclama la alt server si sa ajut stafful Sunt foarte de treaba si intelegator!
 8. 1 point
  Da-mi mesaj pe discord, Razvan#1999 pentru a primi gradul si restul informatiilor necesare.
 9. 1 point
  Regulament - Donatori Regulament și Pedepse Donatori - PLAY.ADDICTED2.RO Acest regulament a fost creat special pentru donatorii serverului PLAY.ADDICTED2.RO! Vă rugăm să luați aminte că, regulamentul este obligatoriu, deoarece respectând aceste regulamente vă fi în spre binele vostru cât și a comunității noastre. Regulamentul poate fi schimbat de către Consiliul Administrativ fără niciun avertisment! Recomandarea noastră este să citiți acest regulament cel puțin odată pe săptămână. Vă uram spor la citit! Nerespectarea regulamentului emis de către Consiliul Administrativ al PLAY.ADDICTED2.RO, poate duce la pedepse mari precum cele listate mai jos! Recomandarea noastră este să respectați regulamentul cu strictețe! 1. Egalitatea este primordială. Nimeni nu este mai presus, indiferent că faci parte din STAFF sau ești DONATOR! 2. Fiecare membru DONATOR este egal. Nu sunteți mai presus de nimeni și de nimic, comportați-va că atare ! 3. Orice sancțiune dată în lipsa unui membru STAFF trebuie urmată de o dovadă, respectând regulamentul jucatorilor din punct de vedere al sancțiunilor, în caz contrar veți fii sancționat: WARN sau DOWN, respectiv REMOVE 4. Fiecare DONATOR își păstrează gradul exact cât acesta merită. În cazul în care donați pentru a face rău comunității, va veți bate joc de proprii bani. 5. În cazul în care este un membru STAFF online, este prioritatea lui să acționeze conform regulamentului. 6. Nu aveți voie să vindeți KIT-uri sau iteme din GAMEMODE playerilor. WARN sau DOWN 7. Pentru orice abuz de funcție (unmute / mute aiurea, kick, etc.) veți fii sancționat fără niciun fel de discuție. DOWN SAU REMOVE 8. Account sharing-ul este strict interzis pe serverul nostru. Dacă cumpărați un grad aveți obligația să îl folosiți doar dvs. REMOVE 9. Dovezile pentru orice sancțiune acordată trebuie să fie normală, conform screenshot-ului făcut pe Minecraft fără decupari sau editări. 10. Team-ul cu playeri este permis doar în cazul în care aveți chest-urile separate de ale playerului respectiv. 11. Hacking-ul ca DONATOR este strict interzis pe serverul nostru. DOWN / REMOVE + BAN conform „Regulament – Jucători” 12. Accesul la comenzi precum „/day, /sun, /weather” trebuie folosit doar la un interval de câteva ore urmat de permisiunea unui ADMINISTRATOR. 13. Dacă donați pentru un grad STAFF sunteți obligat să stați în perioada de teste 7 zile. În cazul în care acumulați un WARN pe parcursul acestei perioade, veți fii respinși și veți primi un pachet sau un grad echivalent a sumei donate. Atenție! Conducerea serverului PLAY.ADDICTED2.RO poate lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește buna funcționalitate a serverului. Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnică, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefată în mod intenționat pe serverul PLAY.ADDICTED2.RO duce la scoaterea gradului FĂRĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSĂ DE RECUPERARE A ACESTUIA!
 10. 1 point
  Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro Înainte de a fi o echipa, suntem prieteni, uniti de un scop comun si condusi de multa pasiune. În continuare ne dezvoltam echipa cautând oameni implicati care îsi doresc sa lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp si dorim sa ne marim Staff-ul cu un coleg Helper. 1. Descrierea rolului: Colegul nostru Helper va face parte din echipa Minecraft. Cautam o persoana care sa lucreze eficient în echipa. Pentru noi este esentiala capacitatea de a comunica cu ceilalti membri ai echipei, de a oferi si primi feedback si de a contribui la dezvoltarea profesionala a colegilor prin prisma propriei experiente. Ne plac persoanele eficiente, care au initiativa, îsi fixeaza obiective clare si sunt motivate sa depuna efort pentru atingerea lor. 2. Responsabilitati: Asigura suport si ofera informatii jucatorilor pe chat; Contribuie la îmbunatatirea conditiilor de joc si la mentinerea unui mediu cât mai placut atât pe server cât si pe chat; Mentine relatia cu jucatorii; Ofera sprijin si contribuie activ la dezvoltarea profesionala a colegilor din echipa; Se documenteaza permanent cu privire la modificarile aduse regulamentelor; Participa la activitatile specifice de organizare a serverului; Colaboreaza cu membri celorlalte grupuri de staff; 3. Cerinte: Trebuie sa cititi regulamentul înainte de a posta cererea. Nu acceptam cererile postate înainte de citirea regulamentului. Trebuie sa aveti cel putin 24 ore jucate pe sectiunea respectiva Persoana responsabila, organizata si eficienta în gestionarea activitatilor; Persoana care actioneaza din proprie initiativa; Nu aveti voie sa editati cererile; Aptitudini foarte bune de comunicare si munca în echipa; Atentie la detalii; Daca esti interesat/a de acest rol si îndeplinesti criteriile de eligibilitate, te rugam sa creezi un topic nou specificând sub-serverul pentru care doresti sa aplici, respectând modelul de mai jos. 4. Model: Titlul: Cerere Helper [Sectiune] Prenumele tau: Cu ce nick-uri joci pe server: Varsta: Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Discord (Obligatoriu) : Ai citit regulamentele? : Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz Seara Dimineata Prânz Dimineata Seara Prânz Seara Atentie! Doar membri staffului au drept de vot la cereri. Aveti dreptul la 1 cerere pe saptamâna, asa ca faceti bine si completati cererile cum trebuie. Cererile incomplete sau care nu indeplinesc cerintele de mai sus vor fi respinse din start, iar cele valide vor fi verificate în limita timpului disponibil. *Cine nu respecta modelul cat si titlul dat mai sus, cererea respectiv reclamatia ii va fi stearsa.
 11. 1 point
  Regulament și Pedepse Jucători - PLAY.ADDICTED2.RO Acest regulament a fost creat special pentru jucătorii serverului PLAY.ADDICTED2.RO! Vă rugăm să luați aminte că regulamentul este obligatoriu, deoarece respectând aceste regulamente va fi spre binele vostru cât și a comunității noastre. Regulamentul poate fi schimbat de către Consiliul Administrativ fără niciun avertisment! Recomandarea noastră este să citiți acest regulament cel puțin odată pe săptămână. Vă urăm spor la citit! Nerespectarea regulamentului emis de către Consiliul Administrativ al PLAY.ADDICTED2.RO, poate duce la pedepse mari precum cele listate mai jos! Recomandarea noastră este să respectați regulamentul cu strictețe! În cazul unei reclamații, dovezile decupate sau editate NU sunt acceptate nici din partea playerului respectiv a staff-ului și se consideră T/C respectiv WARN. 1. SPAM 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis (aici includem spam-avoid și mesajele ce depășesc 4 rânduri) Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației) 1.2 Nu aveți voie să spamați un membru STAFF folosind comenzi sau bug-uri. KICK >> după care veți fi sancționați cu BAN 30 de minute 2. PRELUNGIRE & CAPS 2.1 Nu aveți voie să prelungiți cuvintele (sallll, unuuuu, haiiiiiii etc.): De la minim 4 caractere Mute: 10-20 minute (în funcție de gravitatea situației) 2.2 Este interzis să scrieți cu CapsLock prea multe cuvinte. Maximul este de 3 cuvinte. Mai mult de atât se pedepsește: De la minim 4 cuvinte scrise în CAPS Mute: 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației) 3. LIMBAJ 3.1 Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționați: Mute: 10 - 30 minute 3.2 Nu aveți voie să înjurați / jigniți un membru STAFF: Mute: 10 - 40 minute (în funcție de gravitatea situației) 3.3 Injuriile care fac referință la părinți sau rude sunt sancționate cu: Mute: 30 minute 3.4 Înjurăturile prescurtate, cenzurate cât și semnele obscene (fmm, plm, să te ... etc) sunt interzise. Mute: 10 minute 3.5 Este interzis să înjurați un membru staff în /msg în cazul în care ați primit mute deja (indiferent dacă e în mesajul unui player sau direct membrului staff). KICK / BAN 30 de minute. 3.6 Nu aveți voie să înjurați pe /dc. Mute 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației) 3.7 Nu aveți voie să înjurați prin intermediul cărților, a signurilor ori prin redenumirea itemelor. În această categorie sunt incluse și semnele obscene pe bannere. Dacă le veți distribui playerilor veți fi sancționați cu: Ban 8 ore 3.8 Nu aveți voie să înjurați serverul sau comunitatea "Addicted2". Mute o ora 4. COMPORTAMENT 4.1 Pe serverul nostru este interzisă promovarea rasismului / inegalitatea între sexe sau distribuirea de informații personale pe chat / Discord. Mute: 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației) Ban in cazuri grave 4.2 Nu aveți voie să instigați la ceartă sub nicio formă. Mute: 10 minute 4.3 Este interzis să amenințați sau să șantajați un player sau un membru staff. Mute: 10 - 20 minute 4.4 Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate). Mute 15 minute 4.5 Nu aveți voie să înjurați, să spamați ori să folosiți în mod inutil /helpop (/ac). KICK >> după care veți fi sancționați cu BAN 30 de minute 4.6 Scrisul colorat pe chat (inclusiv &l, o, m, n, k) nu este permis. Mute 30 minute 4.7 Nu aveți voie să spamați sau să înjurați un player în /msg. În cazul în care acesta prezintă dovada unui staff veți fi sancționați. Mute 10 30 minute 5. ABUZ ȘI FAVORIZĂRI 5.1 Abuzul (folosirea itemelor modate cât și a bug-urilor, ce vă aduc avantaje în joc) este strict interzisă: Tempban 1 zi și clear la inventar 5.2 Nu aveți voie să cereți / enchanteze / modifice / repare iteme, bani sau grade de la un membru staff: Mute 10 minute Puteți obține grad doar făcând o Cerere de Helper sau donând. 5.3 Nu este permis să cereți membrilor staff sau celor cu acces la gamemode-creative să vă ajute la construcții. Mute 10 minute 5.4 Este interzis să acceptați iteme sau bani de la un membru staff cu Creative. În cazul în care semnalați această greșeală, sunteți obligați să o raportați sau veți fi sancționați. Reset la cont 5.5 Este interzis să farmați jucători pe BEDWARS, să-i blocați în baza lor și să-i omorâți pentru credite (tokens). KICK 5.6 Nu aveți voie să construiți SkyBase pe BEDWARS. KICK 6. MODUL DE JOC Da, Robyyyyyy 6.1 Aveți voie maxim 3 persoane din același team la /warp pvp pe Survival (1.8 & 1.16) Jail o oră la tot teamul prezent la PVP 6.2 Este ilegal să folosiți orice hack / mod (nu include OptiFine) / cod / tool care vă poate favoriza jocul (inclusiv CM pack Client). Prima abatere: Jail 8 ore A doua abatere: Jail 12 ore A treia abatere: Tempban 24 de ore Refuz control: Jail 8 ore. Necooperare control: Jail 8 ore Programe cu care se poate efectua controlul: regscanner, everything, last activity view, process hacker, desigur si paladin / avenge. În cazul in care PC-ul player-ului respectiv nu suportă aceste programe, se va folosi Screen Sharing de la Discord. Dacă un jucator nu acceptă controlul prin intermediul programelor furnizate mai sus va fi sancționat pentru "Necooperare control". 6.3 Nu este permis să faceți team cu un hacker: Se consideră complice; Jail: 6 ore În cazul în care se dovedește că nu știați că folosește hack, nu o să fiți sancționați. 6.4 Schematica este interzisă GLOBAL: KICK >> după care veți fi sancționați cu JAIL 4 ore 6.5 Este interzis Trap-ul sau TPA+kill (construcții pentru a ucide jucătorii) [Survival 1.8 / 1.16] Prima abatere: Jail 8 ore A doua abatere: Jail 12 ore A treia abatere: Jail 16 ore 6.6 TPA-Kill este considerat DOAR atunci când X îi da /tpahere lui Y, Y acceptă și este omorât. Dacă Y dă /tpa la X o face pe propria răspundere. Dacă există persoane care pretind să dea iteme sub contextul "primul /tpa la mine căștigă un premiu" membrii STAFF sunt obligați să verifice cât mai repede posibil incinta în care are loc acțiunea. 6.7 Nu aveți voie să folosiți sisteme anti-afk ce pot influența jocul și economia serverului (inclusiv AFK Mining) KICK >> după care veți fi sancționați cu JAIL 30 minute 6.8 Este interzis să campați sau să deranjați modul de joc al playerilor. Jail: 2 ore 6.9 Nu aveți voie să redenumiți spawnerele sau cheile vot cu scopul de a da țeapă altor jucători. Această pedeapsă se aplică și pentru vânzarea itemelor fake pe /ah . Jail: 4 ore 6.10 Nu aveți voie să dați scam unui player. Jail 1h 6.11 Este interzis să faceți team pe BEDWARS cu alți jucători (SOLO) sau să faceți team cu alte echipe (DOUBLES/TRIPLES/QUADRUPLES) KICK >> după care veți fi sancționați cu BAN 1 oră 6.12 Nu aveți voie să deranjați în vreun fel playerii care se joaca pe MINIGAME-urile serverului (să intrați și să ieșiți din meciuri, trollați echipa la BedWars, etc). KICK >> după care veți fi sancționați cu BAN 1 oră 6.13 Orice promovare de HACKING (învățare modalități de bypass, ascundere cheat, etc) va fi penalizată drastic. BAN intre 7 si 14 zile 6.14 Este interzis să GRIEF-ați în jurul protecțiilor altor playeri cu scopul deranjării sau a distrugerii progresului acestora. JAIL 6 ore 6.15 Nu aveți voie să construiți clădiri / construcții indecente. Jail 4 ore 7. RECLAMA 7.1 Reclama de orice fel este interzisă și se pedepsește cu: Mute / Ban : Permanent (dacă se face reclamă la un alt server de minecraft în mod direct (ex. intrați pe play.addicted2.ro) Mute 30 minute (dacă se face reclamă la un site, server de discord, canal de YouTube sau server de minecraft ex. intrăm pe addicted2?) 7.2 Aplicația ChatCraft este permisă și nu va fi sancționată în niciun fel. 8. ALTE REGULI 8.1 Nu aveți voie să obstrucționați controlul unui membru STAFF (adică să nu faceți ce zice el în timpul controlului). Sancțiunea este aceeași ca pentru hack sau refuz control ! 8.2 În cazul în care primiți o sancțiune pe un cont și intrați pe altul, STAFF-ul are dreptul să vă sancționeze și pe contul respectiv (mute avoid / ban avoid). 8.3 În cazul în care primiți o sancțiune pentru a doua abatere, veți fi sancționat dublu. 8.4 Pentru a reaplica pentru funcția de HELPER în cazul în care ați fost respins trebuie să treacă 7 zile de la ultima cerere (NU DE LA RĂSPUNSUL MANAGERULUI). Ex. Y aplică 27/04/2020 și este respins. Y poate aplica din nou pe 04/05/2020 (peste 7 zile). 8.5 Nu aveți voie să faceți o "Cerere de Recuperare Grad" în cazul în care ați primit remove. Aveți acest drept DOAR în cazul în care v-ați retras din motive personale. În caz contrar veți fi respinși direct. Dacă vreți să reintrați în staff, o puteți face completând o "Cerere Helper". 8.6 Nu aveți voie să faceți mai mult de 3 reclamații pe zi! Sunteți rugați ca în cadrul unei reclamații să postați mai multe dovezi și să dezvoltați ceea ce susțineți. 8.7 Nu aveți voie să faceți abuz de funcțiile serverului! (să vă folosiți de plugin-uri pentru a defavoriza pe cineva / omori) Ban 12h 8.8 Dacă un jucator începe să spameze sau să înjure excesiv, sancțiunea îi va fi dublată. (de exemplu, dacă face SPAM pentru care îl sanctionam 10 - 30 minute și nu se oprește, acesta va fi sancționat dublu). 8.9 În cazul în care sunteți complice la o scenă "TPA+Kill" sau "CAMP" veți fi sancționați. Jail 4h respectiv 2 ore 8.10 Este strict interzis să vindeți contul sau iteme pe bani reali. Ban temporar / permanent ( în funcție de gravitate) Orice tentativă de vânzare a contului vă fi pedepsită. Mute 10 minute Atenție! Conducerea serverului PLAY.ADDICTED2.RO poate lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește buna funcționalitate a serverului. Cuvântul cheie la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este lângă un sub-titlu și trebuie găsit de dvs. Acesta trebuie copiat sub forma care este in spatiul "Ai citit regulamentul?:", nu scris copiat sub formatarea curenta. În cazul în care ați fost acceptat pentru funcția de HELPER, Recuperare grad sau ați donat, intrați în perioada de teste 7 zile și primiți grad "Trial STAFF". Dacă veți acumula vreun warn pe parcursul acestei perioade, veți fi respins și banii donați vor fi înlocuiți cu un grad non-STAFF sau un pachet echivalent de pe STORE. În cazul în care spamați sau stresați sau spuneți unui membru staff care se ocupă cu cererile de HELPER sau de "Recuperare grad" să vă răspundă la cerere, aceștia au dreptul să vă respingă. Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnică, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefată în mod intenționat pe serverul PLAY.ADDICTED2.RO duce la banarea contului FĂRĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSĂ DE RECUPERARE A CONTULUI!
 12. 0 points
  Salut, din pacate, nu ai citit regulamentul. Revino peste 7 zile cu o noua cerere si cu regulamentul citit. Sa ai o zi bună!!
 13. 0 points
  Ai sanctiuni date incorect si fara sa fii staff, nu vreau sa stiu ce ai face daca ai fi.
 14. 0 points
  Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff MODEL 1. Numele tau din joc: 2. Numele jucătorului reclamat: 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 4. Martori: 5. Sectiune: 6. Dovezi - Poze: *Cine nu respecta modelul cat si titlul dat mai sus, cererea respectiv reclamatia ii va fi stearsa.
×
×
 • Create New...