Jump to content
Addicted2Gaming

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/30/2020 in all areas

 1. 2 points
  Salut, Xoxo! Eu cred ca te califici pentru aceasta functie,dar ai si cateva minusuri: (+) motivele sunt convingatoare si regulamentul este citit (+) ai destule ore (-) in ultimul timp nu te-am prea vazut on (-) nu am prea vazut sa ajuti playeri in ultimul timp Parerea mea este ca meriti o sansa
 2. 1 point
  Buna Eric. Ti-am analizat cererea si pot spune ca te cred,ai fost la inceputul ''carierei'' mele de helper si de multe ori m-ai corectat,acum iti multumesc. In ultimul timp esti foarte activ,folosesti ''prell off,, ,''caps off,, etc si chiar raspunzi la unele intrebari De la mine ai un Hai inapoi in staff!<3
 3. 1 point
  Salut,Gabriel! Din partea mea ai pentru ca nu te-am vazut mai deloc ajutand playeri,dar acest lucru s-ar putea schimba. Cererea este bine structurata,regulamentul este citit, ai un istoric foarte bun. Daca nu vei lua gradul saptamana aceasta,iar in urmatorul timp te voi vedea ca ajuti si esti implicat votul ar putea deveni unul pozitiv pentru ca pari doritor sa ajuti.
 4. 1 point
  Salut,Matteo! Parerea mea este ca nu te califici pentru aceasta functie pentru ca: -nu ai citit regulamentul -nu ai varsta minima -CNP ul lipseste -nu ai dovada cu orele -nu te-am prea vazut on si nici sa ajuti playeri -cand esti on,te plangi ca ti-ai pierdut itemele la warp pvp si stafful nu te ajuta sa le recuperezi,desi in regulament scrie ca stafful nu raspunde de itemele pierdute
 5. 1 point
  Salut Antoniu mă bucur foarte mult că ți-ai ocupat ceva timp sa faci o cerere de Helper Aici îți voi spune [+] și [-] [+] Ai timpul necesar [+] CNP Valid [-] Nu te vad să ajuți playeri [-] Ai un hist nu prea curat Din fericire pentru tine de la mine ai un
 6. 1 point
  Meriti o sansa. Te astept pe discord Rydan#1337 sa sustinem testul de intrare in staff.
 7. 1 point
  Salut @Xoxo24, ai facut o cerere scrisa corect, ai respectat modelul. Ti-am verificat istoricul si ai doar 4 sanctiuni, ultima care a fost acum o saptamana. Te-am vazut online de multe ori, ajutand playerii. Cred ca meriti si tu o sansa, asa ca ai un pro de la mine.
 8. 1 point
  Salut @Xoxo24! Iti multumim ca ai aplicat pentru functia de helper,din partea mea ai ,iti enumar si de ce! 1)Ai orele necesare 2)Ai un comportament decent 3)Nu prea te-am vazut activ pe chat in ultimile zile,dar acest lucru se poate schimba! 4)Cum a zis si Nyx ultima sanctiune a fost acum 6 zile! Meriti o sansa,iar daca vei fi acceptat sa profiti de ea cit mai mult. Succes!!
 9. 1 point
  Salut, MateiOldX! Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de ''Helper'' pe sectiunea Survival Epic. Esti destul de activ pe sectiune cat si pe chat. Istoricul tau este destul de ok, ai cateva mute-uri dar voi trece cu vederea. Mult succes!
 10. 1 point
  Buna Eduard. Ma bucur ca ai facut aceasta cerere. -M-am uitat in hist-ul tau,ai doar o sanctiune deci e bine:D (teoretic nu e bine dar e curat hist ul intelegi) -CNP-ul este corect -Nu te certi cu nimeni,si nici cu staff-ul. -Nu am avut niciodata plangeri de la jucatori cu referire la tine. -Esti activ. -Ai orele necesare. De la mine ai un UP XANNAX
 11. 1 point
  Salut Eduard,Apreciez că ai făcut o cerere de Helper pe secțiunea Survival 1.8 datorita faptului că avem nevoie de staff activ,Am observat că ești activ pe secțiune , daca vorbim despre /hist-ul tau ai o singura sancțiune (din păcate acest lucru nu este bun) dar aparent ai și orele necesare , daca ai fii adăugat câteva motive în plus ar fii fost bine,din câte știu nu ai avut conflicte cu staff-ul sau cu jucătorii ,de la mine ai Mult succes !
 12. 1 point
  Bună, Gabriel! Cererea ta este făcută corect, iar regulament pare ca a fost citit. Ai îndeplinite orele minime, deși nu te-am văzut activ. Dar acest lucru se poate schimba ușor dacă o să dorești să te implici. Ai cateva sancțiuni până în momentul de față, dar ultima este de acum 6 zile. Dacă cererea ta o să fie acceptată aștept să văd dacă ai citit regulamentul. Mult succes în continuare!
 13. 1 point
  Salut @Xoxo24 ma bucur ca vrei sa te alaturi echipei Addicted2. Nu pot sa vorbesc de activitate pentru ca sunt relativ nou pe sectiune. Dar este nevoie de staff activ,ai o cerere destul de convingatoare,motive bune. La cnp cred ca ai pus un 0 din greseala,daca da,este bun. Eu iti voi acorda o sansa,sper ca vei tine cont, sa citesti mai bine regulamentul si sa fii mai activ.
 14. 1 point
  Salut @zCristy iti multumim pentru ca ti-ai luat din timp sa faci aceasta cerere. Din pacate , de la mine ai un -Esti activ pe sectiune,dar incalci mult regulamentul. -Nu stiu ce sa spun de varsta ta,parca aveai 11 ani , acum ai crescut 3 ani, pe server azi era ziua ta si ai facut 17 ani.. -Motivele cam slabe si nu prea convingatoare -Te astept cu o noua cerere peste o saptamana, daca iti vei schimba comportamentul si vei face o cerere mai convingatoare,votul meu se poate schimba. Sa ai o zii faina,bafta!
 15. 1 point
  Buna Cristian! Multumim pentru cerere. Cred ca poti mai mult. Te-am vazut rar activ pe chat si instoricul nu e cel mai frumos. Te rog revino peste o saptamana cu ceva mai multa activitate si un comportament mai frumos. Imi pare rau. :contra:
 16. 1 point
  Salut, Cristi! Ma bucur sa vad ca te-ai decis sa aplici pentru functia de ''Helper'' pe sectiunea Skyblock. Cererea este ok, motivul este cam scurt dar apreciez faptul ca esti activ pe sectiune si ca ai un comportament adecvat.
 17. 1 point
  Bună Cristi! Mă bucur că ai făcut această cerere de helper, cu părere de bine : - ești activ - ajuți playerii cât și staff-ul Dar problema este că ai un istoric puțin *curat* :pro:
 18. 1 point
  Salut, Xoxo! Ma bucur ca te-ai decis sa aplici pentru functia de ''Helper'' pe sectiunea Survival Epic. Te vad activ pe sectiune, cat si pe chat, dar nu te-am vazut sa ajuti jucatorii. Ai cateva sanctiuni pentru spam, prelungire , etc. Nu prea sunt convins ca meriti functia de ''Helper'' dar incearca sa fii mult mai activ pe chat, sa ajuti jucatorii, sa te comporti frumos fara sa incalci regulamentul si sunt sigur ca vei obtine niste rezultate destul de frumoase.
 19. 1 point
  ,nu ajuti jucatorii.Nu te-am mai vazut on de ceva timp,intri 5min si dupa iesi.
 20. 1 point
  Buna Xoxo24 ! Sincera sa iti spun te-am vazut pe sectiunea respectiva mai mereu dar nu esti destul de activ pe chat si prin asta ma refer in a ajuta playerii ! Mereu faci spam , prelungire etc.. Astept o schimbare de la tine Din partea mea ai un O zi frumoasa iti doresc !
 21. 1 point
  Nu te am văzut sa ajuți jucătorii. Îmi pare rău.
 22. 1 point
  te descurcai si inainte meriti a 2 a sansa.
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
 27. 1 point
 28. 0 points
  Kyle =insult ezrekt Xiremen sau Razvan_
 29. 0 points
  Nu cred ca ești potrivit pentru aceasta funcție având în vedere faptul ca nu te vad activ și nici nu ajuți jucătorii.
 30. 0 points
  Buna Marmuradecarton ! Nu ai cnp-ul ! Varsta minima de a intra in staff este de 14 ani . Regulamentul necitit ! Iar in cererea ta nu apare poza cu orele jucate . Pe sectiune am vazut ca nu esti prea activ . Din partea mea ai un Succes in continuare !
 31. 0 points
  Citez ce a spus colegul meu,nu esti activ pe chat. Din partea mea ai Succes!
 32. 0 points
  Salut Cristian! Iti multumim pentru timpul acordat serverului si acestei cereri! Din pacate, raspunsul meu este unul negativ! Esti activ in chat, insa nu prea avertizezi playerii+ai un hist nu prea ''colorat'', cererea nu este prea convingatoare.. Sper sa revii peste o saptamana cu o cerere noua, o saptamana in care sa fii mai activ cu playerii si sa nu ai sanctiuni!
 33. 0 points
  Salut Cristian, multumim pentru timpul acordat acestei cereri. Din punctul meu de vedere inca nu te vad pregatit pentru aceasta functie, plus ca hist-ul tau nu e unul curat. Daca vei reveni intr-o saptamana cu o noua cerere, mai convingatoare, mai bine dezvolatata si cu hist mai curat votul meu se va schimba! O zi buna. :contra:
 34. 0 points
  Imi retrag cererea. Cer T/C
×
×
 • Create New...