Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/23/2017 in all areas

 1. 3 points
  Cu Pomohaci ("Fain esti copile"). Cu cine ai merge in Grecia ?
 2. 2 points
  Puteti posta orice (fara violarea regurilor forumului) Eu o sa castig! Have fun! :D
 3. 2 points
  Este foarte simplu.. Cineva pune o întrebare la care se poate răspunde în procente, iar următorul... răspunde şi pune şi el o nouă întrebare... şi tot aşa... Încep eu: Cât la sută vă place comunitatea Addicted2?
 4. 2 points
 5. 2 points
  Retrospectiune
 6. 2 points
 7. 2 points
  in noiembrie se va deschide o data exacta nu am mai este de munca voi deschide site-ul zilele astea pt beta !
 8. 2 points
  Bine v-am găsit, indiferent de vârstă sau experiență! Mă numesc Dionis, am 18 ani, joc cu nick-ul identic numelui meu și locuiesc în București. Sunt pasionat de fotbal, muzică balcanică și de absolut tot ce ține de vehicule, indiferent de natura lor. Țin minte și acum când am intrat prima dată pe server... A fost al treilea sau al patrulea server pe care am jucat... E ceva timp de atunci... Am impresia că am aflat despre server prin intermediul unui fost fost coleg. Odată cu timpul, serverul a căpătat noi up-uri care, din câte vedeți, au atras jucători nu doar din România, deci nu pot să am decât o părere foarte bună despre Addicted2. Nu mai folosesc Skype de când am testat programe mai bune. Mă puteți găsi pe Discord: Dionis#4717.
 9. 2 points
 10. 2 points
  Am schimba o vorba. Ce ai face daca te-ai reincarna intr-un Husky?
 11. 2 points
  Cu McGregor. Cu cine ai vrea sa iti petreci o zi?
 12. 2 points
  BUM! BUM! Mă ameninţi pe la spate Că spun adevărul, crezi ca fac păcate?
 13. 2 points
 14. 2 points
  As refuza, n-am nevoie de boli. Ce ai face daca ar pleca Kara din executive ?
 15. 2 points
  MultiMC , in opinia mea , este cel mai bun launcher pentru jucatorii de MC . Am ceva timp de cand il folosesc , si niciodata n-am avut probleme . SITE / Link DOWNLOAD : https://multimc.org/ Ce are in plus ? Gestionați mai multe instanțe ale Minecraft dintr-o dată ; Porniți Minecraft cu o rezoluție personalizată ; Modificați opțiunile de rulare Java (inclusiv opțiunile de memorie) ; Afișează ieșirea consolei Minecraft într-o fereastră codată în culori ; Inchide Minecraft cu ușurință ,dacă se blochează / îngheață ; Pictograme personalizate și grupuri pentru instanțe ; Forge integrare (instalare automată, descărcări de versiuni, gestionare mod) ; Minecraft managementul mondial ; Importați și exportați instanțele Minecraft pentru a le împărtăși tuturor ; Suporta fiecare versiune a Minecraft pe care lansatorul de vanilie o face ; Pe scurt , poti face pack-urile tale personale , cu diverse moduri . Din pacate acesta este pentru jucatorii ce au Cont Premium . Nu m-am informat daca exista si launcher cracked. Prezentare video :
 16. 2 points
  84% Cât la sută îți plac filmele?
 17. 2 points
  80% Cât la sută îți place de Isabelleatoi? :p
 18. 2 points
 19. 2 points
  Subiect inactiv. Closed Last visited August 26
 20. 1 point
  Exeplu ->>>> Unu , Doi , Trei ... . UNU
 21. 1 point
  Dute mai fosil-o eu castig !8
 22. 1 point
  Alege una din serverele de aici : CLICK AICI apoi depune o cerere de helper respectand modelul impus la "Helpers Request" / "Cereri Helper".
 23. 1 point
  100% <3 Cat la suta ai vrea sa zbori?
 24. 1 point
 25. 1 point
  50% Cat la suta ai vrea sa devi celebru?