Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Razvan

Global Moderator
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Razvan last won the day on June 21

Razvan had the most liked content!

Community Reputation

5 Poor

2 Followers

About Razvan

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 02/19/1999

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ca si orice alta jignire sau limbaj vulgar adus unui jucator, toxicitatea este prevazuta in regulament cu sanctiunea de mute. Atunci cand un jucator primeste mute, nu mai poate "deranja" chat-ul. Iar in cazul unui jucator care persista, durata acestuia creste, deci nu este nevoie de o pedeapsa mai aspra.
 2. Durata sanctiunilor este gandita, iar regulamentul este in continua schimbare. Momentan, sanctiunea pentru ban o sa ramana asa, dar pe viitor fiti cu ochii pe regulament, pentru ca se poate schimba oricand. Iar pe deasupra, de fiecare data cand acelasi jucator este prins, durata sanctiunii se dubleaza.
 3. Jucatorul o sa fie sanctionat.
 4. Dovezi insuficiente. Asta nu e motiv sa faci reclamatie
 5. Ai fost sanctionat conform regulamentului. Voi sunteti obisnuiti sa fiti avertizati mereu, dupa daca nu se ocupa membrul staff de voi din prima, tot voi incepeti sa spuneti ca nu isi face treaba.
 6. Se vede clar ca ti-a fost scos mute-ul , iar membrul staff a fost sanctionat verbal, fiind inca la inceput, se poate gresi!
 7. Mulțumim. Jucătorul o sa fie sancționat!
 8. Salut! Ne pare rău pentru problemele create. Uneori holograma nu este în conformitate cu modul keepinventory, dacă vrei să afli acest lucru sigur, întreabă un membru staff dacă este keepinventory activ sau nu. Iar în legătură cu team-ul, te rog ca data viitoare să vii cu o dovada clara în care aceștia sunt jos și participa toți la teamfight, pentru ca noi să îi putem sancționa!
 9. Meriți a 2 a șansă, te-ai descurcat bine și ai fost activ cât ai fost admin, ai experiență.
 10. Fa o cerere in care sa specifici sectiunea si sa pui poza cu orele, cel mai bine e sa citesti iar modelul, pentru ca daca nu il respecti in totalitate toate cererile tale o sa fie respinse.
 11. Razvan

  reclamatie

  Toxicitatea nu se prezinta doar prin spunerea cuvantului "ez" - toxicitatea se poate forma oricand prin diferite forme. Ai fost toxic si inainte si dupa ce ai primit mute. Odata ce incepi sa repeti anumite cuvinte si tu si prietenii tai doar cu motivul de a stresa, jigni sau amplifica un conflict staff-ul te poate sanctiona daca el simte asta, cum s-a si intamplat in situatia de fata - nu e nici prima oara cand faci lucruri de genul, de asta si sanctiunea data direct.
 12. Revino cu o cerere peste 7 zile după ce citești regulamentele
 13. CNP-ul tau corespunde varstei de 13 ani, nicidecum de 15.
 14. Membrul staff a actionat corect.
×
×
 • Create New...