Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Thanatos83

Administrator
 • Posts

  1,562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Thanatos83 last won the day on April 24

Thanatos83 had the most liked content!

About Thanatos83

 • Birthday August 17

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.addicted2.ro
 • Skype
  Discord : _[Marcus]_#6288

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,538 profile views

Thanatos83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

204

Reputation

 1. Anual Halloween Event Editia I Luna aceasta se va organiza un eveniment de tip building pe sectiunea G.T.A 1.12.2! Aveti timp de la momentul inscrierii pana pe data de 30 octombrie sa faceti una sau mai multe constructii pe tema HALLOWEEN daca aveti plot sau daca aveti casa sa o decorati. Pe data de 30 sau 31 octombrie la ora 19:00 eu si membrii staff ai sectiunii G.T.A 1.12.2 vom acorda note constructiilor voastre. Cine are cel putin jumatate din punctajul maxim intra la votul publicului! Tema este HALLOWEEN πŸŽƒ ATENTIE ! πŸŽƒ Inscrierile se pot face pana in data de 29.10.2021 ora 20:00 Persoana care face inscrierea pe numele ei trebuie sa faca constructia, daca altcineva ii face constructia si este prins automat va fi descalificat πŸŽƒ PREMII πŸŽƒ Ploturi: Locul 1: -Grad Special: Reaper timp de 1 an (se pastreaza dupa wipe) cu kit la 7zile -Vila Donator -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod Enchantat -20000$ -9 stackuri Pumpkin -7 zile disguise Skeleton Locul 2: -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod Enchantat -15000$ -6 stackuri Pumpkin -7 zile disguise Skeleton Locul 3: -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod Enchantat -10000$ -3 stackuri Pumpkin -7 zile disguise Skeleton Case: Locul 1: -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod -10000$ -9 stackuri Pumpkin -7 zile disguise Skeleton Locul 2: -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod -7500$ -6 stackuri Pumpkin Locul 3: -10 Warzone Key -10 Halloween Key -20 Event Key -Fishingrod Orangerod -5000$ -3 stackuri Pumpkin πŸŽƒ INSCRIERI EVENT πŸŽƒ Inscrierea se face pe serverul de discord al sectiunii GT.A 1.12.2 pe canalul " πŸŽƒ | build-event " sau aici cu un comment respectand modelul de mai jos Discord Official G.T.A Addicted2 : https://discord.gg/gn6Q3Z2K3G Nume: Categorie: (plot/casa) : Nume plot/casa: Arma preferata: Cand completati modelul nu copiati si "(plot/casa)" acolo alegeti voi la ce va inscrieti πŸŽƒDISCLAIMER πŸŽƒ In cazul in care participati mai multi cu acelasi plot sau aceasi casa doar un jucator poate sa se inscrie iar el va primi premiile (este preferabil ca proprietarul plotului/casei sa fie cel care se inscrie) Gradul Special va merge la cel care a facut cererea de inscriere! 7 zile disguise Skeleton - Pe perioada de 7 zile o sa primiti disguise in skeleton [o sa aratati ca un skeleton pentru restul jucatorilor] dupa perioada de 7 zile dispare Cine raspunde la acest topic cu altceva inafara de inscrirea in concurs risca warn si i se va sterge mesajul ! Stima si respect echipa G.T.A Addicted2 ! !
 2. Salut si bine v-am gasit la Editia I din Kill The President ! In ce consta acest Special Event va intrebati ? Simplu scopul este sa omorati presedintele si sa obtineti lucrurile din inventarul lui care sunt speciale acestui event ! Evenimentul va fi organizat odata pe saptamana intr-o arena special amenajata de catre echipa G.T.A ! Editia I [Va fi de 3 saptamani ca durata adica 1 event pe saptamana] In fiecare saptamana cand este organizat acest Special Event veti fi anuntati printr-un mesaj pe Discordul Official G.T.A ADD2 - https://discord.gg/YhFCc7BRJS stabilindu-se Data si Ora Premile eventului sunt speciale si specifice acestui tip de event si ele nu vor fi regasite in eventuri normale sau globale. Info - Kill the President in Arena Presedintele va poate ataca chiar si sa va dea kill, nu ezitati sa trageti in el. Echipele sunt permise si castigul se imparte de catre leaderul echipei. PvP va fi mereu ON in Arena, aveti grija sa nu va omoare alti jucatori. Va puteti intoarce la Arena special amenajata de cate ori doriti pentru a putea sa il omorati pe Presedinte in timpul eventului. Cand presedintele este omorat in final eventul este terminat ! Daca muriti in Arena stafful si echipa G.T.A nu raspunde de itemele voastre Odata intrati in Special Event [Arena] sunteti pe riscul vostru de a pierde itemele voastre Stafful si Echipa G.T.A nu raspunde daca castigati itemele speciale dupa ce omorati presedintele si apoi sunteti omorati de alti jucatori, automat castigul merge la jucatorul care va omoara ! Pentru inscriere in event trebuie sa fiti conectati pe G.T.A si sa intrati in Arena Speciala si sunteti automat inscris ! Sugestii - Pentru a castiga Dupa ce reusiti sa omorati presedintele va sugeram sa plecati cat mai repede posibil din zona de PvP ON pentru a putea ramane cu premile castigate. Pentru a putea sa omori presedintele si sa ai sane mari de castig vei avea nevoie de arme bune si armura buna. IMPORTANT !! Va sfatuim sa lasati un comment la acest topic [un mic feedback] prin care sa propuneti idei noi pentru Kill The President Ex: Locatii noi, castiguri noi sau multe alte lucruri pe care le vreti adaugate in editile viitoare ! [Comentarile care nu au ca scop imbunatarirea eventului sau contin limbaj vulgar vor fi scoase] Stima si respect echipa G.T.A Addicted2 ! !
 3. Nu ai voie sa faci cerere pentru alte persoane de pe contul tau. Aceasta aplicatie pentru Terorist o sa fie inchisa si va ramane valabila cea de FireFighter + ai scris gresit la regulament
×
×
 • Create New...