Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Thanatos83

Addicted Gamers
 • Content count

  829
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Good

About Thanatos83

 • Rank
  Enamoured
 • Birthday August 17

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.addicted2.ro
 • Skype
  stepan.sibi

Personal Information

 • Country
  AUSTRIA
 • Location
  Romania
 • Gender
  Male
 • Interest
  Dont give up
  You ar Addicted to this game keep it like this !

Recent Profile Visitors

3,196 profile views
 1. Thanatos83

  Imi vreau gradul inapoi!

 2. Thanatos83

  cerere-dealer brickcrafter22

 3. Thanatos83

  [INFO] Factiuni

  Bun venit la INFO Factiuni aicea puteti gasi toate informatile generale de care aveti nevoie pentru a intra intr-o factiune ! Acest topic trebuie luat in serios ! Factiuni care apara legea: Politie SWAT Army Pentru a intra in factiunea SWAT trebuie sa fiti mai intai in factiunea Politie apoi sa faceti cerere pentru up. Pentru a intra in factiunea Army trebuie sa fiti mai intai in factiunea SWAT apoi sa faceti cerere pentru up. Factiuni ostile: Dealer Robber Terorist Mafia Hitman Pentru a intra in factiunea Mafia trebuie sa fiti mai intai in factiunea Dealer/Robber/Terorist apoi sa faceti cerere pentru up. Pentru a intra in factiunea Hitman trebuie sa fiti mai intai in factiunea Mafia apoi sa faceti cerere pentru up. Factiuni neutre: NewsReporters Dupa ce faceti o cerere de factiune trebuie sa asteptati 7 zile inainte de a face alta cerere Se aplica doar la cererile de factiuni nu si la cele de up ! Ca membri ai unei factiuni neutre sau ostile puteti omora membrii ai oricarei alte factiuni inafara de cea in care sunteti. Ca membri ai unei factiuni care apara legea puteti omora neprovocati doar membrii factiunilor ostile. Prima factiune pasnica in care puteti intra cu cerere normala este Politia dupa care faceti cerere up pentru urmatoarea factiune Prima factiune rea in care puteti intra cu cerere normala este Robber dupa care faceti cerere up pentru urmatoarea factiune Pentru a putea face cerere up S.W.A.T trebuie sa aveti 7 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in politie - Pentru a putea face cerere up Army trebuie sa aveti 14 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in S.W.A.T - Pentru a putea face cerere up Dealer trebuie sa aveti 7 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in Robber - Pentru a putea face cerere up Terorist trebuie sa aveti 14 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in Dealer - Pentru a putea face cerere up Mafia trebuie sa aveti sa aveti 21 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in Terorist - Pentru a putea face cerere up Hitman trebuie sa aveti 28 zile de cand jucati pe G.T.A si sa fiti in Mafie P.S Cele mai op factiuni si in care vreti sa ajungeti sunt Mafia Hitman si Army Degeaba veti ramane intr-o factiune mult timp ca daca va fi nevoie de posturi noi veti fi obligati sa faceti cerere up !
 4. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : Orice regula incalcata va avea pedepsele ei ! 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: Agent 47 ready to kill Retineti : Puteti fi accepati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sau Executivul sectiuni aveti RESPINS direct La 2 de Contra si 1 PRO sunteti RESPINSI
 5. Thanatos83

  [Model] Cerere Hitman

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiunii Mafia 1) Nick: 2) De ce vrei aceasta factiune?: 3) Ai citit regulamentul?: 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: 5) La ce ore esti pe server de obicei?: 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff? Daca da, de ce?: 7) Care este arma ta preferata?: 8) Dovada ca esti intr-o factiune de la care poti primi up: 9) Cat de mult haos provoci in oras?: 10) Ceva de adaugat?:
 6. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: Aceasta informatie nu este publica 6) Daca politia este atacata aveti dreptu de a interveni si a ucide atacatorii! 7) Nu aveti voie sa dati jail cuiva daca nu incalca legea, dar ii puteti ierta daca vreti! 8) Puteti omora membrii factiunilor ostile oricand, dar nu aveti voie sa ucideti civili fara motiv! 9) La /warp arena nu aveti voie sa interveniti sau sa dati jail! 10) Sunteti obligati sa faceti parte din clanul politiei, daca iesiti din el primiti remove! Retineti : Puteti fi acceptati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sectiuni sau un Administrator aveti RESPINS direct La 2 de contra si 1 PRO sunteti RESPINSI !
 7. Thanatos83

  [Model] cerere Army

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiunii Army 1) Nick: 2) De ce vrei aceasta factiune?: 3) Ai citit regulamentul?: 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: 5) La ce ore esti pe server de obicei?: 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff? Daca da, de ce?: 7) Care este arma ta preferata?: 8) Dovada ca esti intr-o factiune de la care poti primi up: 9) Cat de bine consideri ca aperi legea?: 10) Ceva de adaugat?:
 8. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : Orice regula incalcata va avea pedepsele ei ! 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: #Interviu cu Trump 6) Nu abuzati de /me! 7) Un interviu costa 5k si un anunt 2,5k nu cereti alte sume! Retineti : Puteti fi acceptati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sectiuni sau un Administrator aveti RESPINS direct La 2 de contra si 1 PRO sunteti RESPINSI ! Aveti voie doar cu o cerere la 7 zile daca faceti mai multe in cursul celor 7 zile aveti RESPINS !
 9. Thanatos83

  [Model] Cerere NewsReporters

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiunii NewsReporter 1) Nick : 2) De ce vrei aceasta factiune ? : 3) Ai citit regulamentul ? : 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : 7) Care este arma ta preferata ? : 8) Ceva de adaugat ? : Retine : Aveti voie doar cu o cerere pe saptamana !
 10. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : Orice regula incalcata va avea pedepsele ei ! 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: O sa fur orice gasesc Retineti : Puteti fi accepati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sau Executivul sectiuni aveti RESPINS direct La 2 de Contra si 1 PRO sunteti RESPINSI Aveti voie doar cu o cerere pe Saptamana daca faceti mai mult de una aveti RESPINS
 11. Thanatos83

  [Model] Cerere Robber

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiuni Robber 1) Nick: 2) De ce vrei aceasta factiune?: 3) Ai citit regulamentul?: 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: 5) La ce ore esti pe server de obicei?: 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff? Daca da, de ce?: 7) Care este arma ta preferata?: 8) Ceva de adaugat?:
 12. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : Orice regula incalcata va avea pedepsele ei ! 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: O sa vand iarba pana mor 6) Nu aveti voie sa faceti scam cu droguri! 7) Voi alegeti pretul cu care vindeti drogurile dar un drog nu poate fi mai scump de 800$ si nu poate fi gratis! Retineti : Puteti fi accepati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sau Executivul sectiuni aveti RESPINS direct La 2 de Contra si 1 PRO sunteti RESPINSI
 13. Thanatos83

  [Model] Cerere Dealer

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiunii Dealers 1) Nick: 2) De ce vrei aceasta factiune?: 3) Ai citit regulamentul?: 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: 5) La ce ore esti pe server de obicei?: 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff? Daca da, de ce?: 7) Care este arma ta preferata?: 8) Dovada ca esti intr-o factiune de la care poti primi up: 9) Cat de mult haos provoci in oras?: 10) Ceva de adaugat?:
 14. Thanatos83

  [INFO] Factiune

  Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : 2.Membru : 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : Regulamentu factiuni : Orice regula incalcata va avea pedepsele ei ! 1) Nu omorati jucatorii din aceasi factiune! 2) Nu dati kit-ul celor care nu sunt in aceasi factiune! 3) Nu aveti voie sa dati PRO/CONTRA la cererile de factiune! 4) Puteti sa va dati cu parerea la cererile de factiune! 5) La intrebarea ai citit regulamentul vei raspunde cu: Opriti bombele, folositi AK-ul Retineti : Puteti fi accepati intr-o factiune doar daca aveti 3 de PRO Daca sunteti in conflict cu Leaderul sau Executivul sectiuni aveti RESPINS direct La 2 de Contra si 1 PRO sunteti RESPINSI
 15. Thanatos83

  [Model] Cerere Terorist

  Bine v-am gasit in acest topic veti avea modelu de cerere a factiunii Terorist 1) Nick: 2) De ce vrei aceasta factiune?: 3) Ai citit regulamentul?: 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: 5) La ce ore esti pe server de obicei?: 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff? Daca da, de ce?: 7) Care este arma ta preferata?: 8) Dovada ca esti intr-o factiune de la care poti primi up: 9) Cat de mult haos provoci in oras?: 10) Ceva de adaugat?:
×