Thanatos83

Administrator
 • Content count

  1,104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Good

About Thanatos83

 • Rank
  Obsessed
 • Birthday August 17

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.addicted2.ro
 • Skype
  stepan.sibi

Personal Information

 • Country
  AUSTRIA
 • Location
  Romania
 • Gender
  Male
 • Interest
  Dont give up
  You ar Addicted to this game keep it like this !

Recent Profile Visitors

3,498 profile views
 1. Thanatos83

  [Model] Cerere Absenta - S.E.A.L

  Bine v-am gasit la modelul de cerere absenta ! Aicea o sa faceti cerere pentru absenta unei sedinte organizate de capitanul S.E.A.L ! Aveti voie sa faceti o cerere pentru absenta de maxim 7 zile Capitanul S.E.A.L accepta cererile de absente ! Model : 1 - Nume : 2- Motivul absentei : 3- Durata : 4- Ce rank ai ? :
 2. Bine v-am gasit la modelul de cerere absenta ! Aicea o sa faceti cerere pentru absenta unei sedinte organizate de comandantul G.F.P.D ! Aveti voie sa faceti o cerere pentru absenta de maxim 7 zile Comandantu G.F.P.D accepta cererile de absente ! Model : 1 - Nume : 2- Motivul absentei : 3- Durata : 4- Ce rank ai ? :
 3. Aicea o sa fiti anuntati de catre capitanul echipei S.E.A.L cand sedinta va fi organizata ! Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti veni va trebuii sa faceti o cerere de absenta ! In sedinte capitanul va discuta despre lucrurile noi din organizatie , va anunta membri noi din organizatie, o sa dea downgrad unor membri daca merita si va oferi up Sedintele o sa fie tinute pe Discord Role-Play sau In-Game la Sediul Central G.F.P.D in camera de sedinte ! Model 1- Nume Capitan : 2-Data in care sedinta va fi tinuta : 3-Ora in care se va tine sedinta : 4-Locul unde se va tine sedinta Discord/In-game :
 4. Aicea o sa fiti anuntati de catre comandantul G.F.P.D cand sedinta va fi organizata ! Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti veni va trebuii sa faceti o cerere de absenta ! In sedinte comandantul va discuta despre lucrurile noi din organizatie, va anunta membri noi din organizatie, o sa dea downgrad unor membri daca merita si va oferi up Sedintele o sa fie tinute pe Discord Role-Play sau In-Game la Sediul Central G.F.P.D in camera de sedinte ! Model 1- Nume Comandant : 2-Data in care sedinta va fi tinuta : 3-Ora in care se va tine sedinta : 4-Locul unde se va tine sedinta Discord/In-game :
 5. Aicea o sa fiti anuntati de Boss-ul Mafiei Russian Mafia cand sedinta va fi organizata Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti veni va trebuii sa faceti o cerere de absenta In sedinte Boss-ul mafiei va discuta despre lucrurile noi din factiune, va anunta membri noi din factiune, o sa dea downgrad unor membri daca merita si va oferi up Sedintele o sa fie tinute pe Discord Role-Play sau In-Game la Conacul Mafiei in camera de sedinte ! Model 1- Nume Boss : 2-Data in care sedinta va fi tinuta : 3-Ora in care se va tine sedinta : 4-Locul unde se va tine sedinta Discord/In-game :
 6. Aicea o sa fiti anuntati de Boss-ul Mafiei Russian Mafia cand sedinta va fi organizata Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti veni va trebuii sa faceti o cerere de absenta In sedinte Boss-ul mafiei va discuta despre lucrurile noi din factiune, va anunta membri noi din factiune, o sa dea downgrad unor membri daca merita si va oferi up Sedintele o sa fie tinute pe Discord Role-Play sau In-Game la Conacul Mafiei in camera de sedinte ! Model 1- Nume Boss : 2-Data in care sedinta va fi tinuta : 3-Ora in care se va tine sedinta : 4-Locul unde se va tine sedinta Discord/In-game :
 7. Aicea o sa fiti anuntati de Boss-ul Mafiei Sicily Family cand sedinta va fi organizata Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti veni va trebuii sa faceti o cerere de absenta In sedinte Boss-ul mafiei va discuta despre lucrurile noi din factiune, va anunta membri noi din factiune, o sa dea downgrad unor membri daca merita si va oferi up Sedintele o sa fie tinute pe Discord Role-Play sau In-Game la Conacul Mafiei in camera de sedinte ! Model 1- Nume Boss : 2-Data in care sedinta va fi tinuta : 3-Ora in care se va tine sedinta : 4-Locul unde se va tine sedinta Discord/In-game :
 8. Bine v-am gasit la modelul de cerere absenta ! Aicea o sa faceti cerere pentru absenta unei sedinte organizate de Boss-ul mafiei ! Aveti voie sa faceti o cerere pentru absenta de maxim 7 zile Boss-ul Mafiei accepta cererile de absente ! Model : 1 - Nume : 2 - Numele Mafiei : 3- Motivul absentei : 4- Durata :
 9. Bine v-am gasit la modelul de cerere absenta ! Aicea o sa faceti cerere pentru absenta unei sedinte organizate de Boss-ul mafiei ! Aveti voie sa faceti o cerere pentru absenta de maxim 7 zile Boss-ul Mafiei accepta cererile de absente ! Model : 1 - Nume : 2 - Numele Mafiei : 3- Motivul absentei : 4- Durata :
 10. Bine v-am gasit la modelul de cerere absenta ! Aicea o sa faceti cerere pentru absenta unei sedinte organizate de Boss-ul mafiei ! Aveti voie sa faceti o cerere pentru absenta de maxim 7 zile Boss-ul Mafiei accepta cererile de absente ! Model : 1 - Nume : 2 - Numele Mafiei : 3- Motivul absentei : 4- Durata :
 11. Thanatos83

  [Model] Cerere Tratat de Pace

  Pentru a face un tratat de pace mai intai trebuie sa va gasiti Mafia cu care vreti sa faceti Tratatul de pace. Un tratat de pace care va avea durata de 7 zile in care odata stabilit nu o sa mai aveti voie sa va atacati intre voi, o sa aveti voie sa impartiti arme ilegale sau droguri, o sa faceti echipa in diferite evenimeni Tratatul de pace va costa 500 $ din partea fiecarei mafii in total 1000 $ Exemplu : Sicily Family 500$ si Russian Mafia 500 $ pentru a face un tratat de pace Cererea pentru un Tratat de pace se poate face doar de catre un Boss al Mafii respective si Boss-ul celeilalte mafii va trebuii sa accepte sau sa respinga tratatul de pace si va declara un motiv! Daca tratatul nu este facut cum trebe sau nu este acceptat din diferite motive o sa primiti banii inapoi ! Tratatele de pace o sa fie acceptate doar de Primar sau Thanatos83 Model 1 - Numele Mafiei : 2 - Numele Boss-ului Mafiei : 3 - Motivul pentru care doriti un tratat de pace : 4- Cu cine doriti sa faceti un tratat de pace ? : 5- Ati instiintat celalt Boss al mafiei respective despre Tratatul de Pace ? : Aceasta cerere trebuie luata in serios in serios, nu admintem sa faceti o cerere in gluma sau in prostie cine isi va bate joc de aceasta cerere va pimi downgrad de la Boss
 12. Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro /Role-Play .Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 13. Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro /Role-Play .Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 14. Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro /Role-Play .Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 15. 1 - Nume jucator : 2 - O mica descriere despre tine : 3 - Dovada cu orele necesare : 4 - Specificati organizatia de mafie dorita : 5 - Motivul alegeri acestei Mafii : 6 - Dovada cu permisul auto si permisul de port arma : P.S Acest model de cerere este universal pentru cele 3 mafii Aicea puteti incarca pozele https://imgur.com/ si apoi copiati link-ul si il puneti aicea Daca cererea este buna o sa primiti o invitatie la testul teoretic [ Trebuie sa stiti regulamentul] si unul practic