Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Waptrick12

Addicted Gamers
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

1 Follower

About Waptrick12

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 11/10/2002

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

688 profile views
 1. Waptrick12

  [Cerere Politie] Waptrick12

  Poza /ontime https://i.imgur.com/2QjC1Ua.png
 2. Waptrick12

  Reclamatie ge010

  A avut vreun sens acest comentariu? 9.Nu aveti voie sa faceti spam pe chat. Aici se include si spam avoid-ul si spam-ul de 3 fraze consecutive pe chat.La cel de 3 fraze consecutive se avertizeaza jucatorul respectiv iar la a 2 a abatere se da mute .(la fel si in cazul spam-ului avoid ) Sanctiune: Mute 20m Eu nu am primit acea avertizare.
 3. Waptrick12

  Reclamatie ge010

  Dragule "NPC" este o abreviere, daca nu stii, abrevierile se scriu cu litere mari (mai umbla si pe la scoala ;) ) deci, regulile imi interzic sa vorbesc corect gramatical, foarte fain! In plus, nu inteleg ce folosire abuziva am folosit. Si nu am primit avertizare, ba chiar m-ai provocat sa spamez, ceea ce nu am facut.
 4. Waptrick12

  Reclamatie ge010

  Nick-ul tau : Waptrick12 Nick-ul celui reclamat : ge010 Descrie situatia : Am scris "NPC" si el mi-a dat mute, asta dupa ce imi spune sa nu mai fac spam cand eu vorbeam cu un alt jucator, am scris lucruri diferite, eu stiu ca spam inseamna cand scrii acelasi lucru intruna dar se pare ca ge010 stie altceva. Data : 09.05.2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:Warn
 5. Waptrick12

  [Cerere Politie] Waptrick12

  Cum sa ai un an cand ai cont din Ianuarie, la fel si Geo, asta nu e de mult.
 6. Waptrick12

  [Cerere Politie] Waptrick12

  Poate ca nu esti player vechi, am aproape 3 ani vechime pe server :)
 7. Waptrick12

  [Cerere Politie] Waptrick12

  1) Nick : Waptrick12 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Pentru ca vreau sa ajut playerii noi si sa apar banca, am observat ca se face pvp si pe strada nu doar la arena si vreau sa opresc acest lucru si sa ajut la formarea unei comunitati minunate! 3) Ai citit regulamentul ? : Legea este totul pentru mine! 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Am experienta (am mai fost in politie aproximativ acum un an pe cand era vechea harta) si stiu ca ma pot descurca fara probleme. 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Intre orele 17:00 si 22:00. 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu si nici nu voi avea. 7) Care este arma ta preferata ? : XM1014 8) Ceva de adaugat ? : Bafta in continuare cu server-ul!
 8. Waptrick12

  salut

  Minecraft Launcher
 9. Waptrick12

  Vreau NewsReporter

  Exista un model pe care trebuie sa il urmezi:
×