Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

EzRekt

Addicted Gamers
 • Posts

  1,346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

EzRekt last won the day on May 6

EzRekt had the most liked content!

About EzRekt

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,252 profile views

EzRekt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

93

Reputation

 1. Din cate imi amintesc ai primit remove, nu te-ai retras, asa, ca o corectie. 8.5 Nu aveți voie să faceți o "Cerere de Recuperare Grad" în cazul în care ați primit remove. Aveți acest drept DOAR în cazul în care v-ați retras din motive personale. În caz contrar veți fi respinși direct. Dacă vreți să reintrați în staff, o puteți face completând o "Cerere Helper".
 2. Dovezile tale sunt editate, nu trebuie decupate, trebuie sa fie fullscreen In alta ordine de idei, ai fost sanctionat corect, sunt 3 mesaje consecutive, sunt chiar 5 intr-un timp destul de scurt, si se puteau scrie pe mai putine randuri
 3. EzRekt

  Kiss or Shot

  Shot ca faci double post
 4. 1001, l-am inchis ca prea multe post-uri se fac aici
 5. Cerere identica cu cea de mai devreme, ai primit acolo raspuns.
 6. Nu stiu unde ai vazut tu ca nu se ocupa foarte multa lume de forum :)) Nu ai 40 de post-uri pe forum. Cnp invalid Cererile pentru helper pe serverul de minecraft se fac in alt sub-forum, nu aici
 7. Dovada se pune in topic, nu pe privat, ai 23 de ore si 28 de minute la dispozitie sa pui dovada
 8. @Rewex Vei primi 10 puncte de avertisment pe forum, pentru topicul de mai devreme si pentru raspunsurile la topicul asta @ImaHiro Ai primit mute pentru toxicitate, nu pentru limbaj, si ai primit si dovada.
 9. Varsta minima pentru cererile de helper nu va fi modificata momentan. In plus, esti rugat sa pastrezi un limbaj adecvat atunci cand faci un topic pe forum, in caz contrar vei fi sanctionat iar topicul tau nu va fi luat in considerare.
 10. Nici macar nu ai scris motivul reclamatiei, membrul staff doar a zis ca e la a 3-a abatere si ca se da jail. Reclamatia este facuta degeaba.
 11. @Idwc, prin ce ai spus tu acolo, e clar ca te refereai la faptul ca "tiganii" nu merita respect egal, sau poate nu te refereai, dar asta se intelege, si e clar rasism. Din dovezile pe care le-ai prezentat, Dreamfly nu se cearta cu nimeni si nici nu e superior sau ceva.
 12. A facut altcineva o reclamatie pentru acelasi motiv, ati primit acolo raspuns
 13. EzRekt

  bvarghes

  Mai e si regula de mai jos, avand in vedere ca ai jignit un staff, si ai facut-o si pe dc, mute-ul e acordat corect. 3.6 Nu aveți voie să înjurați pe /dc. Mute 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației)
×
×
 • Create New...