Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

EzRekt

Global Moderator
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

EzRekt last won the day on May 6

EzRekt had the most liked content!

Community Reputation

93 Good

About EzRekt

 • Rank
  Obsessed

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,145 profile views
 1. Varsta minima pentru cererile de helper nu va fi modificata momentan. In plus, esti rugat sa pastrezi un limbaj adecvat atunci cand faci un topic pe forum, in caz contrar vei fi sanctionat iar topicul tau nu va fi luat in considerare.
 2. Nici macar nu ai scris motivul reclamatiei, membrul staff doar a zis ca e la a 3-a abatere si ca se da jail. Reclamatia este facuta degeaba.
 3. @Idwc, prin ce ai spus tu acolo, e clar ca te refereai la faptul ca "tiganii" nu merita respect egal, sau poate nu te refereai, dar asta se intelege, si e clar rasism. Din dovezile pe care le-ai prezentat, Dreamfly nu se cearta cu nimeni si nici nu e superior sau ceva.
 4. A facut altcineva o reclamatie pentru acelasi motiv, ati primit acolo raspuns
 5. EzRekt

  bvarghes

  Mai e si regula de mai jos, avand in vedere ca ai jignit un staff, si ai facut-o si pe dc, mute-ul e acordat corect. 3.6 Nu aveți voie să înjurați pe /dc. Mute 10 - 20 minute (în funcție de gravitatea situației)
 6. Nu ai dovada pentru abuzul de /v, iar pentru mute ai primit dovada.
 7. Ai primit un raspuns la alta reclamatie. Multumim!
 8. Membrul staff a primit remove pentru comportamentul de care da dovada. Ne cerem scuze pentru problemele intampinate, dar din pacate imbecilitatea altcuiva e un lucru pe care eu, sau managerii, nu il putem anticipa. @Placintel poate parintii tai au bani, dar din pacate pentru tine (si pentru cei pe care urmeaza sa ii intalnesti) nu au reusit sa iti ofere "o educatie" cel putin ok.
 9. Oricum era facuta degeaba
 10. EzRekt

  Textura PvP

  Ai gresit sectiunea
 11. Nu mai face parte din staff
×
×
 • Create New...