Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

MaxLupuMoldovean

Addicted Gamers
 • Content count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

MaxLupuMoldovean last won the day on March 19

MaxLupuMoldovean had the most liked content!

Community Reputation

25 Poor

About MaxLupuMoldovean

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 08/18/2000

Contact Methods

 • Skype
  maxispink

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Bacau
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,526 profile views
 1. MaxLupuMoldovean

  Cerere T-Helper IosifDnl

 2. MaxLupuMoldovean

  cerere unban

  Dovezi neclare ,model nerespectat , iar pentru reclama nu se accepta cerere de unban.
 3. MaxLupuMoldovean

  Cerere T-Helper HerrRageGame

 4. MaxLupuMoldovean

  Cerere T-Helper

 5. MaxLupuMoldovean

  Cerere T-Helper

  Observ foarte multe greșeli gramaticale în cerere și în activitatea ta pe server.
 6. MaxLupuMoldovean

  Cerere T-Helper KoonPorKung

  Nu mai ai dreptu la cerere pe această secțiune.
 7. MaxLupuMoldovean

  [Regulament] Donatori.

  Regulament Play.Addicted2.ro Urmatorul set de reguli este facut pentru toti donatorii si membrii staff ai server-ului. Abaterea de la acest regulament duce la diferite pedepse. Acestea variaza de la regula la regula. Scuzele nu sunt acceptate, de asemenea, deoarece acest regulament trebuie OBLIGATORIU sa fie citit de toata lumea. Jucatorul nu are voie sa obtina niciun alt avantaj ilegal care pot afecta ceilalti membrii de pe server. Orice donatie pentru grad se face la DOAR la Ang3lOfGood Discord: @Ang3lOfGood#0092 Skype: ang3ls.rew Unde este notat cu (Avertisment->Warn) prima data o sa primiti un avertisment verbal,iar apoi un warn care la 3/3 warnuri o sa pierdeti gradu pe sectiunea respectiva. In caz de aplicare unei pedepse catre unui jucator este necesara si o dovada pentru ce s-a aplicat pedeapsa. Regulament Donatori: 1.Donatori nu au voie sa aplice mute fara motiv unui player,sau sa isi dea mute. (Avertisment->Warn) 2.Puteti aplica mute doar daca nu exista vreun staff on in acel moment. (Avertisment->Warn) 3.Nu aveti voie sa va da-ti unmute. (Warn) 4.Nu aveti voie sa abuzati de /rename , adica sa schimbati numele la obiect cat sa puteti pacali playeru cu acel item. (Avertisment->Warn) 5.Cei cu acces la gamemode 1 nu au voie sa da-ti iteme din creative sau minate cu unelte enchantate din acestea ,nici sa abuzeze de el in unele situati de exemplu in PVP,asta include si /god. (Warn) 6.Donatori nu au voie sa dea ori sa vanda ABSOLUT nimic din kitu acestuia sau iteme obtinute prin kit(exemplu:diamante,emeralde minate cu pickaxe din kit),chiar daca playeru face parte din team-u lui. (Warn) 7.Nickname sa fie asemantor sau macar cat sa fie recunoscut de staffu respectiv in caz de ceva. (Avertisment) 8.Nu aveti voie sa abuzati de /tp daca prin acest fapt deranjati playeru/staffu respectiv. (Avertisment->Warn) 9.Nici sa faceti trap cu /tp sau tpakill. (Warn) 10. Aveți voie să înjurați pe donor chat /d mesaj câtă vreme nu jigniți pe nimeni asta include și prelungire, spam (Avertisment->Warn) 11.Abuzul de culori nu este permis pe donator chat. (Avertisment->Warn) 12.NU aveti voie sa comercializati sau vinde contu cu grad duce la pierderea gradului. Conducerea serverului play.addicted2.ro poate lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește buna funcționalitate a server-ului. Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnica, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefată în mod intenționat pe serverul play.addicted2.ro duce la scoaterea gradului FARĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSĂ DE RECUPERARE A ACESTUIA!
 8. MaxLupuMoldovean

  Cererea De Unregister.

  Cererea de unregister se va face in privat la @GoodJobSteve#7216 pe discord cu dovezile ! Dovezi:Poze,inregistrari sau alte metode prin care sa dovediti ca contu va apartine.
 9. Am dat o cerere de recuperare grad Titan sper sa o vezi!

   

 10. MaxLupuMoldovean

  Cadou - MaxLupuArmasaru'

  mersi fain kaitane :)
 11. MaxLupuMoldovean

  Cerere Helper Skywars

  Nien No Niet
 12. MaxLupuMoldovean

  Cerere De Helper Skywars

  Prefer sa nu
 13. MaxLupuMoldovean

  Report lolop1

  Multumesc pentru reclmatie playeru v-a fi pedepsit conform regulamentului.
 14. MaxLupuMoldovean

  REclamatie

  Multumesc pentru reclmatie playeru v-a fi pedepsit conform regulamentului.
 15. MaxLupuMoldovean

  Ceva Diferit

  Defapt as putea spune la fel despre player tai >.> .
×