Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

TheKingOfGold

Addicted Gamers
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKingOfGold last won the day on January 30

TheKingOfGold had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

About TheKingOfGold

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  SAINT KITTS AND NEVIS

Contact Methods

 • Facebook
  anghelianis@yahoo.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheKingOfGold

  Cerere T-Helper Mabi

  vreau si eu un tc si un respins sau cv
 2. TheKingOfGold

  Propunere Key Exchanger

  loll asta este prea op deoarece la event se dau 32key din fiecare fel ai face un stack foarte easy ... ar fi bun un key exganger doar pt keyle summer , winter , etc si keyle prison - vote, unique deoarece multi pleyeri nu folosesc key prison fiindca nu au multiplier in ele .
 3. TheKingOfGold

  Reclamatie TheKingOfGold

  nu am chef de cearta ... nu am fite si 1 la mana o sa pun poza cand am timp , nu am raspuns cu nici o tentativa de cearta dar tu ai raca in tine mereu
 4. TheKingOfGold

  Reclamatie TheKingOfGold

  atata timp cat tu vi pe prison sa ma amentiti cu post fara ca eu sa iti fac ceva.... vii si ma faci copil prost si etc ? si imi zici ca ma ia dracu ? ma simt deja amenintat fara vreun motiv , consider ca acest post este facut din invidie nici de cum din greseala mea ... P.S: care este vina mea ca tu imi toti zici sa iti donez ... pana si tu ai recunoscut ca ai vrut grad doar pt gm....
 5. TheKingOfGold

  Cerere T-Helper Mabi

  dar fa-ti cont de skype please
 6. TheKingOfGold

  Unjail!

  o sa intru mai pe seara sa iti dau unjail , dar fara o advertizare nu crd ca scapi
 7. TheKingOfGold

  Cerere Helper GTA

  .
 8. TheKingOfGold

  Reclamatie

  si eu fac gresile de genul dar imi cer scuze si dau mute atat cat trebuie .... , nu cred ca este neaparat sa ia remove ,oricine greseste , greseala este umana ....
 9. TheKingOfGold

  Ultimul post castiga!

  sky e nub
 10. TheKingOfGold

  cerere T-Helper TheKingOfGold

  ➢ Prenumele tău*:Ianis Teodor ➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: TheKingOfGold➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*: 17/01/05 ➢ Primele 7 cifre din CNP*: 5050117➢ Discord*:t̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡xdTheKingOfGold#9393➢ Skype*:GoldKing➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Salut ,sunt Ianis ! Sunt din Buzau , am 14 ani , fac karate de 1 an , am practicat multe sporturi .➢ Ai citit regulamentele?*: Ce e cu intrebarea asta ? zici ca dau bacul ➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*:Am intentia si reflexul de a da mute/ban sau de a avertiza , chiar daca nu am acces la aceste comenzi. Respect regurile ,si vreau sa fac din add2 acelasi server ca inainte , cand erau minim 100 pleyeri on la event si dadeam afara din ei ca sa poata intra Kara sa faca eventul..
 11. TheKingOfGold

  cerere T-Helper TheKingOfGold

  ➢ Prenumele tău*:Ianis Teodor ➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: TheKingOfGold➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*:09/01/2005➢ Primele 7 cifre din CNP*: 5050109➢ Discord*:t̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡xdTheKingOfGold#9393➢ Skype*:GoldKing➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Salut ,sunt Ianis ! Sunt din Buzau , am aproape 14 ani , fac karate de 1 an , am practicat multe sporturi . Am mai fost grad staff , dar pe atunci am donat pt el deoarece nu aveam decat 11 ani➢ Ai citit regulamentele?*: Nu mai vreau grad , m-am razgandit➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*:Am intentia si reflexul de a da mute/ban sau de a avertiza , chiar daca nu am acces la aceste comenzi. Respect regurile ,si vreau sa fac din add2 acelasi server ca inainte , cand erau minim 100 pleyeri on la event si dadeam afara din ei ca sa poata intra Kara sa faca eventul..
 12. TheKingOfGold

  Cerere t-helper TheKingOfGold

  Mersii
 13. TheKingOfGold

  Cerere t-helper TheKingOfGold

  La intrebarea ai cotit regulamentele am omis o mica chestie era "nu mai vreau grad , m am razgandit" scuzati-ma .
 14. TheKingOfGold

  fac sho cerere chiar daca nu o iau

  Multumesc
 15. TheKingOfGold

  Cerere t-helper TheKingOfGold

  ➢ Prenumele tău*:Ianis Teodor ➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: TheKingOfGold➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*:17/01/2005➢ Primele 7 cifre din CNP*:5051713➢ Discord*:t̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡xdTheKingOfGold#9393➢ Skype*:GoldKing➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Salut ,sunt Ianis ! Sunt din buzau , am aproape 14 ani , fac karate de 1 an , am practicat multe sporturi . Am mai fost grad staff , dar pe atunci am donat pt el deoarece nu aveam decat 11 ani➢ Ai citit regulamentele?*: Nu mai vreau grad.➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*: In prezent am un grad de donator , am intentia si reflexul de a da mute/ban sau de a avertiza , chiar daca nu am acces la aceste comenzi. Respect regurile ,si vreau sa fac din add2 acelasi server ca inainte , cand erau minim 100 pleyeri on la event si dadeam afara din ei ca sa poata intra Kara sa faca eventul..
×