Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Tatsu

Addicted Gamers
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Poor

About Tatsu

 • Rank
  Devoted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA

Contact Methods

 • Facebook
  -

Recent Profile Visitors

2,439 profile views
 1. Tatsu

  MuAddicted DB NOU !!!

  Din cate am vorbit cu baiatul care lucreaza la mu online se lucreaza la buguri . O sa ii spun sa va mai anunte cu stadiul proiectului ca i-am dat acces la anunturi.
 2. Tatsu

  Cerere Afiliere Titan

  In perioada zilei de astazi sau maine vei primi ce ai cerut.
 3. Tatsu

  Afiliere Elite Network

  Imi pare rau dar eu nu accept punctul 3 din toata cererea ta.
 4. Tatsu

  [Model]Cerere Afiliere

  MODEL 1. Nume: 2. Nick detinator: 3. Firma la care este hostat: 4. De cat timp este deschis: 5. Numar de sloturi: 6. Adresa IP: 7. Link gametracker: 8. DNS dorit: 9. Contact detinator (Discord/Skype): 10.Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): 11.Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper) Regulament afiliere server 1. Serverul trebuie neaparat sa fie deschis 24/24 3.Serverul trebuie sa aiba ca nume: "adresa.addicted2.ro" 4. Pe server sa se respecte toate regulile de bun simt 5. Ca detinator de server nu aveti nici un drept sa faceti reclama pe NICI UN ALT SERVER. Daca intrati cu un server la noi in comunitate, si faceti reclama la el pe alte servere (nu conteaza daca sunt din comunitate sau nu), in secunda 2 veti fi dati afara din comunitate. 6. Va ocupati doar de serverul vostru si de forum, nu va bagati in discutii pe alte servere. 7. Serverul trebuie sa se miste fara lag 8. Pe server trebuie sa fie gasit un link catre comunitatea noastra. 9. Serverul trebuie sa fie hostat la o firma decenta,si nu la firma care ofera servere gratis sau de proasta calitate. 10. Nu acceptam servere hostate la firme de hosting neautorizate. Cererile de afiliere sunt momentan Inchise.
 5. am uitat parola pe contul miladin111 cum cer unregister

   

   

   

 6. Tatsu

  Cerere avatar

 7. Tatsu

  Cerere Avatar

 8. Tatsu

  Cerere Designer SirStefano

  Imi cer scuze am vazut creatiile tale, nu mi-au aratat ca sti sa faci mare lucru.Pe mine nu ma impresioneaza niste stock-uri care le poti gasi si pe net, eu vreau sa vad cum sti sa lucreazi cu efectele vizuale (nu neaparat gif).Revino cu alta cerere cand o sa ai mai multe lucrari daca vrei.
 9. Tatsu

  Portofoliu - Tatsu

  da stiu dar nu imi place sa fac text mai complex
 10. Salut, imi poti da si mie game administrator? Si eu sunt owner la sky-network (gdrd pe server).

  Multumesc pentru timpul acordat.

  1. _Infernus_

   _Infernus_

   da cum pot sa imi cumpar admin?

    

 11. Tatsu

  Cerere Avatar

  cu placere
 12. Tatsu

  MuAddicted DB NOU !!!

  din cate am testat puteti sa va faceti cont pe http://mu.addicted2.ro/
 13. Tatsu

  MuAddicted DB NOU !!!

  intra pe https://discord.gg/KTAcWP si daca sunt ceva buguri dai cu @Tatsu sau @yasha sau imi puteti zice pe skype id: radu4cristian1@gmail.com sau la ndrey88
 14. Tatsu

  Portofoliu - Tatsu

  Ilustratii Profil Steam : Exemplu profil cu una din aceste ilustratii :http://steamcommunity.com/id/tatsu21/ Avatare Forum: Altele :
 15. Model: Nume: Autor: Sursa: Imagini:
×