Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Roses

Play Staff
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

1 Follower

About Roses

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 08/21/2003

Contact Methods

 • Skype
  live:roses.rozis

Personal Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. Buna Leyley, esti activa,cererea ta e bine formulata,indeplinesti toate conditiile necesare si parerea mea e ca meriti o sansa. De la mine ai
 2. Buna _ItzShadowDay_, colegul meu a procedat corect pentru ca se vede clar ca ai hack in filmare.
 3. Buna Pustiul123, ma bucur ca ai aplicat din nou pentru o cerere de helper pe sectiunea skypvp. dar din pacate votul meu este pentru ca nu esti destul de activ pe sectiune. Bafta!
 4. Buna David, ma bucur ca ai aplicat pentru o cerere de helper pe secțiunea de skypvp, dar din pacate raspunsul meu e pentru ca nu te vad activ pe sectiune si nu te-am vazut sa vorbesti in chat sau sa ajuti playerii noi. Bafta!
 5. Buna Eduard, ma bucur ca ai aplicat din nou pentru o cerere de helper pe secțiunea de skypvp, dar din pacate raspunsul meu e pentru ca: 1. Nu te-am vazut activ pe sectiune. 2. Cum a spus colegul meu, ''Esti foarte prietenos atunci cand faci o cerere si vrei sa te pui bine cu staff-ul, si ceri sa iti dam pro'' Dovada: https://imgur.com/a/Q5foucn si https://imgur.com/a/RqdqLo6 3. Motivele tale nu ma conving ca esti capabil pentru aceasta functie. Bafta!
 6. Buna Rares, cererea ta nu ma convinge ca esti capabil pentru aceasta functie si colegii mei te-au gasit afk pe sectiune. Din pacate, de la mine ai un
 7. Roses

  Reclamatie Sebicuu

  Buna 69Vango, colegul meu a facut o greseala si a fost advertizat.
 8. Buna Eduard, imi pare rau dar raspunsul meu e pentru ca: Motivele tale nu sunt convigatoare Nu prea te vad activ pe sectiune Nu te-am vazut sa advertizezi playerii ‘’cand staffu nu o face’’ Mai ai de lucrat la comportament : ex. Cum ai raspuns la colegul meu ‘’ Doar la aia te-ai uitat ca sunt prieten cu staff ?’’ sau ai primit mute acum 2 zile pentru limbaj https://imgur.com/a/ItEdYJx .
 9. Buna Body, Cererea ta este bine formulata, indeplineste toate conditiile necesare si stiu ca ai experienta pentru aceasta functie. De la mine ai: Succes!
 10. Meriti o sansa! Te vad activ pe sectiune si ajuti playeri.
 11. Prenumele tau: Ana Cu ce nick-uri joci pe server: Rozez Varsta: 16 Primele 7 cifre din CNP: 6030821 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Sunt o persoana activa, sociabila,imi place sa ajut orice player sau staff care au nevoie de ajutor si pot lucra in echipa . Sunt de acord sa respect acest regulament si imi place sa mentin un chat cat mai curat si activ. Discord (Obligatoriu) : Rozez#9033 Ai citit regulamentele? : "Sa zicem ca da, sa speram ca nu" Sectiune: Prison Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 32 ore https://imgur.com/a/jJncfvr Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara Dimineata Prânz Seara Dimineata Prânz Dimineata Seara Prânz Seara
×
×
 • Create New...