Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

TudorCNT

Addicted Gamers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TudorCNT

 1. Ok, bun deci nu stiu daca ai mai putin de 14 ani, sau nu, nu e important asta, dar eu ti-am zis foarte clar ca acea partitie este pe hard, si ca hardul meu are o problema, si nu imi vede 2 partitii. Nu inteleg de unde ai scos termenul de "stick". In ultima filmare se vede de numarate ori cum iti zic si incerc sa iti explic ca hardul nu vede acele partitii. Nu avea nicio legatura partitia "G:" cu controlul pe care tu trebuia sa mi-l faci, ai vazut foarte clar ce aplicatii aveam deschise in momentul acela cand tu mi-ai facut controlul. Intorcandu-ma la minecraft, dovada in care tie ti-am parut suspect nu o ai? Si mi-ai facut control ca asa ti-a sarit tie? Astept decizia unui manager pentru ca banul asta a fost dat foarte aiurea, astept mai bine un control de la un superior care are experienta sau are direct "PALADIN". Apropo, mi se pare putin un disrepsect fata de membrii/jucatorii comunitatii cand spui pe chat pe sectiunea respectiva "o sa pun dovada pe seara" IN CONDITIILE IN CARE BANUL ESTE DE 8 ORE. In acele momente te puteai astepta cand ti-am zis ca ne vedem pe forum ca o sa actionezi mai rapid, si o sa postezi dovada mai devreme. Data viitoare, ai si tu un respect de membrii comunitatii, indiferent ca se joaca cu hack, indiferent ca fac ceva gresit, trebuie respectati ca atare, ca doar deaia esti staff :)
 2. Cerere unban - JoeDaddyFatty Nick: JoeDaddyFatty Pe ce sectiune ai primit ban: Assassins Numele membrului din staff care te-a banat: AlexFTWGaming sau cum are numele putin imi pasa. Dovezi: Alte detalii: Bun, deci acest baiat, pe nume "AlexFTW" foarte bun la pvp de altfel, ma ia la control ca am facut nu stiu cate clickuri, in timp ce ma bateam cu el. In timpul "controlului" acest baiat, mi-a cerut sa bag o partitie in pc pe care hardul nu o vede. I-am explicat ca nu pot sa bag partitia aia in pc si eu i-am zis sa imi dea ban si sa se discute aici pentru ca acest baiat nu stie ce e "eartrumpet", "creature in the well", "voice meeter", si multe alte chestii. Imi cerea administrator pentru niste chestii pe care le putea face si fara. Astept sa se faca ceva in privinta lui pentru ca are un iq sub -10. Mersii <3
 3. nick mc : JoeDaddyFatty :)) re ;3 multe din lucrari is vechiute (prezint ss din photoshop la lucrarile la care mai am psd doar la designer/administratorii comunitatii).
 4. TudorCNT

  [Cerere Grad]

  1.Nume real : Robert 2.Varsta : 17 3.Experienta forumuri : 100% ( 2 ani ) 4.Experienta pentru server : 100% (1 an) 5.De ce ai ales comunitatea Add2 ?: Pentru ca e o comunitate mare , faina , draguta , cu un staff de treaba 6.Alte comentarii : Nu , si fac cererea asta pentru grad pe forum ... (Am facut eu un model de cerere pentru ca nu era...)
 5. Bun venit in comunitatea Add2 !
 6. TudorCNT

  Prezentare

  Mama coaie Wreeper GG , Salut
 7. TudorCNT

  Prezentare

  Salut ! Eu sunt un om ! Pe mine ma cheama Alex si Robert , mi-e indiferent cum imi ziceti , sunt un tip de adora design-ul , informatica , si multe altele ! Sper sa ne intelegem bine caci as vrea sa vin in aceasta comunitate ! Si daca e ceva contactati-ma aici pentru ceva de design !
×
×
 • Create New...