Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

CrissTheReaper

Addicted Gamers
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Poor

2 Followers

About CrissTheReaper

 • Rank
  Devoted

Recent Profile Visitors

577 profile views
 1. CrissTheReaper

  Cerere Padurar flaier

  Prenumele tău*:Padurar➢ Cu ce nick-uri joci pe server*:inexsushd➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*:11/11/2000➢ Primele 7 cifre din CNP*:8444321➢ Discord*:๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡inexushd(CRi$$)#8933➢ Skype*:inexsushd➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte):Nu pot baieti, a venit caruta cu lemnie, trebuie sa crap lemnie.➢ Ai citit regulamentele?*:Pe muchie de topor le-am citit.➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*:Imi place sa crap copaci in viata reala, si vreau sa o pot face zburand in maincreft.Daca nu o acceptati va crap capu.
 2. CrissTheReaper

  Cerere CM

  Cerere CM Nume real:Cristian Varsta:15 Localitatea:Petrosani Grad dorit:Chat Moderator Motivul pentru care doresti acest grad:Deoarece vreau sa ajut aceasta comunitate sa creasca din ce in ce mai mult, fiind leader pe comunitatea de minecraft si vreau sa am grija de chat deoarece fiind un player stiu cum este sa vad numai injuraturi pe chat si nimeni sa se ocupe de acestia. Ce experienta ai in acest domeniu:Am mai fost GM pe alte metine care acum s-au inchis si inca sunt tester addicted2. Nick pe server:Criss Ai citit regulamentul:ADD2ONLINE Cea mai mare realizare pe Addicted2: In momentul de fata sunt leader pe comunitatea de minecraft si tester pe acest server. De ce crezi ca meriti helper/CM:Cred ca merit acest grad deoarece spre deosebire de multi alti playeri care vor doar accesele eu vreau sa ajut aceasta comunitate.Nu prea ma intereseaza de accese, dar totusi sunt necesare. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:5 Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper/cm?:Sa-mi fac treaba pe care o spune si functia, sa am grija de chat si de ticket service. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Sunt mai matur si nu-mi doresc aceasta functie doar ca sa fiu 'CM' cum am spus si mai sus. Ce alte jocuri joci?:Minecraft,League of legends, Arma 3 Ce vei face dupa terminarea liceului/studiilor?:Fiind la liceu pe un profil bazat pe matematica-informatica vreau sa ma axez pe informatica, poate in domeniul IT. Daca un player te intreaba cum ajunge in mapa BETA, ce ii raspunzi?:Ii spun level-ul necesar acelei harti si unde poate gasi npc-ul.In cazul acesta level 95 teleporter. Daca un player intreaba cum face yang repede, ce ii raspunzi?:Ii voi insira cateva modalitati, cum ar fii farmatul. Daca un player intreaba cum face o esarfa, ce ii raspunzi?:Ii insir materialele, in acest caz panza fina, de unde sa le obtina (metine, boss) si de unde o poate creea.(Theowahdan) Ce pedeapsa se acorda pentru limbaj vulgar asupra unui membru staff?Se pedepseste cu 5 sau 10 ore mute. Link cu profilul de pe forum:http://addicted2.ro/index.php?/profile/25372-crissthereaper/ Cateva cuvinte despre tine:Ma numesc Cristian, am 15 ani, sunt o persoana serioasa dar imi place sa si glumesc.Sunt foarte determinat deoarece iar asta nu e mereu bine (scuze Doza).Fiecare are defectele lui. :) Ai jucat pe celalalt jocuri din comunitatea Addicted? Daca da, de ce ai renuntat la acel joc pentru acesta?:Da, m-am jucat si inca ma joc pe serverul de minecraft al comunitatii.
 3. CrissTheReaper

  Cerere Avatar

  Imaginea stock (posteaza link către imagine). https://imgur.com/a/W2gBD Textul dorit (optional). CrissTheReaper Indicatii (optional). Cum vrea balaurul tau.
 4. CrissTheReaper

  Cerere Avatar

  Najpa.Dragonu tau nu prea e creativ.
 5. CrissTheReaper

  Cerere Avatar

  Imaginea stock (posteaza link către imagine).https://imgur.com/a/TbCoz Textul dorit (optional). CrissTheReaper Indicatii (optional). Cum vrea dragonu' tau
×