Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

LeyLey

Play Staff
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

LeyLey last won the day on September 5

LeyLey had the most liked content!

Community Reputation

24 Poor

About LeyLey

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 06/18/2004

Contact Methods

 • Skype
  jinnxis

Personal Information

 • Location
  București
 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Salut @RaulGamingRO123. Au trecut 24 de ore de cand a fost facuta reclamatia, iar casian0_o nu a venit cu o dovada. Din punctul meu de vedere acesta nu a procedat corect, deoarece nu se da kick pentru team.
 2. Salut @Hacker139. Situatia ti a fost explicata mai sus. Eu una consider ca nu ai adus suficiente dovezi ca sa ne dam seama daca a fost abuz sau nu, întrucât multa lume are acele iteme, mai putin sabia.
 3. Salut @adviseed. Ma incanta faptul ca esti atat de doritor sa ajungi in staff. Am observat o schimbare majora in bine la tine in aceasta saptamana, cu toate ca ai mai avut cateva scapari din cand in cand. Eu una consider ca meriti o sansa, intrucat pari matur si capabil pentru aceasta functie. Esti activ pe server, motivele sunt bune, ai varsta necesara, regulamentul este citit si ai prezentat si dovada cu orele. Multa bafta in continuare!
 4. Buna @Andreione15. Din dovezile pe care le ai adus nu ne putem da seama daca mute ul este de azi si/sau daca este dat pentru ce ai spus mai sus. Este valabil si pentru cealalta reclamatie facuta de tine in numele lui L3utzuTheMaster. Din aceasta cauza nu se accepta dovezile tăiate, deoarece pot fi interpretate gresit. Sper ca ai inteles! Totusi, poate Rikaro va veni cu dovezi ca sa intelegi mai bine cauza mute ului.
 5. LeyLey

  EVENT 3v3

  1) Numele tau: LeyLey 2) Factiune: GANGBANG 3) Membrii care participa: bbyGon, MystixLegend, LeyLey 4) Discord-ul tau: LeyLey#3165
 6. Salut @Albert1313. Nu ai luat mute aiurea, ai luat mute pentru spam avoid, cum se observa si aici https://imgur.com/a/1WHCWXE . Spam avoid ul se considera de la 3 randuri in sus, iar regula de mai jos face referire la orice tip de spam. Sper ca te am lamurit! 1. Nu aveti voie sa faceti spam: Mute: 10 minute
 7. Salut @adviseed. Ma bucur ca faci aceasta cerere de helper, dar nu se poate trece peste hist ul tau. In ultimele ore ai primit intr una kick de la consola, cu toate ca asta se poate intampla oricui. Ai avut un ban destul de recent pentru hack, daca tin bine minte cred ca sambata. La motive ai mai fi putut sa scrii, nu ma prea conving, dar totusi este de apreciat ca iti doresti sa ajuti serverul! Poate daca iti vei îndrepta comportamentul vei putea ajunge in staff.
 8. Buna @faraonsky! Inteleg ca player ul reclamat v a deranjat atat pe tine cat si pe prietenul tau, stiu ca in trecut a mai campat. Din pacate, dovezile pe care le ai adus nu sunt bune, întrucât tu ne ai oferit path ul de la tine sau de la prietenul tau din calculator, path la care noi nu avem acces. Te as ruga sa incerci sa încarci dovezile, adica pozele, pe un site(spre exemplu: imgur), iar apoi sa ne atașezi link urile aici. Multumesc de intelegere!
 9. Salut @Albert1313, ai fost sanctionat corect. Din video se vede ca tu faceai team cu respectivul player care folosea hack si care, de asemenea, a fost sanctionat. 8. Nu este permis sa faceti team cu un hacker: Se considera complice; Jail: 6 ore
 10. LeyLey

  reclamatie

  Salut @Albert1313, sau mai bine zis AreYouSad. In primul rand, consider ca reclamatia este facuta in frustrare, deoarece aceasta a fost reactia ta dupa ce ti am dat mute https://imgur.com/a/Eiih9YL , https://imgur.com/a/KNLK2r9 . Motivul pentru care ti ai luat mute tu, dar si multi alti prieteni de ai tai este unul simplu. Majoritatea v ati dezvoltat prostul obicei de a spune "next" in loc de "ez" dupa ce omorati pe cineva https://imgur.com/a/BbhhL5o , ceea ce manifesta toxicitate. Eu una am mai sanctionat si inca sanctionez orice forma de toxicitate, intrucat dauneaza server ului si imaginii acestuia. V am spus de nenumarate ori sa nu mai fiti toxici https://imgur.com/a/niLgHHJ , https://imgur.com/a/4OtQJtX , dar cred ca nu este nevoie sa va spun la fiecare in parte cate o data. In al doilea rand, cum am specificat mai sus, nu ai fost singurul care a primit mute pe acest motiv, dar ai fost singurul care a vazut acest mute ca fiind dat aiurea. Sper ca te am lamurit, multumesc pentru reclamatie!
 11. Jucatorii au fost sanctionati. Multumim!
 12. Salut @arymo. Din dovezile aduse de membrul staff reclamat, se intelege foarte clar ca nu era on in momentul respectiv pe sectiune. Nu are nicio vina.
 13. Buna @DragosRu, din dovezile pe care le ai adus se observa cum membrul staff a folosit perla, nu a dat tp la tine, întrucât in combat nu merg comenzile de genul. De asemenea, sunt de acord si cu ce a spus IonutChT. Ai fi putut sa selectezi singur porțiunea unde se vede cum ca acesta ar abuza, dupa spusele tale.
 14. Jucatorul a fost sanctionat. Multumim
×
×
 • Create New...