Jump to content

Sh3D0w

Addicted Gamers
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sh3D0w last won the day on May 8 2019

Sh3D0w had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

1 Follower

About Sh3D0w

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 07/23/1996

Personal Information

 • Location
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. Daca staff da la vot ca mai ai voie la unban pe server este vot lor nu al meu . Iar aici este si gresala ta ca nu mai anuntat in secunda 2 ca da cineva grief pe server ai stat si te-ai uitat .
 2. Informatii: 1. Daca ati fost respinsi, puteti face o alta cerere de builder abia dupa ce a trecut 3 zile . Daca insistati cu cererile, riscati sa fiti sanctionati. Sanctiune: [W] (Post-hunt) 2. Doar Builderii au dreptul de a vota la aceste cereri, voturile venite din partea altor persoane fiind sanctionate cu warn pe forum. Sanctiune: [W] (Post-hunt) 3. Doar Head builderii pot accepta/respinge aceste cereri.Persoanele ce dau verdict in aceste cereri, fara sa aiba dreptul, risca sa fie sanctionati. Sanctiune: [W] (Post-hunt) Grade build: Builder -> Arhitect -> Head builder. Model: 1.) Nickname in joc: - 2.) Varsta: - 3.) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - 4.) Ai citit regulamentul serverului?: - 5.) Experienta Building: - 6.) Cunostinte WorldEdit/VoxelSniper/CS: - 7.) Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): - 8.) Cel mai mult timp petrecut la o constructie: - 9.) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: - 10.) Ce te face sa crezi ca esti potrivit pentru aceasta sarcina de builder?: - 11.) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul echipei?: - 12.) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti echipa?: - 13.) Adresa Discord (obligatorliu): - 14.) Constructii/Portofoliu: - 15.) Descrie-te in cateva cuvinte: - 16.) Daca vei fi acceptat ca Builder, cate ore pe zi vei fi activ?: - Responsabilitățile unui Builder: -Să fie destul de activ. -Să contribuie la lucrăriile date de Head builder. -Trebuie să asculte de cei mai mari (Head Builder) Cerințe pentru primirea gradului: ! Minim 15 ani. ! Trebuie sa aveti un comportament decent, atat pe server cat si pe forum, atitudinea puerila in cerere ducand la respingerea cererii. Head Builder: Sh3D0w CAMILArabu
 3. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 4. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick: ⮚ Pe ce sub-server ai primit ban: ⮚ Numele membrului din staff care te-a banat: ⮚ Motivul banarii: ⮚ Poza cu F3 în care să fie evidențiat motivul ban-ului: ⮚ Alte detalii: Atenție: O cerere de unban se poate face în maxim 72h de la primirea ban-ului deoarece staff-ul nu e obligat să țină o dovadă pe o perioadă mai lunga de 72h!
 5. Info: Propunerile ne ajută să facem secțiunile mai interesante. Dacă tu crezi ca ai o propunere inedită, ce ar putea ajuta secțiunea sau server-ul, te rugăm să completezi modelul de mai jos într-un topic nou. Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Secțiunea: ⮚ Propunere: ⮚ Cum crezi ca propunerea ta ar ajuta secțiunea / serverul:
 6. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 7. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick: ⮚ Pe ce sub-server ai primit ban: ⮚ Numele membrului din staff care te-a banat: ⮚ Motivul banarii: ⮚ Poza cu F3 în care să fie evidențiat motivul ban-ului: ⮚ Alte detalii: Atenție: O cerere de unban se poate face în maxim 72h de la primirea ban-ului deoarece staff-ul nu e obligat să țină o dovadă pe o perioadă mai lunga de 72h!
 8. Info: Propunerile ne ajută să facem secțiunile mai interesante. Dacă tu crezi ca ai o propunere inedită, ce ar putea ajuta secțiunea sau server-ul, te rugăm să completezi modelul de mai jos într-un topic nou. Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Secțiunea: ⮚ Propunere: ⮚ Cum crezi ca propunerea ta ar ajuta secțiunea / serverul:
 9. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 10. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick: ⮚ Pe ce sub-server ai primit ban: ⮚ Numele membrului din staff care te-a banat: ⮚ Motivul banarii: ⮚ Poza cu F3 în care să fie evidențiat motivul ban-ului: ⮚ Alte detalii: Atenție: O cerere de unban se poate face în maxim 72h de la primirea ban-ului deoarece staff-ul nu e obligat să țină o dovadă pe o perioadă mai lunga de 72h!
 11. Info: Propunerile ne ajută să facem secțiunile mai interesante. Dacă tu crezi ca ai o propunere inedită, ce ar putea ajuta secțiunea sau server-ul, te rugăm să completezi modelul de mai jos într-un topic nou. Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Secțiunea: ⮚ Propunere: ⮚ Cum crezi ca propunerea ta ar ajuta secțiunea / serverul:
 12. Info: Înainte să faci o reclamație ai obligația de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Rețineți faptul că: dacă ați primit ban din partea unui Administrator al serverului și/sau comunității nu aveți dreptul sa creeați o reclamație. Pentru a face o reclamație pe serverul nostru, te rugam sa respecți modelul de mai jos: Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Nick-ul celui reclamat: ⮚ Motivul reclamației: ⮚ Dovezi: ⮚ Cum doriți să fie sancționat reclamatul:
 13. Info: Propunerile ne ajută să facem secțiunile mai interesante. Dacă tu crezi ca ai o propunere inedită, ce ar putea ajuta secțiunea sau server-ul, te rugăm să completezi modelul de mai jos într-un topic nou. Model: ⮚ Nick-ul tău: ⮚ Secțiunea: ⮚ Propunere: ⮚ Cum crezi ca propunerea ta ar ajuta secțiunea / serverul:
×