Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Sadieeeeh

Play Staff
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Sadieeeeh last won the day on February 20

Sadieeeeh had the most liked content!

Community Reputation

28 Poor

About Sadieeeeh

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 01/11/2005

Personal Information

 • Location
  Italia, Trento
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,380 profile views
 1. Salut,in cerea mea de aplicare pentru Helper ai spus ca n-am citit regulamentul,dar eu l-am citit si nu inteleg ce am facut gresit,imi poti explica?

 2. Salut, Claudiu!, ma bucur ca vrei sa faci parte din staff pe bedwars, ai motive bune, te vad des pe server, hist-ul este destul de curat, dar din pacate nu ai citit regulamentul cu atentie, din pacate din partea mea ai un O zia buna sa ai poti reveni oricand cu o noua cerere.
 3. Salut, Adrian, ma bucur sa vad ca vrei sa aplici ca staff pe bedwars, dar din pacate motivele pe care le-ai scris sunt foarte slabe, nu te-am prea vazut activ pe server, regulamentul nu l-ai citit si cum a spus si PUMAndrei, poza cu orele nu merge vizualizata, imi pare rau dar din partea mea ai un Poti reveni peste 7 zile cu o noua cerere, seara buna !
 4. Salut enea, imi pare bine ca vrei sa aplici pentru helper Regulamentul l-ai citit, dar motivele nu ma prea conving si nici nu prea esti activ in lobby, nu prea ajuti playerii, imi pare rau dar raspunsul meu este Revino cu o noua cerere peste 7 zile, o zi buna!
 5. Salut eduard, imi pare bine ca aplici pentru staff. Regulamentul l-ai citit dar motivele nu ma prea conving + nu prea esti activ in lobby tu doar dai meciuri, esti si toxic cateodata, m-ai injurat pe mine in mesaje si spamat, imi pare rau dar raspunsul meu este
 6. Salut Teodor, imi pare bine ca vrei sa revii in echipa de staff addicted2, dar tu ai mai fost, intr-adevar erai activ si te ocupai de chat, dar ai luat remove ceea ce ma face sa cred ca nu esti pregatit inca pentru staff, imi pare rau dar raspunsul meu este
 7. Cerere recuperare Sadieeeeh 1. Nickname: Sadieeeeh2. Sectiune: SkyPvP.3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan4. Motivul: M-am retras.5. Cand ti-a fost scos gradul?: Prin iulie.6. Comentarii aditionale: In primul rand, salut, as vrea sa revin in staff dupa o foarte lunga pauza, mi-am invatat greselile, iar totodata as vrea sa revin in staff pe bedwars, am inteles ca nu prea e staff si mi-ar placea sa ajut cum pot eu mai mult pentru ca cred ca as putea ajuta destul de mult avand in vedere de cunostintele pe care le detin ca staff.
 8. Păi și unde am fost dat pe ac unde am fost suspect de "cheats" cum zici tu? :))) ai zis ca mi dai dovada și cu aia
 9. Reclamation Pyven . Numele tau din joc: Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat: Pyveeeeen 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Un ban aiurea. 4. Martori: eu 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/GU4F7wr Deci, sa incep, in pozele de sus se vede cum "adminul" Pyven face spam avoid + m-a luat la control pentru ca "am fost acuzat de "cheat-uri" si ca am fost raportat pe /ac" dar toti sunt prietenii lui si sta pe discord cu ei , mai pe scurt face favorizari, as vrea sa vad si eu dovada cum m-a luat la control pentru ce m-a luat la control si ce o sa zica ptr spamul avoid facut, seara faina.
×
×
 • Create New...