Jump to content
Addicted2Gaming

Agon

Addicted Gamers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Agon

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

177 profile views
 1. Agon

  Download Fonts

  Download Fonts : Nr 1 : Link (google drive) Nr 2 : Link (mega) Nr 3 : Link (google drive) Eu zic sa le descarcati pe toate , sa le vedeti care sunt potrivite pentru dumneavoastra. De tutorial nu cred ca aveti nevoie, da-i direct click si se instaleaza.
 2. Agon

  Resurse brush

  Download Brush : 1. Link Partea 2 : Link Va asigur ca aceste link-uri sunt testate 100% de toti utilizatorii , nu sunt recente.
 3. In acest topic vreau sa va prezint de unde puteti descarca Photoshop/Tutorial. Photoshop download : Link Tutorial : Link Daca nu va pricepeti la instalare urmariti tutorialul cu mare atentie
 4. Sper ca va poate ajuta, pe cei incepatori. ps : Nu sunt autorul acestui clip.
 5. Tutorial Twitch Effect - AE link : Ps : Vreau sa va ajut cat pot eu de mult , prin tutoriale cat si prin resursele mele.
 6. Salut. Ai o nesimtire in tine ce designer esti tu sa copiezi lucrarii gata facute le schimbi culoarea si gata a iesit o lucrare perfecta. https://ibb.co/4RxWZpj Toate lucrarile tale sunt luate de pe google macar daca le faceai mai multe modificari. Puteti sa-i cereti psd-ul la toate lucrarile de mai sus, decat un "designer" ca asta mai bine fara. @Lex2905 @xiremen @EzRekt @ToTaNHaMoN Eu zic ca nu aveti nevoie de un om ca asta pe aceasta comunitate.Vreau sa ajunga acest post, pana la un Administrator
×
×
 • Create New...