Jump to content
Addicted2Gaming

Eddy2415

Play Staff
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Poor

1 Follower

About Eddy2415

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 09/02/2001

Contact Methods

 • Skype
  vlascianuedi@yahoo.com
 • Facebook
  Vlascianu Edi

Personal Information

 • Location
  Magureni,Prahova
 • Gender
  Male
 • Interest
  N-am :*

Recent Profile Visitors

522 profile views
 1. Salut Mario, din partea mea ai , deoarece nu ai citit regulamentul sau nu l-ai citit cu atentie. Imi pare rau. Te astept saptamana viitoare cu o alta cererea.
 2. Salut Alexandru, apreciez ca ai aplicat pentru helper pe sectiunea Survival 1.8. Ai o aplicatie buna , varsta este necesara, cat si cnp-ul este valid. Votul meu pentru tine este si iti urez succes.
 3. Salut Max, am vrut sa-ti acord pro daca nu ma tot spamai sa-ti fac eu cererea de helper. Mi-ai spus la un moment dat ca o sa-mi dai contul de pe forum sa-ti fac eu cererea. -> https://imgur.com/a/5vvBziH . Parerea mea este ca nu esti inca pregatit pentru aceasta functie, imi pare rau, dar din partea mea ai .
 4. Salut Samuel. De cand ma joc pe server te-am vazut doar de cateva ori activ. In cererea de pe 25 Aprilie atasata mai sus, ai spus ca ai 15 ani, iar in cererea prezentata astazi ai spus ca ai 14 ani. Din parea mea ai un , pentru ca nu imi inspiri incredere. Imi pare rau.
 5. *Prenumele tau: Eduard *Cu ce nick-uri joci pe server: _Eddi_ *Varsta: 17 ani *Primele 7 cifre din CNP: 5020902 *Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Consider că colaborez cu ceilalți membrii ai staffului, acord sprijin și pun la dispoziție informații jucatorilor, la nevoie particip la imbunătățirea comunității și ajut la pastrarea oridinii în chat, sunt foarte atent la detalii si responsabil. Rolul unui helper este de a menține chat-ul 'curat' și de a ajuta jucătorii la nevoie. *Discord (Obligatoriu) : _Eddi_#9816 *Ai citit regulamentele? : Nu stiu sa citesc. *Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/0xqiUFh *Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: In cursul saptamanii: Dimineata -> Seara (De la ora 9:00 până la 14:00, după aceea de la ora 17:00 până la ora 22:00), iar in weekend-uri (De la ora 8:00 până la ora 16:00).
 6. Prenumele tau: Eduard Cu ce nick-uri joci pe server: _Eddi_ Varsta: 17 ani Primele 7 cifre din CNP: 5020902 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Consider că colaborez cu ceilalți membrii ai staffului, acord sprijin și pun la dispoziție informații jucatorilor, la nevoie particip la imbunătățirea comunității și ajut la pastrarea oridinii în chat. Rolul unui helper este de a menține chat-ul 'curat' și de a ajuta jucătorii la nevoie. Discord (Obligatoriu) : _Eddi_#9816 Ai citit regulamentele? : Nu stiu sa citesc. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/x8XGIPv Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: In cursul saptamanii: Dimineata -> Seara (De la ora 9:00 până la 14:00, după aceea de la ora 17:00 până la ora 22:00), iar in weekend-uri (De la ora 8:00 până la ora 16:00).
 7. Doresc Topic/Closed. Am aflat raspunsul.
 8. 1. Nickname:_Eddi_ 2. Sectiune:Survival 1.8 3. Cine ti-a scos gradul?: Wipe 4. Motivul: Server Closed 5. Cand ti-a fost scos gradul?: Server Closed 6. Comentarii aditionale: Salut, țin sa precizez ca nimeni nu mi-a scos gradul. Serverul când a fost închis mi-a fost șters și gradul. Gradul pe care îl dețineam era de Moderator, dar dacă am ocazia să îl primesc înapoi pot accepta sa ma întorc și la Helper cu o perioadă de 1 săptămâna în teste cum era înainte. Staff-ul de pe secțiune știe cât sunt de activ. Mulțumesc și scuze pentru timpul pierdut.
 9. Prenumele tau: Eduard Cu ce nick-uri joci pe server: _Eddi_ Varsta: 17 ani Primele 7 cifre din CNP: 5020902 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Consider ca acord suport si ofer informatii jucatorilor, colaborez cu ceilalti membrii ai staffului, la nevoie contribui la imbunatatirea serverului si ajut la pastrarea oridinii in chat. Pana la urma asta este rolul unui helper -> Sa mentina chat-ul ''curat''. Discord (Obligatoriu) : _Eddi_#9816 Ai citit regulamentele? : Nu stiu sa citesc. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/6Y7mzJY Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: In cursul saptamanii: Dimineata -> Seara (8-9:00 -> 15-16:00), iar in weekend-uri (8:00 -> 16:00) *Cu mici pauze de maxim 2 ore.
×
×
 • Create New...