mihai.corneanu22

Addicted Gamers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mihai.corneanu22

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mihai.corneanu22

  Reclamatie TheRomanin123

  Nick-ul tau : Mihai27 Nick-ul celui reclamat : TheRomanin123 Descrie situatia : Vanzare cont, m-am prefacut ca ii vand contul pana am avut destul dovezi ca-l vinde :D Data : 19-05 Dovezi : https://imgur.com/a/soPOH2h Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Hub Ban
 2. mihai.corneanu22

  Cerere Builder Mihai27

  Prenumele tau: Mihai Cu ce nick-uri joci pe server: zBrutal96 Mihai27 Primele 7 cifre din CNP: 5030522 [ Age-up marti] Discord (Obligatoriu) : Mihai27#1075 Skype (Obligatoriu) : adrian.corneanu22 Câtă experiență ai in WorldEdit și VoxelSniper ?: VoxeLSniper Nu am folosit nici o data,dar pot invata :) , dar , WorldEdit am folosit foarte mult,si am o experienta de cam 80-90% .. Pe ce tip de build te pricepi cel mai bine (terraforming,organic,angelic,medieval,etc) ?: Medieval,or idk Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Nu mai este mult pana la vacanta,dar ma angajez la vara..Voi putem activ 8-10ore in vacanta,4-6ore in timpul scoli. Dovada cu constructiile voastre(Portofoliu): https://imgur.com/a/QRKMUH5 (pot constructi mai faine,dar,nu am we,etc..) App uitati-va la toate pozele,prima e najpa
 3. mihai.corneanu22

  Bug - Politie

  Nume: Mihai27 Grad: Politist Descriere situatie: Nu pot face nik pe sv,nu am jailstick..Nu functioneaza.. Scriu /jailstick ,apare pe chat JailStick enabled,dau cu stick-ul in jucatori si acestia nu patesc nimic..Nu platesc amenzi,spunand ca n-am ce sa le fac + Nu am kit la Politie..Chest-urile sunt goale..
 4. mihai.corneanu22

  Parere

  Ce parere aveti despre aceasta creatie din bannere? [ SkyBlock] https://imgur.com/a/KMHb8rn <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/KMHb8rn"><a href="//imgur.com/KMHb8rn"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
 5. mihai.corneanu22

  Cerere Builder Mihai27

  Astept decizia lui NightBlade.. https://imgur.com/a/2Dc8cUq
 6. mihai.corneanu22

  Cerere Builder Mihai27

  Nu prea am idei de chesti complexe.. Poate e bn: https://imgur.com/a/kaAI9rb , da tot e simplist..daca imi da cnv idei / oridine gen FA X,y,z ies mai faine..
 7. mihai.corneanu22

  Cerere Builder Mihai27

  Uite,sa nu mai ziceti ca e prea simplu,lucrez la un nou proiect,spoiler: https://imgur.com/a/BdrWOoM O sa fie ceva mare si fain,am niste idei BlAnIta.Daca va fi refuzata,termin proiectu si aplic sapt. viitoare..Mai greu ca n-am worldedit.
 8. mihai.corneanu22

  Cerere Builder Mihai27

  Prenumele tau: Mihai . Cu ce nick-uri joci pe server: Mihai27. Primele 7 cifre din CNP: 5030522 Discord (Obligatoriu) : Mihai27#1075 Skype (Obligatoriu) : adrian.corneanu22 Câtă experiență ai in WorldEdit și VoxelSniper ?: Cu WorldEdit am o experienta destul de vasta [ cativa ani buni],dar VoxelSniper nu am folosit decat o data,dar cred ca toate au un inceput si pot invata. Pe ce tip de build te pricepi cel mai bine (terraforming,organic,angelic,medieval,etc) ?: Medieval // Combin mai multe stil-uri , fac constructi pune pe o tema prestabilita . Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: 18 - 24 iar vara cam 14 - 24 / 01 Dovada cu constructiile voastre(Portofoliu): https://imgur.com/a/3koT8HR P.S 1. E album . 2. E un "Small Mansion" aka Small Town aka Small Base Nu sunt case btw , Unde sunt sign-urile sunt de vanzare plot-urile. Am dat un ex,voi construi eu si pe acele lot-uri ,case,fabrici daca e nevoie. P.s Uitati-va la taote pozele inainte sa dati un verdict,sunt cateva chesti destul de interesante care nu se vad in prime poze,gen poarta,etc.
 9. mihai.corneanu22

  Cerere Police Mihai27

  Something new?
 10. mihai.corneanu22

  Cerere Police Mihai27

  1) Nick : Mihai27. 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Doresc sa intru in Politie pentru a scapa server-ul de rauvoitori si pentru ca nu sunt politisti prea activi.. Csz . 3) Ai citit regulamentul ? : Legea este totul pentru mine 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie din circumstanta ca sunt activ,stiu regulament-ul si multe altele. 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Difera. Weekend - 16:30 - 24 , Week: 18 - 19 : 23 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : No ty. Nu am si nici nu doresc sa am in viitor. 7) Care este arma ta preferata ? : Minigun Tier 3 :) 8) Ceva de adaugat ? : Yas,I'm in /ontime top
 11. mihai.corneanu22

  Bug - Plugin AS

  Si nici gen /as addfriend nu merje..
 12. mihai.corneanu22

  Bug - Plugin AS

  Sall.Detin plot1,si nu pot da tp la el.. https://imgur.com/a/ILpNayI Uitati-va in chat!
 13. mihai.corneanu22

  Cerere News Reporters Mihai27

  Pai cum vrei sa fac ore daca ieri a fost ON gta-ul?Cand am avut timp sa fac? P.s Accept decizia ta,astept si alte pareri.
 14. mihai.corneanu22

  Cerere News Reporters Mihai27

  https://imgur.com/a/k9Haune -3min. la momentul de fata.Astazi voi face 4.5h - 5h . Ieri a fost pus GTA ON si nu am putut intra,nu am fost acasa.
 15. mihai.corneanu22

  Cerere News Reporters Mihai27

  1) Nick : Mihai27. 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Doresc sa fac parte din aceasta factiune pentru ca nu este NICI un reporter,doresc sa dezvolt factiunea , si sa fie activitate mai mare. 3) Ai citit regulamentul ? : #Interviu cu Trump 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Cred ca sunt potrivit pentru ca in trecut am fost foarte activ,merit,si ma inteleg cu toti jucatori. P.S : Am fost inactiv pe durata cand a fost GTA 1.9,pentru ca nu imi merge pe PC-UL meu.Este foarte slab. 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Pai intre 18 - 24. 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : DA,Am avut o mica "ne intelegere cu NicoleHIckNey,dar s-a rezolvat repede! 7) Care este arma ta preferata ? : XM104. 8) Ceva de adaugat ? : Am fost inactiv pe perioada GTA 1.9.Inainte aveam peste 48h played.Staff-ul vechi ma va sti.Sper sa imi mai acordati o sansa.