CosminExMc

Addicted Gamers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CosminExMc

 • Rank
  Just got Addicted
 1. CosminExMc

  [Cerere Helper] - CosminExMc

  Prenumele tau: Cosmin Cu ce nick-uri joci pe server: CosminExMc Primele 7 cifre din CNP: 5031004 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Doresc functia de helper deoarece pot oferi suport playerilor, pot sa-i ajut, pot sa le rezolv anumite probleme care tin de mine si de functia mea si ii pot informa despre anumite lucruri. Stiu ce inseamna treaba de helper deoarece am ''lucrat'' ca helper 2 ani pe acest server sub alt nume, avand si experienta in acest domeniu. Discord (Obligatoriu) : JustCoSmy#5836 Skype (Obligatoriu) : cosmin.soare2 Ai citit regulamentele? : Nu, ce e ala regulament? Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:13Hr 16min Dovadă video cu orele jucate: http://prntscr.com/jgw3co Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz și seară.
 2. CosminExMc

  URGENT! ABUZ SAU GRIEF!

  Ce nu poti intelege ca a fost grief? Nu sunt singurul care se plange, SI DE CE TREBUIE SA FIE PROBLEMA MEA CA VOI NU AVETI SECURITATE SI LUATI GRIEF SI APOI NU RASPUNDETI DE ITEME FURATE? NU AM RESPECTAT TOPICUL PENTRU CA NU VOIAM SA FAC O RECLAMATIE CUIVA ANUME, NU AVEAM UNDE PUNE TOPICUL ALTUNDEVA... INTOTDEAUNA UN PLAYER TREBUIE SA-SI FACA CEVA PE SERVER CA URMATOAREA ZI SA NU MAI AIBA NIMIC PENTRU CA AVETI VOI O SECURITATE EXTREM DE PROASTA.. AM INTELES, GG ADDICTED2, MODALITATE DE A ATRAGE PLAYERI, NU?
 3. CosminExMc

  URGENT! ABUZ SAU GRIEF!

  Cineva mi-a spart 11 spawnere de vaci, puse abia ieri... Mi s-a intamplat asta si inainte de wipe, doar ca nu aveam dovada.. ieri am facut poza sa i-o trimit unui prieten si se pare ca acum imi trebuie.. Puteti intra pe server daca nu credeti ca e protectia mea, nu am avut pe nimeni pe protectie, puteti verifica loguri... sunt singurul allowed (IguanaWTF : allowed de la 11 sau ceva de genul pana la 5, cand nu stiu ce a facut si nu a mai raspuns de loc, i-am dat remove si am ramas singur, am farmat pana la 11 la spawnerele de vaci si inca erau, dar de dimineata au disparut Dovada: https://imgur.com/a/ItHykAw Sper sa ma ajutati... chiar au costat ceva bani spawnerele.