xgold

Addicted Gamers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About xgold

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 10/06/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ➢ Prenumele tău*: Radu-Andrei➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: xgold➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*: 06.10.2001➢ Primele 7 cifre din CNP*: 5011006➢ Discord*: Radu#4031➢ Skype*: Nu folosesc.➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Ma numesc Radu-Andrei alias xgold, am 17 ani, m-am reapucat recent de minecraft si am jucat pe serverul acesta prin 2014, deci am spus de ce sa nu revin tot aici.. Imi plac mult sporturile, practic fotball, handball, culturism, cros si cam atat. Prefer sa evit pe cat posibil detaliile de natura personala si sa raman la esential. ➢ Ai citit regulamentele?*: vreau admin➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*: Repet, nu sunt candidatul ideal dar imi voi incerca pe cat posibil sa devin unul pe parcursul timpului, pana la urma urmei nimeni nu s-a nascut invatat. Am decis sa fac si pe aceasta sectiune cerere de trial-helper datorita lipsei de helperi pe aceasta sectiune, si de playeri deasemenea, cred ca ma voi descurca cu doua sectiuni avand in vedere numarul de playeri destul de mic din pacate.
 2. ➢ Prenumele tău*: Radu-Andrei➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: xgold➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*: 06/10/2001➢ Primele 7 cifre din CNP*:5011006➢ Discord*: Radu#4031➢ Skype*: Nu folosesc, daca este necesar imi voi crea un cont de skype.➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Ma numesc Radu-Andrei alias xgold, am 17 ani, m-am reapucat recent de minecraft si am jucat pe serverul acesta prin 2014, deci am spus de ce sa nu revin tot aici.. Imi plac mult sporturile, practic fotball, handball, culturism, cros si cam atat. Prefer sa evit pe cat posibil detaliile de natura personala si sa raman la esential. ➢ Ai citit regulamentele?*: vreau admin➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*: Nu sunt neaparat candidatul ideal, dar cred ca pe parcurs imi voi da toata silinta in a deveni cat mai bun posibil deasemenea am un spirit bun de echipa, sunt sociabil si ma integrez rapid.
 3. xgold

  [Portofoliu] xgold

  Sunt la inceput, astept sfaturi.
 4. ➢ Prenumele tău*: Radu-Andrei ➢ Cu ce nick-uri joci pe server*: Pulanu (P.S. numele nu are absolut nici o legatura cu organul genital masculin, se refera la baston, bulan/pulan) ➢ Data de naștere completă (zz/ll/yy)*: 06/10/2001 ➢ Primele 7 cifre din CNP*:5011006 ➢ Discord*: Radu#4031 ➢ Skype*: Nu folosesc, daca este necesar imi voi crea un cont de skype. ➢ Scurtă descriere (20-35 cuvinte): Ma numesc Radu-Andrei alias Pulanu, am 16 ani, m-am reapucat recent de minecraft si am jucat pe serverul acesta prin 2014, deci am spus de ce sa nu revin tot aici.. Imi plac mult sporturile, practic fotball, handball, culturism, cros si cam atat. Prefer sa evit pe cat posibil detaliile de natura personala si sa raman la esential. ➢ Ai citit regulamentele?*: vreau admin ➢ Motivația cereri (Motivul principal pentru care ai fi candidatul ideal)*: Nu sunt neaparat candidatul ideal, dar cred ca pe parcurs imi voi da toata silinta in a deveni cat mai bun posibil deasemenea am un spirit bun de echipa, sunt sociabil si ma integrez rapid.
 5. xgold

  Reclamatie nume obscen

  pulan sn [At: TDRG / Pl: ~e / E: pulă + -an] (înv) 1-2 Pular (1-2). 3 (Trv) Baston de polițist. 4 (Trv) Obiect cu aspect falic. Conform dexonline Nu mi-am ales numele deoarece este obscen sau vulgar, asta este o porecla, si nu se refera la organul genital masculin, ci la bastonul de politie/cauciuc s.a.m.d. P.S. Eu sunt pulanu, daca nu s-a observat pana acum.