Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

TudorR7

Addicted Gamers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About TudorR7

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Nickname:TudorR72. Sectiune:Survival3. Cine ti-a scos gradul?:Robi4. Motivul:Inchiderea serverul PixelStack si deschiderea serverului Addicted2.Ro5. Cand ti-a fost scos gradul?:La inchiderea serverului PixelStack6. Comentarii aditionale:Mai aveam si gm1.Daca faceti 2 sectiuni de survival doresc pe amandoua hero si gm 1
 2. 1. Nume:TudorR72. Propunere:Propun ca fiecare sectie sa aiba serverul ei separat de discord,mai ales si donatorii3. Sectiune:Toate sectiunile,inclusiv ale donatorilor4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Playeri vor putea vorbi de exemplu cand se joaca pe survival sa trimita mesaj pe serverul de discord/skyoe pe survival5. Poze/Film:-6. Ceva de adaugat?:Multumesc!
 3. Nume:Tudor Nickname:TudorR7 Oras:Radauti(jud. Suceava) Varsta:14 ani ID Discord:Scanduraノ♤#3447 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?:Am aflat de el cautand servere noi si am vazut la doi youtuberi(nu dau nume) si l-am incercat.Dar era deja PixelStack de care m-am indragostit.Am avut hero si dupa s-a inchis.Dar stiu ca serverul va reveni. Care este parerea de despre Addicted2.Ro?:Eu cred ca serverul acesta este unul foarte bun,care ar trebui sa fie populat de cam cel putin 70 de player online dimineata si 120 ziua.Chiar daca este asa cum este...eu nu ma plang. O mica prezentare generala:Eu sunt Tudor.Sunt din judetul Suceava.Imi place foarte mult jocurile de tip simulatoare si chiar Minecraft si Roblox(nu va luati de mine).Incerc sa joc cat mai corespunzator posibil. (Robi...sa nu uiti sa-mi dai hero+gm)
×
×
 • Create New...