Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Vyper

Addicted Gamers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Vyper

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vyper

  Propunere

  1. Nume:Vyper2. Propunere:Propun ca si in loc de pluginul existent in momentul acesta pentru gamemode creative sa se adauge un alt plugin (stiu ce exista) in care scrie la in "descrierea" itemului respectiv daca e luat din gmc si de cine e luat din gmc pentru ca asa ar fii mult mai comod pentru cei cu gamemode creative si nu ar mai trebui sa tot dea /gm ca sa acceseze "inventare" adica anviluri craftinguri chesturi etc. Si asa o sa poata sa dea si in mobi. Si daca itemele luate din gamemode sunt gasite la playeri sau ActionHouse atunci detinatorul care lea luat din gamemode sa fie Banat pana la urmatorul Wipe. Sa se vada la itemul respectiv ca si pe Prison ca a fost luat din gmc sau a fost primit sau era a lui xy (adica cel care are gamemode c)3. Sectiune:Global4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ar fii mult mai fun si comod si mai fain dupa parerea mea pentru ca pluginul actual este prea strict sincer5. Poze/Film: Nu am asa ceva6. Ceva de adaugat?:Multumesc pentru timpul acordat! O zii placuta sa aveti!
 2. 1. Nume: Vyper2. Propunere: Eu asi propune se se scoata pluginul care sa adaugat recent la user-i de creative pentru ca nu mi se pare drept ca din cauza cuiva care a abuzat de gamemode sa se adauge acest plugin stupid care limiteaza efectiv totul! Plus omul respectiv nu mai are gamemode si nu mai are cum sa abuzeze! Numi place ca acest plugin limiteaza tot adica nu poti umbla in chesturi anviluri furnale brewing stationuri sau crafting table uri si este foarte nasol sa tot da /gm! Pe langa asta nu poti nici sa plantezi copaci sa spawnezi mobi sa dai summon la snow golem/ iron golem , nu poti scrie anumite cuvinte in timp ce esti in gmc in chat , nu poti pune lava pe jos si o multime de alte chestii care fac gamemode creative mult mai uhh... useless sau nonfun. Am mai observat o problema anume: de fiecare data cand este dropparty si eu sunt in gmc mi se dau key urile dar eu nu am cum sa le mai folosesc! Aceste este inca un motiv de a scoate acest plugin! In opinia mea pluginul acesta este foarte incomod si plus eu am platit pentru gamemode creative pentru ca stiam ca NU ati aplicat acest plugin pentru ca altfel era posibil sa nu il iau decat daca pretul era redus la 5 euro.3. Sectiune:Global dar Survival neaparat4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Face gamemode creative- ul mult mai fun si mai "comod"5. Poze/Film:Nu stiu cum sa adaug screenshoturi dar in orice caz fiecare gmc user ma intelege sunt in mare parte sigur!6. Ceva de adaugat?:Multumesc pentru timpul acordat si chiar sper sa se scoata acel plugin. O zi buna va doresc!
 3. Este intradevar activ si e disperat dupa pvp deci eu zic ca ar fii un staff bun! Plus a mai fost staff si mai demult si mereu sia facut treaba bine! Eu sper sa ajunga Staff pe SkyPvP
 4. Prenumele tau:Adam Cu ce nick-uri joci pe server: Vyper Varsta:14 aproape 15 Primele 7 cifre din CNP:5050515 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Pentru ca sunt destul de activ prietenos calm si ma inteleg destul de bine cu majoritatea jucatorilor. Plus ma joc si fac parte de o vreme foarte lunga din comunitatea acesta mai exact din vara lui 2018 sau 2017! Nu sunt sigur dar stiu ca comunitatea se chema MoonGaming parca daca imi amintesc bine. Discord (Obligatoriu) :♛𝓥𝔂𝓹𝓮𝓻☣#5048 Ai citit regulamentele? :La 20:30 event? Sectiune:Survival Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 17ore si 58 de min Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: In vacante cam oricand in timpul scolii doar seara dupa ora 10-11 Multumesc pt timpul acordat! O zii placuta sa aveti!
×
×
 • Create New...