Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Valentin01

Addicted Gamers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Valentin01

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meriti o sansa, te descurci bine + Toate cele de mai sus.
 2. Edit 1: Imi pare rau ca imi las singur comentariu aici, stiu ca nu este ok. Dupa ce am observat skyblock-ul are destul staff asa ca cererea mea este facuta pentru PRISON, dar din pacate nu pot da edit. Multumesc pentru intelegere.
 3. Valentin01

  [Propunere]

  1. Nume: Valentin, KsesoNN ( in game ) 2. Propunere: O mica propunere pentru chat, scris-ul oricarui staff sa fie diferit fata de al playerilor ( Ma refer o culoare schimbata, rosu galben nu stiu.. sa fie diferit ) 3. Sectiune: Global. 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: O sa vedem mai repede ceea ce un membru staff are sa ne spuna. 5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: Multumesc pentru citire.
 4. Prenumele tau:Valentin Cu ce nick-uri joci pe server: KsesoNN Varsta: 18 Primele 7 cifre din CNP: 5011106 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Salut, avand in vedere faptul ca am mai fost staff aici, tot pe sectiunea dorita de mine consider ca am calitatiile necesare pentru a devenii Helper. Ma consider o persoana foarte serioasa cand este vorba de munca mea, sociabila si intelegatoare, si prin acest lucru vreau sa dovedesc ca sunt demn de acest ''post''. Discord (Obligatoriu) : Maicuta Cosmica#6653 Ai citit regulamentele? : ''La 20:30 Event?'' Sectiune: Skyblock Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:4:30 ( Inca nu am facut 12 ore, dar in timp o sa le fac ) . Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Tinand cont ca lucrez in viata de zii cu zii si anume in ture ( 1,2 si 3, nu am un program foarte fix cand voi putea intra, dar o sa imi fac orele necesare fara discutie ) ( Tura I 08:00-16:00; Tura II 16:00-00:00; Tura III 00:00-08:00 ). Sanatate, bafta la joc si in viata de zii cu zii si multumesc pentru timpul acordat citirii cererei mele! :) Dimineata Prânz Seara Dimineata Prânz Dimineata Seara Prânz Seara
×
×
 • Create New...