Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

basikk

Addicted Gamers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About basikk

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. esti foarte activ. Cererea este foarte buna. Mult noroc!
 2. esti activ pe server. puteai sa scrii ceva mai mult la intrebarea "Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper" dar asta nu inseamna ca nu il meriti. GL!
 3. +rep imi dai alea pe prison :))

   

 4. ai orele facute ai citit si regulamentu. m ai facut tu codat dar mere. Succes.
 5. am vazut ca esti activ, cererea este foarte buna ai citit si regulamentu, Succes.
 6. de ce nu as merita helperul? ca il vreau mai devreme sa am grija de sectiunea pe care vreau sa joc? si asta e faza ca nu i am spus. si nici nu am de gand sa ii spun
 7. stai linistit ca nu am nevoie sa ii spun sa mi o accepte ca daca ii ziceam poate acum aveam grad. eu nu vreau sa ma cert cu niciunu dintre voi mai ales ca sunt la inceput, bine pentru voi. si plus de cand am facut cererea am deaj 4 ore jumate. daca tu esti invidios e stric problema ta.
 8. Prenumele tau: Gabi Cu ce nick-uri joci pe server: basikk Varsta: 17 Primele 7 cifre din CNP: 5021107 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Am experienta, am rabdare cu playerii care cunosc jocul sau nu. stiu sa verific foarte bine daca cineva are hack sau nu, stiu comenzile de ban/kick/jail/mute si multe altele. Si cel mai important sa ajut comunitatea. Discord (Obligatoriu) : basic#1326 Ai citit regulamentele? : La 20:30 event? Sectiune: skypvp. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 2, am vorbit cu cineva din staff dar ocium le fac foarte repede. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz,Prânz Seara cam 3 ore uneori mai putin si uneori mai mult, depinde.
 9. Pai și ce tii se pare că am hack? Ți am zis badlion client nu este hack. Caută pe YouTube sa vezi dar cred că tu nu știi să citești. Și înainte de a da ban informează te. Ai dat și tu ban sa te afli in treabă când tu nici nu știi ce e ăla badlion client.
 10. Nick: basikk Pe ce sectiune ai primit ban: skypvp Numele membrului din staff care te-a banat: Jupanul21 Dovezi:https://imgur.com/6poDfXt Alte detalii: eram pe skypvp il bateam pe el si pe unu care erau slabi amandoi, dupa tot il bateam pe celalant player si a zis ca am hack, jupanu mi a cerut discordul i l am dat si am avut badlion client care nu este hack deloc. in versiuni nu am avut killaura sau eu mai stiu ce. dar badlionclient nu este hack cautati pe youtube cat vreti voi sa vedeti. Si eu am fost operator aici pe server cand era ala vechi si stiu mai multe decat stie baiatu asta.
×
×
 • Create New...