Jump to content

PaltiRocha

Play Staff
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About PaltiRocha

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

82 profile views
 1. Momentan acesta este răspunsul.. aș aprecia daca ai face puțină activitate întâi, pentru a te reacomoda și pentru a căpăta informații cu privire la ce mai e nou, astfel încât să ai cunoștințe suficiente pentru a ajuta playerii daca au vreo nelămurire.Saptamana următoare ești binevenit din partea mea sa mai faci încă o cerere, deoarece ești o persoană pașnică și potrivită zic eu, pentru funcția aceasta. * Ai fi putut spune mai mult la motive
 2. Momentan acesta este răspunsul, aș fi bucuros daca ai fi mai activ pe secțiune înainte de a face cerere, deoarece playerii trebuie sa se obișnuiască in primul rand cu tine și cu stilul tău ca sa fii "una dintre cele mai bune persoane de pe server". Aștept mai multa activitate din partea ta și o cerere peste o săptămână în caz că nu ești acceptat:)
 3. Pe langa motivele menționate mai sus , nu te-am văzut mai deloc activ pe secțiune, ai și greșeli gramaticale , iar cererea, nu e slăbuță, este slabă spre bătaie de joc.Raspunsul este clar!
 4. Cerere copiată, nu a trecut o săptămână de la ultima cerere, nu cunoști regulamentul, și faci abuz de grad ( Legend) pe Sectiune, dai kick la playeri pentru motive personale , îți atrag atenția și continui, deci dai dovada și de impertinență. Răspunsul este foarte clar!
 5. Nu te-am prea văzut pe secțiune , puteai argumenta mai mult la motivele pentru care crezi că te califici în funcție, lipsă dovadă ore.
 6. Regulament necitit, dar chiar și cu el citit, as fi dorit să te văd o perioadă puțin mai mare pe secțiune înainte de a aplica, pentru a-mi da seama mai bine daca meriți sau nu functia .. momentan ramai cu un
 7. Nu te văd în stare ! Ești sancționat destul de des pe chat, semn că nu prea respecți acel regulament .. ai timp sa remediezi, nu e capăt de lume:)
 8. Cerere bună, dar activitatea lasă de dorit! Succes in caz că vei fi acceptat!
 9. Greșeli gramaticale; Cerere mult prea simplă; Nu te văd in stare.
 10. Clar răspunsul este acesta! Ai avut o mulțime de antecedente, nu-mi inspiri încredere că meriți să faci parte din staff si nu mai fă chat la cerere, așteaptă răspunsul!
 11. Dar va trebui să renunți la glumele pe care le faci, pentru simplul fapt că unora poate nu le convin.. Eu te-am înțeles că ești mai pe caterincă și de astea, dar dacă vei fi acceptat, așteptăm o remediere comportamentală, mulțumesc!
 12. Puteai argumenta mai mult la motivele pentru calificarea acestei funcții, dar personal te-am găsit o persoană potrivită, nu ai avut antecedente,tot așa!
 13. Nu mă convinge cererea, motive mai sus Nu fă chat la cerere, așteaptă verdictul:)
×
×
 • Create New...