Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Hatakeer

Play Leaders
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hatakeer last won the day on February 12

Hatakeer had the most liked content!

4 Followers

About Hatakeer

 • Birthday 11/22/2001

Contact Methods

 • Skype
  Hatake#6823

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

594 profile views

Hatakeer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

 1. Salut, la fel ca ultima data cand ai facut reclamatie cuiva pentru abuz tp esti cu el pe voice si pe langa asta ai oprit filmarea imediat cum ti-a luat itemele, fara sa-i ceri itemele inapoi sau sa astepti sa ti le dea el de buna voie, nu e nici primul si nici ultimul care ar fi putut lua iteme din greseala. Te-as ruga sa renunti la post hunting.
 2. Salut TheAnonim001 si scuze pentru timpul asteptat, ai fost sanctionat 41 de ore cu motivul "ban avoid" deoarece aveai pe ip un cont (E_Girl_skarmmyzx) banat. Dovada: {Link}
 3. Salut HttpsMajor, din pacate pluginul nu e prevazut sa poti da mute exact cat vrei, daca aveai 7d si 11 minute, ar trebuie sa iti calculez tot timpul in minute pentru ati da exact la fel. Insa chiar si asa, in opinia mea este vina ta ca ai incercat sa intri pe alte conturi cat aveai ban desi stii ca nu aveai voie. O zi frumoasa
 4. Salut, in dovada data de tine se vede faptul ca esti pe discord cu Reaper_On_TY (presupunand ca tu i-ai zis sa dea tp la tine). Pe langa asta dovada este pornita la fix cat sa surprinzi momentul. Te-as ruga sa renunti la post hunting.
 5. Salut iNeedMyGolem doresc sa incep prin ati arata dovada incompleta a lui httpsMajor: https://imgur.com/a/SKpLRtq In dovada de mai sus ti-au fost incercuite printr-un chenar ora (ca sa evidentiez faptul ca e aceeasi ora si chiar minut cu cel di videoul de mai jos) si cuvantul *cheie*. Deoarece in dovada lui nu ti se vede numele am facut si un test inainte de ati da jail pentru a elucida faptul ca acel cuvant *cheie* este scris doar cand accepti un tpahere: https://imgur.com/a/5wDQArL Aceste 2 dovezi sunt completate de videoclipul meu facut in timp ce il urmaream pe Major din cauza reclamatilor de hack la adresa sa: (00:00-00:40) Dupa cum observi din videoclip te-am filmat compet random, apoi Major ma contactat pe privat pe discord.
 6. Salut httpsMajor, in prima dovada se vede hackul doar pe discord, ceea ce este insuficient pentru al putea sanctiona. Cea de a doua dovada ar fi fost buna, insa depaseste limita de timp in care o dovada este valabila(24h), poza fiind facute in data de 15 septembrie.
 7. Salut Fifi_Edware, din pacate dovezile sunt insuficiente, era nevoie de o dovada video pentru a vedea faptul ca te deranjeaza si ca nu doreste sa plece la cererea ta, insa cel mai bine este sa chemi un membru staff online.
 8. Salut, dovezile sunt insuficiente, nici macar nu se vede cine este, pe langa asta pentru hack este necesara o dovada video.
 9. Dovada ta este insuficienta, insa deja a fost prins pt abuz tp si a fost sanctionat.
 10. Salut Robertoooii, in dovada prezentata de IONUT_RO_ se vede clar ca ai fost strigat pe chat si nu ai raspuns, pe langa aceasta la final ai spart si alte blockuri deoarece *bugul* facut de tine nu a putut fi oprit la timp. In mod normal stafful nu isi poata da seama fara control daca tu faci bug sau ai hack din acest motiv ai fost sanctionat astfel. Ca prin urmare ai fost sanctionat corect. PS: cealalta dovada
 11. Salut, de la unul din acei baieti am primit poza asta: Dovada X-ray: https://imgur.com/gallery/x43InCc
 12. Doresc sa incep prin ati aduce la cunostinta faptul ca "nesimtit" nu e o jignire insa e o insusire de care ai dat dovada. Acum 2 seri ai inceput sa faci scadal ca nu ti-ai primit kitul de la giveall si sa faci stafful mincinos ca apoi sa ne ameninti ca ne faci reclamatie, chiar si dupa ce ti-am zis ca o sa iti dau kit-ul pe care l-am primit eu tot nu ai incetat. Faptul ca dupa comportamentul de acum 2 zile ai venit ieri sa-mi ceri *armura ta* dupa spusele tale mi se pare deja o batjocura. Dovada suplimentara: link
 13. A fost sanctionat cu ban permanent pentru abuz
 14. A fost sanctionat cu ban permanent pentru abuz
 15. A fost sanctionat cu ban permanent pentru abuz
×
×
 • Create New...