Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

MettragonGG

Addicted Gamers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About MettragonGG

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Prenumele tau: Prenumele meu este Marius. Cu ce nick-uri joci pe server: Pe server am nickname-ul MettragonGG. Varsta: Am frumoasa varsta de 14. Primele 7 cifre din CNP: 5060505. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Imi place foarte mult sa ajut jucatorii noi cu tot ce pot eu de pe sectiunea pe care eu joc, in special cu cunostintele mele despre Minecraft. Alt motiv pentru care cred ca m-as califica pentru aceasta functie este activitatea, atentie si rabdarea. Discord (Obligatoriu) : Viteza Marius#1751 Ai citit regulamentele? : Nu, 3102 voi face Sectiune: Skyblock 1.8 Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 13 Hr, 50Min. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara si in timpul liber (in special weekend) Dimineata Pranz Seara.
 2. Prenumele tau: Prenumele meu este Marius. Cu ce nick-uri joci pe server: Pe server am nickname-ul MettragonGG. Varsta: Am frumoasa varsta de 14. Primele 7 cifre din CNP: 5060505. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Imi place foarte mult sa ajut jucatorii noi de pe sectiunea pe care eu joc cu tot ce pot eu, in special cu cunostintele mele despre Minecraft . Alt motiv pentru care cred ca m-as califica pentru aceasta functie este activitatea. Discord (Obligatoriu) : Viteza Marius#1751 Ai citit regulamentele? : Nu, 3102 voi face Sectiune: Skyblock 1.8 Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 12 H+. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara si in timpul liber (in special weekend) DImineata Pranz Seara.
 3. Prenumele tau: Marius. Cu ce nick-uri joci pe server: MettragonGG Varsta: 14 Primele 7 cifre din CNP: 5060505 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Eu consider ca sunt destul de activ, am un limbaj decent si imi place sa ajut oamenii. Discord (Obligatoriu) : Viteza Marius#1751 Ai citit regulamentele? : Nu, 3102 voi face Sectiune: Skyblock 1.8 Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 12 H Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara
×
×
 • Create New...