Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Nyx

Administrator
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Nyx last won the day on February 15

Nyx had the most liked content!

Community Reputation

17 Poor

About Nyx

 • Rank
  Dedicated

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Buna, @EricMihai004! Timpul pana ai acceptat controlul ar fi fost suficient sa stergi ceva. Trebuia sa fii sanctionat pentru "refuz control"
 2. Buna, @lordToxic! Dovezile nu se pot accesa. Te rog sa le postezi aici: https://imgur.com/ si sa pui link-ul in reclamatie. Daca nu, mi le poti trimite pe discord (Alexandra#4250)
 3. Buna, @whoisMicaL! Controlul a fost facut la 2am Ai fost sanctionat corect!
 4. Buna, @daviddavid46! Povestea cu limbaj mama a fost discutat in alta reclamatie. Si nu cred ca esti atat de prieten cu staff-ul incat sa-i abordezi cu "coaie" Cred ca esti destul de mare sa iti dai seama ca nu e un termen tocmai frumos si ar trebuie sanctionat. Asta ca sa nu ma iau de capacitatile pe care nu ai reusit sa le dobandesti in staff si ca ai ajuns sa il "vanezi"
 5. Buna, @N0th1ng! Ar fi de preferat sa nu aducem membrii familiei in discutii fara rost. Consider ca ai fost sanctionat corect. In legatura cu celalate sactiuni, voi vorbi cu membrii staff care au fost on-line sa sporeasca atentia. Multumim pentru reclamatie!
 6. Nyx

  [Plangere] AlertSky_

  Buna, @Lowes! Consider ca nu meritai mute, cel mult avertizat. Din acest motiv , membrul staff va fi sanctionat cu un avertismat verbal. Multumim pentru reclamatie!
 7. Buna, @DarkMate! Cererea ta de recuperare grad a fost acceptata. Ma poti contacta pe discord (Alexandra#4250) pentru mai multe informatii.
 8. Buna, @andreivlad! A fost sanctionat corect.
 9. Motive slabe, sanctiuni recente , iar CNP-ul nu e in regula.
 10. Buna, @Renu! Si mie mi se pare ca a dat kick in mod inutil. Membrul staff va fi sanctionat!
 11. Nyx

  LLxrdToxic__

  Buna , @arymo! Eu i-am dat ^^ Buna, @lordToxic! Atata timp cat iti ofera avantaje in joc, intra la aceasta categorie Ai fost sanctionat corect!
×
×
 • Create New...