Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Nyx

Administrator
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Nyx last won the day on August 23

Nyx had the most liked content!

About Nyx

Recent Profile Visitors

1,677 profile views

Nyx's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

25

Reputation

 1. Avem o regula veche , mai exact : " Staff-ul nu raspunde de itemele pierdute sau furate". Trebuia avertizat playerul care isi cerea itemele , in primul rand. Mi se pare ca a si fost atacat spunand ca este "hot" si din acest motiv a continuat discutia. Ce a spus el cu avertizarea de umplutura nu mi se pare o jignire , poate putin instigare la cearta. Sper ca aceasta explicatie a fost buna pentru membrul staff , el va fi avertizat.
 2. Membrul staff va primi un av verbal.
 3. https://imgur.com/a/HxuIKFF Dovada extrasa din videoclip este destul de clara. Ca sa nu mai spunem si partea cu "copil fara drepturi" pentru instigare la cearta. Membrul staff va fi sanctionat.
 4. Membrul staff a procedat corect.
 5. Din pacate staff-ul nu raspunde pentru iteme pierdute sau furate. Nu trebuia sa ai incredere daca nu il cunosti.
 6. Mi se parea normal sa il sanctioneze pe MariusDauDeRup, daca chiar nu voia sa ii explici ce inseamna te avertiza si te sanctiona la urmatoarea. SI consider ca nu stia pana in momentul acela ce inseamna "alupigus" deoarece trebuia sanctionat pentru cenzura. Membrul staff va fi sanctionat.
 7. Membrul staff a fost dat afara.
 8. Suliniez cuvantul MINIM.
 9. Membrull staff a fost dat afara.
 10. Ce spui aici e total opus fata de cei spui in reclamatie: "mute pt lbj staff, dar n am injurat o, sau vb urat cu ea, trb sa dea pentru limbaj si atat " Iar la partea cu : " pentru ca nu a fost nimic la adresa ta. " vrei sa spui ca te intrebai singura? Ca daca nu era la adresa ei , tu erai singura Biana de acolo.
 11. Buna seara! Apreciez conversatia civilizata pe care ati purtat-o in aceasta reclamatie. O sa o iau treptat ca sa trec prin toate punctele de vedere. In legatura cu faptul ca el s-a bagat in conversatia voastra, nu o vad ca pe o problema deoarece datoria staff-ului este sa avertizeze. In schimb daca alexia11 era singura care raspundea cred ca nu se ducea discutia asa departe. O sanctiunea pentru "atitudinea fata de staff" nu mi se pare tocmai corecta, deoarece atitudinea este importanta in viata. Fiind un moment mai aprins intre voi inteleg ca va tot reprosati sa va calmati, dar era bine daca o facea unul dintre voi. "Ironiile" pe care le-ai facut, eu una le vad gresite. Si eu as fi avertizat pentru limbaj, dar nu faceam referire la "cur" . Propozia "idealul meu in viata e femeia naturala tate mici si curu mare important e sa dai sa sara" in sine nu e ok, deoarece ultima parte e ceea pentru care a fost avertizat ("e sa dai sa sara" fiind o conotatie sexuala). Ca sa concluzionam totul, am vazut si in videoclip ca daa nu primeai mute continuai si ar fi trebuit sa iti dea cineva mute. Ar fi fost mai ok sa astepte deoarece ati fost avertizati de Hatakeer. Va doresc mult succes si sper sa va ignorati de azi inainte! Membrul staff va fi sfatuit sa fie mai atent.
 12. Il ultima dovada la final se vede ca doar pe ryuga il atacati si acest lucru se poate interpreta ca team de 4.
×
×
 • Create New...