Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Clau7436

Play Staff
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Clau7436

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 06/05/2001

Personal Information

 • Location
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. Motivele de mai sus ale lui kyleplaysmu+daca faci ceva,asumati.
 2. In primul rand "Ce aport benefic ati adus voi la server? Veniti la mine si vedeti ce am constuit alaturi de Optimus si Etnis. Voi ce ati facut in tot acest timp ? Doar ati stat la panda si ati enervat playeri. Ati stricat distractia multor jucatori, doar ca sa dati bine ca respectiati un regulament pe care nici macar nu stiti sa il interpretati." Suna asa de...no sense pt. mine desigur.Deci dupa spusele lui...valoare unui player se remarca prin constructiile facute de el.Nu conteaza comportamentul lui sau ajutorul pe care il ofera...NU,conteaza ce construieste.O mica paranteza legata de Optimus,ii super ok,uneori..."uneori". Legat de fun-ul de care ziceai...regulamentul bro' nu se aplica de la o limita de jucatori on in sus,chit ca suntem 2 sau 100 playeri. De-a lungul timpului ai avut de la mine mute pe baza de Limbaj,Spam,CapsLock chiar si Jignire staff,mie unu mi-a demonstrat de fel de player(mult spus) esti. ...O chestie minora...nu semnifica nimic n-o lua in considerare...ultimul meu mute,ii de la inceputul wipe-ului trecut. Poti avea "fun" si respectand regulamentul,apropo o idee daca nu vrei sa existe cenzura,limitari in exprimare etc. ...incearca Discord,comunicarea prin voice channel,ii cea mai buna dupa parerea mea +poti spune orice,like...orice,nici un mute,nimic. (Si Allex promovarile nu ar trebui sa fie dupa "timeplayed" ar fi total o prostie si imbecilitate obsurda sa crezi asta.) Da is dur cu privire la prelungirii,capslock-uri,spam-uri,lmj etc.Dar...dar nu si la Jucatorii noi,care nu au rank(ma astept ca cei noi sa nu stie de regulament,de obicei de la rookie in sus se apuca sa citeasca regulamentul,lor...da ii avertizez cu-n spam/caps/prel off. O sa va rog sa nu...facem spam de comm-uri in reclamatia asta,de asemenea asta ii ultimul meu comentariu adaugat la plangerea adusa de asa-zisul etnis xd.Gl "the professional builders".
 3. Salut! Da recunosc ca nu dau avertizari,imi asum asta.Regulamentul trebuie citit dupa parerea mea chiar dupa cateva ore de jucat pe server(aici nu intri pt. ai rank elder,daca nu ma insel),de a cunoaste "What you can and what you can not". Uite aici o imagine care sa te ajute: https://i.imgur.com/XAPkpsV.png Apropo iti poti exprima parerile' direct in fata lui Ma0007,despre regulament,de a adauga cateva ideei sau a scoate. In accea ce priveste Hatakeer my colleague,el a vrut sa il opreasca,sa evite o cearca. Cred ca stii...votu' meu :
 4. Undeva unde cenzura sa nu existe si sa poti vb. orice.
 5. Good idea,sustin,cu o mica paranteza...like sa fie max. 3-4 players in ea,sa poti da damage mate-ului tau,sa nu poti adauga un name party-ului si party-ul sa nu fie permis si de membri staff-ului.
 6. Din cat am jucat Factions pot zice cu certitude ca omu merita. Ii un jucator in care te poti baza. Ii apt like 100%. Succes Gabriele, xddd
 7. El vrea helper global bois,ii activ pe toate sectiunile xd
 8. Sau...sa se faca inca o sectiune de 1.15,like cu mapa default. Apropo pt. cei care vad asta...schimbati difficulty-ul pe normal va rog,ii urat rau xd. Angel iti sustin jumatate de propunere. Ggs xd
 9. Am fost on,am vazut ce s-a intamplat...desi cred ca Victor,nu a spus toata povestea intrega...da are si Polo' o vina... Victor o fost o victima?...intr-un fel da,omu de-a lungul timpului a avut cateva neintelegeri cu niste players,una o a avut-o cu Varu meu mai mic KlaudiuRomania...io dat un scam la un trade cu emeralde xddd Baiatu ala Heaven parca asa-l chema...si Polo' da au facut niste troll pe spatele lui xd Sa fie pedepsiti? Nush daca Victor o stat 10 min in jail de ex. eu zic sa primeasca si ei,In my opinion m£ther f£cker xddd.
 10. My bad,I'm fucking stupid xd
×
×
 • Create New...