Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

1Bagel

Addicted Gamers
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

2 Followers

About 1Bagel

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1Bagel

  Reclamatie 1Bagel

  Salut Wqer , din dovada ta se vede ca esti on la 14:19 , uite aici si dovada mea :
 2. Salut younghits , tu ai fost raportat de 2playeri, iar eu ti am cerut anydesk ul la control , dar tu faceai misto . Uite si dovada :
 3. Salut melizee , se vede pe filmarea ta la reach display cum dai 3.2 blocks , dar o sa pun si filmarea mea sa vezi cum dai .
 4. Salut Claysey , tu ai dat bypass la hack si il ai de pe data de 3.10.2020 in PC , si doar ce ai luat tot ieri parca ban ptr hack cand ti a facut cnv reclamatie . Acm o sa pun filmarea unde iti gasesc meniul de la hacku injectat .
 5. Salut Laudarosu , am sa pun doua video uri , in primul se poate observa ca te control pe tine si in al doilea cum iti gasesc autoclicker ul .
 6. Salut 0e0, https://imgur.com/CV7DQqu
 7. 1Bagel

  Reclamatie 1Bagel

  Salut 0e0 , ieri ti am facut control si ti am gasit autoclicker si ti am dat ban 2/3 si azi cand am vrut sa te controlez iarasi ai refuzat si ti am dat ban 3/3 .
 8. Salut RaulGaming12 , ma bucur ca ai facut aceasta reclamatie pentru ca sa iti arat filmare cand te am prins cu auto ul . Acum o sa pun doua video uri , in prima parte se vede ca te controlez pe tine si in a doua se poate observa cum iti gasesc auto clicker ul . si asta
 9. Cerere recuperare grad 1Bagel 1. Nickname: 1Bagel. 2. Sectiune: Skypvp. 3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan. 4. Motivul: M am retras ca nu ami aveam timp si dupa am ramas fara PC ptr ca mi s a stricat. 5. Cand ti-a fost scos gradul?: Acum 2 luni+-. 6. Comentarii aditionale:Va multumesc!
 10. Salut TheJandarm , cred ca meriti o a doua sansa ptr ca ajuti playerii si esti on la fel de mult de cand ai luat remove si tot te implici in ajutarea sv ului , din punctul meu de vederi meriti sa fii din nou in staff. Succes!
 11. Se vede clar ca si-a dat god si a zburat cand era in pvp.
 12. Salut , se vede clar de pe filmare de la tine ca refuzi sa fii controlat anydesk si de aceea ai primit jail .Succes in continuare!
 13. Merita o a doua sansa pentru ca e activ acum si cand i a fost luat gradu nu a abuzat sau cv , doar a fost inaciv. Succes!
 14. Salut Nobo23 , am vazut din ce ai scris ca tu nu ai ctiti regulamentul si de la mn ai azi un te asteptam cu o noua cerere peste 7 zile!
 15. 1Bagel

  Reclamatie pawer2

  Loki a fost sanctionat conform regulamentului .
×
×
 • Create New...