Jump to content
Addicted2Gaming

1Bagel

Play Staff
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

About 1Bagel

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://imgur.com/7Cigpu4
 2. Regulamentu citit , a respectat modelul de cerere , orele le are aproximativ . E bun la pvp si cred ca o sa se descurce ca staff , stie sa faca diferenta de playeri buni si hackeri , eu cred ca merita o sansa , succce!
 3. Se vede ca are hack
 4. Trebuie sa ai minim 24h jucate...
 5. Modelul de cerere este respectat , regulamentul e citit , cererea e chiar buna , se vede ca vrei sa devii helper , eu zic ca ai o sansa , succes!
 6. Ptr sinceritate, esti destul de activ , eu zic ca meriti o sansa chiar daca nu ai 14 ani impliniti
 7. Ai mai facut o cerere acm 2 zile si nu ai fost acceptat . Nu ai asteptat o saptamana ca sa faci iarasi.
 8. Mute ul acordat corect
 9. Parerea mea este sa nu te mai bagi in seama ,si sa cauti cearta aiurea .
 10. https://imgur.com/CnUmWjv aici eram pe factions
 11. Prenumele tau: Mihai Cu ce nick-uri joci pe server: 1Bagel Varsta: 16 ani Primele 7 cifre din CNP: 1861106 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Eu vreau sa devin helper ptr ca imi place sa ajut lumea si imi place mult server ul acesta de mc , ador sa joc pe el si sa ma distrez cu playerii acestui server + ca sunt activ si va garantez ca o sa-mi fac treaba foarte bine ,si sunt foarte de treaba , va multumesc! Discord (Obligatoriu) : Mihai112#2943 Ai citit regulamentele? : Nu, 3102 voi face Sectiune: SkyPvP Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 12h , https://imgur.com/HifnJPu Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Depinde de zi ,lun-vineri Pranz Seara , sambata-duminica Dimineata Pranz si Seara
×
×
 • Create New...