Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

1Bagel

Play Staff
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

2 Followers

About 1Bagel

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut Nobo23 , am vazut din ce ai scris ca tu nu ai ctiti regulamentul si de la mn ai azi un te asteptam cu o noua cerere peste 7 zile!
 2. 1Bagel

  Reclamatie pawer2

  Loki a fost sanctionat conform regulamentului .
 3. In primul rand , ban ul este global si de acceea ai luat ban si pe skyblock . In al doilea rand , cand erai in hub si ai facut poza la ban f3 ul nu era pornit . AlexSpeed are dovada cand dai cu hack , dar el nu are acces sa iti dea ban si de accea ti-a dat TheJandarm12 + ca AlexSpeed a pus dovada cum dai cu hack si pe sv de discord.
 4. Salut Pustiul , vad ca ai orele necesare sa aplici penntru aceasta functie , te vad destul de activ pe server. Ai respectat modelul de cerere si am vazut ca ai citit regulamentul , cererea este putin convingatoare , dar am vazut ca tu ai mai aplicat acum ceva timp tot pentru functia de helper pe skypvp si ai fost respins . De acceea eu cred ca meriti o sansa pentru ca eu vad ca iti doresti asa de mult sa devii staff pe skypvp. De la mine ai un Succes!
 5. Eu zic ca merita o a doua sansa pentru ca nu a facut nimic gresit ,doar s-a retras pe un motiv sincer! Succes!
 6. Salut , uite aici video ul , se vede clar cum tu dai in cei fara armura si stai camp pe prima is..
 7. 1Bagel

  Reclamatie 1Bagel

  Salut , se vede cum ai injurat pe msg , dar eu o sa-ti arat si dovada mea , chiar daca se vede evident de la tine .. https://imgur.com/S36lzbR
 8. 1Bagel

  Propunere Event

  Propunere Event 1. Nume: 1Bagel2. Propunere: Propun , atunci cand se fac event urile sa se faca o sectiune pe rand si sa se anunte pe ALERT ce sectiune e prima data si in cat timp incepe .3. Sectiune: Global 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Pai da o sansa jucatorilor care nu joaca pe sectiunea respectiva si o sa fie mult mai organizat asa , deoarece playerii nu stiu cand se termina eventul pe o sectiune si tot se plimba de pe o sectiune pe alta intreband daca s-a terminat eventul .5. Poze/Film: -6. Ceva de adaugat?: Va Multumesc!
 9. Din punct de vedere gramatical ai niste greseli , iar cererea de helper nu mi se pare foarte convingatoare .
 10. Se vede clar ca nu sta camp , tu nu stii ce inseamna sa stea cineva camp . Tu erai cel care dadea in cei incepatori de pe prima is si dadeai target pe @Raph
 11. O greseala minora facuta de un helper , un spam avoid din greseala , si-a recunoscut greseala ,si-a cerut scuze, nu cred ca merita sanctionat ptr o asa mica greseala..
 12. Staff de nota 100k + , n-am vazut un staff mai bun decat acest horia pe sectiunea factions , merita o a doua sansa cu siguranta , se pricepe bine la pvp si stie sa faca un control foarte bun , fata de altii care controleaza doar f3 )))) + ca e un staff prietenos si de treaba .
 13. Consider ca merita o a doua sansa , nu a facut nimic rau ca sa ia remove sau ceva, el doar s-a retras pentru ca nu a mai avut timp , si nu e nimic rau in asta , te astept cu drag sa revii pe skypvp si sa faci parte iarasi din staff ul de pe acest server.
 14. Cererea ta de helper nu m-a convis , nu ai argumente solide "sunt prieten cu staff ul de pe sectiune " , nu pari capabil de acest grad
 15. Salut andrei , pari destul de activ si nu faci probleme . Cererea pare destul de convingatoare , acum sa vedem ce faci la testul de helper si in continuare , succes!
×
×
 • Create New...