Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

YukiDark

Play Staff
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Poor

7 Followers

About YukiDark

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 04/14/2001

Contact Methods

 • Skype
  clasaIXG@yahoo.com

Personal Information

 • Location
  Prahova
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. Salutare! Ma bucur ca sa vad ca ti-ai facut timp sa redactezi o cerere pentru postul de helper. Am stat sa iti analizez cererea si am ajuns la urmatoarele concluzii: [+] Ai respectat modelul cererii [+] CNP-ul este valid [+] Indeplinesti varsta minima de 14 ani [+] Pentru mine, motivele sunt convingatoare si inspiri incredere [+] Regulamentele sunt citite [+] Ai orele minime pentru a aplica [+] Ai un comportament decent si te-am vazut ca ajuti jucatorii pe chat, de cele mai multe ori Din partea mea ai un mare si mi-as dori sa ni te alaturi in echipa Spor in continuare!
 2. Salut. Din dovada atasata de colegul meu reiese faptul ca ai incalcat regulamentul pe care nu l-ai citit, cu siguranta, facand astfel trap (tpa+kill) Avand in vedere ca ai facut ceva similar si astazi cu un alt cont (JoeMcDonald), ai fost sanctionat corect. Din partea mea, reclamatia primeste , colegul meu procedand corect.
 3. Salut, R3fLLex! Am fost de fata pe server, cand s-a intamplat asta. Atata timp cat un jucator iese, iar membrul staff l-a anuntat ca vrea sa ii faca control, jucatorul are obligatia de a prezenta dovada ca nu are hack, NEIESIND de pe server. In caz contrar jucatorul primeste jail, caz in care ai fost implicat si tu. Dupa ce ai iesit, de unde vrei sa stim noi ca nu ti-ai scos hackul, in cazul in care aveai? Faza "mai ales ca cei din staff au pile" m-a deranjat putin fiindca nu este adevarat. Atata timp cat o reclamatie este ilogica sau fara sens, colegii din staff nu au de ce da pro la o reclamatie care nu dovedestea membru staff a gresit. Au fost si reclamatii in care membrii staff au votat pro anumite reclamatii. Data viitoare fii mai atent cand ti se face un control si iti sugerez sa citesti regulamentul! Din partea mea, categoric, relcamatia ta primeste , datorita motivelor prezentate anterior si consider ca Matio, colegul meu, a procedat corect in aceasta situatie.
 4. Salut! Ma bucur ca ti-ai alocat timp sa redactezi aceasta cerere de helper! Am stat sa ti-o analizez si vreau sa iti enumar urmatoarele aspecte la care am ajuns: [+] Ai citit regulamentele [?] Nu prea te vad activ, insa nu cred ca este neaparat o piedica si totodata cred cu tarie ca nu va fi nici o problema activitatea [+] Insipiri incredere [+] Ai punctat mult motivele, ceea ce apreciez [+] Ai orele minime si indeplinesti conditiile recrutarii Din partea mea, in urma motivelor prezentate mai sus, ai . Iti urez succes in continuare!
 5. Salut Hatakeer! Ma bucur ca ai alocat putin timp pentru a face o cerere de helper. Am sa iti enumar motivele pentru care iti voi vota aceasta cerere cu [+] Ai citit regulamentele; [+] Ai mai fost membru staff si ai experienta necesara [+] Esti activ si indelinesti toate conditiile impuse [+] Ai un limbaj si caracter exemplar si de urmat Inca odata, din partea mea ai ,,pro", dupa cum ti-am zis si mai sus. Succes!
 6. Imi retrag cererea. Cer T/C
 7. Salut, Andreiul! Consider ca meriti o a doua sansa, asta si pentru faptul ca ai fost activ, cat timp erai in staff. Cu totii gresim. De la mine ai Bafta in continuare. Si o sa te rog sa astepti raspunsurile si celorlalti colegi si sa nu faci free-chat.
 8. Salut, Bullon! Ma bucur ca ai facut cerere de helper. Insa ai gresit sectiunea ^^ O sa rog un coleg care detine gradul de moderator pe forum sa iti mute cererea la "cereri helper" Iti urez succes!
 9. Salut, MateiOldX! Ma bucur ca ai aplicat! Ti-am analizat cererea de helper si am ajuns la urmatoarele concluzii: [-] Motivele nu sunt convingatoare [-] Nu ai atasat dovada orelor jucate [?] Nu pot spune ca esti foarte activ pe chat Sper sa te vad mai activ! Momentan, votul meu este
 10. Salut, ianis! Ma bucur ca ai facut cerere pe sectiunea survival 1.15.2! Am analizat cererea ta si am ajuns la urmatoarele concluzii: [-] Motivele nu sunt suficient de convingatoare si nici macar nu te-ai straduit foarte mult sa le dezvolti; [-] Nu ai citit egulamentele; [-] Nu ai orele minime (24h la numar); [-] Nu te vad activ pe chat, plus ca ai avut unele sanctiuni. Votul meu este
 11. Salut, Gabriel! Citez ce a zis colega mea, Nyx. A punctat tot ce voiam sa iti spun, motivele fiind aceleasi pentru care iti voi acord la cerere
 12. Salutare! Consider ca ai avut un comportament decent pe server și sunt de părere ca meriți sa revii în staff. :pro:
 13. Salut, Hobi! Ma bucur sa te revad! Consider ca ai avut un comportament exemplar și ca mereu ai ajutat cum ai putut, atât pe forum, cât și pe serverul de minecraft. Sunt de părere ca meriți sa revii alături de noi!
 14. Salutare, Matio! Ma bucur sa ai aplicat pentru aceasta functie si doresti sa ne dai o mana de ajutor! Am stat sa iti analizez cerere, pe care ai redactat-o si am ajuns la urmatoarele concluzii: [+] Ai varsta minia [+] CNP-ul este valid [-] La motive putea sa argumentezi putin mai mult, astfel incat sa fie mai convingatoare [+] Ai citti regulamentele [+] Ai orele minime de 24h [-] Nu prea am vazut sa ajuti playerii pe chat [+] Ai un comportament decent si nu ai antecedente cu membrii staff si nici sanctiuni. Consider ca meriti o sansa, iar cu activitatea pun pariu ca o sa stai mai bine. Din partea mea ai Succes!
 15. Salut, isdjflasefe! Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de helper, insa tin sa iti mentionez urmatoarele motive pentru care o sa dau acestei cereri: [-] CNP-ul este fals [-] Nu ai niste argumente convingatoare [-] Ai doua cereri deschise, in paralel [-] Ai o serie destul de bogata a sanctiunilor, nu numai pentru un limbaj indecent, ci inclusiv cum a mentionat si colega mea, Nyx, in topicul anterior, ai fost prins folosind hack, recent [-] Nu ai citit regulamentele Votul meu este tot acelasi ca si in cererea cealalta, redactata de catre tine : https://addicted2.ro/topic/57169-cerere-helper-surival-1152/ As dori sa te vad mai activ, sa ajuti jucatorii si sa lasi orice hack, pentru ca ai potential. Sper sa te revad cu o noua cerere peste 7 zile, dupa ce citesti si regulamentele. O sa te scutesc din a mai cauta pe forum si ti le atasez mai jos: 1) Regulament jucatori: https://addicted2.ro/topic/55442-regulament-jucatori/ 2) Regulament staff: https://addicted2.ro/topic/55441-regulament-staff/ O zi faina iti doresc!
×
×
 • Create New...