Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

N0N

Addicted Gamers
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About N0N

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

299 profile views
 1. N0N

  Cerere Avatar

  Cerere Avatar Text-ul dorit : No_Name Sub-Text : N0N Culoare Text (opțional) : Orice culoare, doar sa arate bine Border(2x Negru/GIF) (opțional) : Dimensiuni (150 x 250 / 150 x 300 sau 400x200) : Cat doresti Stock (obligatoriu)Exceptand semnatura trasparentă : https://tudorgfx.tumblr.com/image/176227673609 Alte precizări : Multumesc!
 2. Reclamatie MiamiMami 1. Numele tau din joc: Aezzy 2. Numele jucătorului reclamat: MiamiMami 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Joaca cu hack, jigneste server-ul, intra de pe alt cont si spune ca nu ii pasa daca primeste ban pentru ca are vpn si o sa isi faca mai multe conturi. Pe langa asta recunoaste ca e Ionutlittle (nu stiu sigur daca chiar e el). 4. Martori:- 5. Sectiune:Sky pvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/cTWMW2N https://imgur.com/JbhXSMR https://imgur.com/owaZLWJ
 3. N0N

  Propunere Chat

  Cum a spus si zCristy, helper-ul cu ce o sa se ocupe daca o sa fie adaugat acest plugin? Lasand asta la o parte treaba cu helper-ul, nu cred ca exista asemenea plugin-uri mai ales pentru toate sectiunile.
 4. Reclamatie probrick90 1. Numele tau din joc: Aezzy 2. Numele jucătorului reclamat: probrick90 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eram pe server si am observat ca foloseste hack, sper sa fie sanctionat cat mai curand! 4. Martori: - 5. Sectiune: Sky pvp 6. Dovezi - Poze:
 5. Ai un model de respectat.
 6. Reclamatie MrMinionekPL 1. Numele tau din joc: Aezzy 2. Numele jucătorului reclamat: MrMinionekPL 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Favorizeaza alti jucatori sau nu stie sa dea mute depinde de situatie, dar eu zic ca favorizeaza. Cineva numit "Rossetta888" cenzureaza si tot jigneste iar MrMinionekPL nu face absolut nimic + baga scuze ca il doare capul si nici nu stie pentru ce sa dea mute. Dupa toata aceste chesti el da mute doar dupa 6-7 minute si acea persoana a primit doar 10 minute! 4. Martori: xAccused 5. Sectiune: Survival 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/cs3NIoz https://imgur.com/1aQ9eM1 https://imgur.com/Zh710yG https://imgur.com/7LHYUnk https://imgur.com/4WpQUgn https://imgur.com/gpDugE4 https://imgur.com/SDYtwAZ
 7. N0N

  The Bridge

  Salut Victorii71! Nu stiu daca oameni ar dori the bridge, nu ar fi o idee rea dar nici foarte buna. Ramane de vazut ce minigame o sa adauge sau daca o sa adauge pana atunci, acesta este votul meu:
 8. N0N

  Propunere SkyPvP

  Eu zic ca toata lumea poate sa faca team cu cine vrea indiferent ca e op sau nu
 9. Mai bine ar fi adaugat kitbattle/practice pvp, multa lume vor sectiunile acestea
 10. N0N

  Player vs Player

  Quin edutzu sau _Eddi_
×
×
 • Create New...