Jump to content
Addicted2Gaming

Porto

Addicted Gamers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Porto

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 02/16/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/porto_vodaa/
 • Skype
  DISCORD:Portoricanu.#9168
 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100013522278421

Personal Information

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Interest
  Memes, literatura, Muzica

Recent Profile Visitors

168 profile views
 1. Buna, am intrebat si moderatori si admini, inainte sa fac cererea, daca sunt deschise pe aceasta sectiune, am avut raspunsuri pozitive + ieri sa dat un grad de helper pe cerere pe skyblock.
 2. Prenumele tau:Robert Cu ce nick-uri joci pe server:Porto_vodaa Varsta:17 Primele 7 cifre din CNP:5030216 (https://imgur.com/NnVj0cO) Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Am observat ca staff-ul nu este in totdeauna on pe server, in general de la 03:00 in colo, iar eu cam atunci obisnuiesc sa joc chiar si in timpul liceului.Pe langa disponibilitatea mea la ore tarzii, mai este si experienta cu jocul minecraft jucand de 6 ani dovada ar putea fii un canalul pe vechi de yt, in caz ca este nevoie fac un video public.M-am familiarizat cu staff-ul de pe aceasta sectiune destul de bine si mi ar placea sa fim colegi.,,De-ar sti omul ce-ar pati, Dinainte s-ar pazi!".Nu suport complexele de superioritate ale unor playeri care i-au avantaj de lipsa unui staff pe server si incep sa faca spam sau sa injure.Cu adaugarea mea in echipa am fi la un pas mai aproape de a avea un staff on intotdeauna.In plus imi place sa ajut playerii si sunt destul de bun la solutionarea conflictelor. Discord (Obligatoriu) :Portoricanu.#9168 Ai citit regulamentele? :Nu stiu sa citesc. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:96 de ore (https://imgur.com/gallery/5EVl13I) Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata si Seara (16:00-01:00), (02:00-10:00).
 3. 1. Numele tau din joc:Porto_vodaa 2. Numele jucătorului reclamat:Ghercea, Adelin, ELIRO66. 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Plecand un helper de pe sesiune aceste trei caractere numite mai sus au inceput abuzul de injuraturi spam caps si prelungirii, pe motivul citez: ElIRO66:,, nime nu imi da muteeee". in prealabil a escalat la o cearta dintre cei trei in potriva mea si a player-ului AnnaNee. 4. Martori:AnnaNee, OverGaming_, vadim23, Skeilet, Annamaa... 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/d1nabdb Imi pare rau ca pozele nu sunt in ordine, dar sper sa se inteleaga mesajele lor.
 4. 1. Numele tau din joc:Porto_vodaa 2. Numele jucătorului reclamat:Karokalashi 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Stateam pe insula mea, facand diverse treburi cand in urma unui concurs de tipul "copiaza cuvantul" jucatorul reclamat a raspuns, astfel castigand si facand lumea "noob" in starea sa euforica de castig, avand in vedere jignirea aceasta in comunitatea de gaming am hotarat sa scriu "limbaj".Apoi a inceput spam-ul si jignirile adresate asupra mea.Serverul este unul bun cu staff si playeri cumsecade, dar mai sunt si exceptii, as propune pastrarii unui mediu cat mai armonios. 4. Martori:qZane, 69Carloxss_, AllexCore, rocry8, ReMus112(la acesta nu sunt singur daca a intrat in prealabil sau a fost martor) 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/KGZTdab
 5. 1. Nume:Porto_vodaa 2. Propunere:Buna seara, adăugarea unui Chatbox cand pui sau scoți bani din /is bank. sau niste sume prestabilite pe care sa le scoți/introduci, astfel imitând un bancomat. 3. Sectiune:skyblock 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Am strâns destul de multi Bani de cand ma joc si am o obișnuita sa ii bag in is Bank, nu stiu de ce dar mi se pare mai sigur.cu sistemul actual din propus experiența durează in jur de 10-15 minute sa scot 2kk respectiv 2M sau sa ii bag. 5. Poze/filmare :z 6. Ceva de adaugat?:z
 6. Prenumele tau:Robert Cu ce nick-uri joci pe server:Porto_vodaa. Varsta:17 Primele 7 cifre din CNP:5030216(https://imgur.com/a/cOXdz5r) Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper:Datorita experientei mele in general cu Minecraft acesta fiind unul dintre primele jocuri jucate pe langa samp si multe altele, exista dovada unei experiente de cel putin 6 ani doar de pe canalul meu de yt in cazul in care va fi nevoie de o verificare voi face un video public.In plus am mai avut functii administrative in servere de samp si cs:go, ar fi prima data pe Mc si sunt putin entuziasmat.Imi place sa ajut oamenii si in general o persoana pe care te poti baza.Multumesc pentru timpul acordat.Daca este vreo problema cu link-urile din aplicatie va rog sa ma contactati. Discord (Obligatoriu) :Portoricanu.#9168 Ai citit regulamentele? :Sa zicem ca da, sa speram ca nu. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:39ore 11 minute la momentul scrierii.(https://imgur.com/a/cOXdz5r) Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Seara (19-04) Dimineata(05-12) si ocazional in intervalul orar (12-16).
×
×
 • Create New...