Jump to content
Addicted2Gaming

iDanEz

Addicted Gamers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About iDanEz

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nu te-am vazut activ pe sectiunea Survival 1.8 - Cerere prea simpla. - Nu stiu de unde este dovada cu orele, dar cred ca e de pe un update mai vechi. *aparent dovada cu orele este veche de 3 zile. O seara placuta. Edit: Aparent am verificat forumul, mai ai o cerere, exact aceasi cu aceasi dovada.
 2. - Cerere editata - Regulament necitit - Cerere prea simpla - Activitate 0. *in caz ca o reeditezi https://imgur.com/a/WIpHdhj O seara placuta.
 3. Puteai pune dovezile pe Youtube, decat sa le descarcam de pe MEGA.
 4. qdennyS, imi pare rau ca ai inceput cu stangul, dar noi ca helperi nu avem acces la /vanish sau la /jail, puteai vorbii cu un admin sau moderator si sa dai dovezile, nu sa-i faci reclamatie la un helper care nu are acces la aceste comenzi. Caracter copilaresc ce sa spun despre tine.
 5. Din pacate cererea este seaca, nu ai adus mai multe argumente legate de ce ai dorii sa ajungi in staff. O seara placuta.
 6. To-Do list. - Level Indicator + /hud de modificat (automat dupa ce adaugi acesta, ar trebuii de modificat ca sa-l poti scoate.) - /stats (de facut sa fie mai frumos). - Refacut textdraw-ul pentru sistemul de Case-uri. - Refacut sistemul de changerank. - De adaugat /trade. - Modificat DMV-ul, Weapon School, Boat School si Flying School. - Modificat unele textdraw-uri.
 7. Un mic update. - La mafii se lucreaza la un sistem de statistici, atat in timpul war-ului, cat si la sfarsitul lui. - Acum cand dai [/duty] in toate factiunile, v-a aparea ca esti On-Duty in dreapta sus. - Au fost facute seturi de arme la mafioti. adica SET 1: Deagle, M4 si asa mai departe, alatura-nduse si Combat Shotgun, Rifle, si Tec-9.
 8. Nume: iDanEz | Bivol Daniel Varsta: 15 ani Experienta: Medie. Cu ce anume puteti ajuta comunitatea: Am inceput un mic proiect, lucrand la un server de SA:MP. Server-ul a inceput de la un mic edit de la Big-Zone, majoritatea bugurilor fiind rezolvate. Au fost adaugate mai multe lucruri, precum job-ul Strawberry Collecter, *o mica glumita daca se poate, mai pe scurt spania in nutshell*, Billboards, Apartament System, Pet si altele.. Au fost modificate mai multe Textdraw-uri. (https://imgur.com/a/QnVr24o - prezentate niste textdraw-uri si sisteme facute de mine). Probabil o sa fac si video legat de acest proiect, si o sa fie un Gamemode frumos dupa parerea mea cu un gameplay similar celui din trecut. *Am uitat sa adaug, economia acestui gamemode este mica, dar care poate fii stabila daca nu se vor organiza multe evenimente.* Sper ca v-a placut descrierea proiectul meu. Va multumesc de atentie.
 9. Salut DRG_Rares. Motivele pentru care iti dau contra sunt: [ - ] > TPA+Kill si trap-uri. [ - ] > Chiar daca indeplinesti conditiile si etc. dar nu-mi inspiri incredere si ai un comportament copilaros. [ - ] > Limbajul. @zNexus nu ar trebuii sa-ti dai cu parerea, doar staff-ul are voie.
 10. Prenumele tau: Bivol Daniel Cu ce nick-uri joci pe server: Folosesc nickname-ul "iDanEz". Varsta: Am frumoasa varsta de 15 ani. Primele 7 cifre din CNP: Nu pot oferii CNP-ul din motivul refolosirii lui in alte cereri sau in alte scopuri drept folosirea datelor altor persoane. Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Motivele sunt ca deja urasc persoanele cu o nesimtire fata de alti jucatori cand nu sunt admini / helperi online. Urasc persoanele care fac Trap altor jucatori si doresc sa scap de ei. Urasc persoanele care au un 'Unfair Advantage' fata de alti jucatori, precum 'X-Ray, Butterfly Clicker(Auto-Clicker), Aim-Assist, si alte hack-uri. *sa precizam legat de Aim-Assist, puteti cauta pe YouTube (Smooth Aimbot / Aim-Assist)*. Ar mai fii si alte lucruri dar sper sa fii inteles deja. Discord (Obligatoriu) : iDanEz#0899 Ai citit regulamentele? : Sa zicem ca da, sa speram ca nu. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: Am deja 24 de ore. [Press Here] Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Sa luam in calcul ca este pandemia aceasta si ca sunt scolile inchise *sa nu uitam sa precizez ca sunt din Republica Moldova* sunt online Dimineata, Pranz si Seara.
×
×
 • Create New...