Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

RonaldoNcs

Addicted Gamers
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About RonaldoNcs

Recent Profile Visitors

358 profile views

RonaldoNcs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Reputation

 1. nici in ciocan nu ma doare, ca nu vorbesc cu orice putoare :))))))
 2. ca se pot schimba si n-ai cum sa verifici asta.
 3. nu stiu de unde ai scos tu debounce time, eu ti-am dat ban pt macro :))), chiar daca il aveai pe click dreapta poti schimba attack ul din setarile minecraft ului sa fie pe click dreapta, nu pe stanga.
 4. https://youtu.be/cm9zfN4ICSY la 2:30 am gasit c-ai intrat pe razer synapse exact inainte sa intru eu pe anydesk, mai tarziu m-am uitat sa vad daca ai mouse de la razer, si surpriza 🙂
 5. sincer nu stiu dc nu puteti sa lasati o reclamatie sa fie rezolvata de un grad mai mare, va place sa o lungiti aiurea, nimanui nu-i pasa de ce scrieti aici, totul e bazat pe dovada.
 6. adaug ca ai mai refuzat odata control
 7. ti-am raspuns la reclamatie.
 8. https://youtu.be/2talXhcREcY ai intrat pe programul de mouse si tastatura cu 4 minute inainte, adica cu putin inainte sa mi dai anydeskul.
 9. nu am cum sa iti fac pe plac din moment ce umblii la ultimele intrari :/, din pacate e considerat bypass. eu nu pot sa mi dau seama ce folosesti daca schimbi tot ce-ti vine pe acolo. dovada e clara ca datele sunt modificate. suntem in august si tu ai intrat ultima data pe mc in mai :))
 10. https://youtu.be/PgZym_griDE din ce in ce mai des apar baietii care stiu sa umble la string-uri :)) ti ai sters activitatea de pe majoritatea aplicatiilor, tu din proprietati azi nici n-ai intrat pe minecraft, si asa si cu DNS Jumperul pt care ai fost banat in principal. din cauza ca minecraft-ul tau "n-a mai fost pornit din mai" si DNS Jumper tot din mai "n-a mai fost pornit", e destul de clar ca ai umblat si ti-ai sters activitatea. https://prnt.sc/1m92jao https://prnt.sc/1m92r1g DNS Jumper - schimbi serverele de la care iei net in continuu si se formeaza un efect de fake lag.
 11. https://youtu.be/ZxcMaDqLw8s https://youtu.be/9VEYnD_RO3s https://youtu.be/wjBe8v15nHA nu trebuie sa ma bati sa mi dau seama ca ai hack, e destul sa fi atat de increzator ca poti sa ma bati cu hacku' tau, si-l dai pe fata. macar daca va jucati cu hack pe server faceti-o cand nu e staff on :)) sfat prietenesc, n-am jucat pvp timp de 6 ani ca sa nu-mi dau seama ca tu ai vape, mai ales ca esti pe badlion. filmarile sunt puse in totalitate, fara taieturi sau alt cv, un total de 3 minute, first hit-urile tale sunt foarte suspecte, imi dau impresia de un reach 3.10-3.30 cu autoclicker pe 13 cps +. daca-mi zici ca nu dai mai mult de 10 cps e mai grav pt tn :)) bafta.
 12. joci pe badlion client, 2:15 in colo pe filmarea ta se vede ca ai misplace, daca te uiti la filmarea mea pe 0:50 e exact aceeasi secventa, pacat ca n-ai keystrokemod pe undeva pus, sa radem toti cum tii w apasat si esti la 4 block uri de mine din cauza misplace-ului :))) e funny ca m-ai pus sa-ti fac si control. pentru necunoscatori la momentul actual vape v4 nu merge pe lunar, merge doar pe badlion, si tu ai mai primit ban pt cliente injectate, te astept iar pe server, sa mai filmezi odata chiar o sa ma ajute sa explic de ce ai cod :))
 13. mai da report acum daca ai pt ce
 14. a dat un trist nemancat de aici report si mi-a restrictionat video-ul :)))) ce smecheri sunteti
×
×
 • Create New...