Jump to content
Addicted2Gaming

kyle505

Addicted Gamers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About kyle505

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prenumele tau: Emanuel Cu ce nick-uri joci pe server: kyle505 Varsta: Aproape 19 Primele 7 cifre din CNP: 5010502 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: In primul rand ma consider o persoana matura, cu capul pe umeri si imi doresc sa ajut incepatorii comunitatii si sa ii calmez pe asa numitii derbedei, care sunt destul de multi. Discord (Obligatoriu) : EmyCopelea#0795 Ai citit regulamentele? : Sa zicem ca da, sa speram ca nu" Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 2d, 2h (https://imgur.com/a/7ZP32Df) Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Pranz - Seara, aproximativ de la orele 16 pana la orele 1-2.
 2. kyle505

  Propunere fly

  1. Nume: kyle5052. Propunere: Accesul la comanda /fly de la un rank mai inalt.3. Sectiune: 1.154. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Jocul ar deveni putin mai greu, oamenii ar face rost de unele iteme mai greu si nu se va instala plictiseala asa usor.5. Poze/Film:6. Ceva de adaugat?:
 3. 1. Nume: kyle5052. Propunere: Gradele donatorilor sa fie separate de cele ale staff ului, adica, privind situatia mea actuala eu sunt HERO si as dori sa aplic si ca helper dar totusi sa imi pastrez accesele de HERO.3. Sectiune: Global4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Pai si cei care au donat pentru un grad de donator vor avea sansa sa faca parte din staff.5. Poze/Film:6. Ceva de adaugat?:
×
×
 • Create New...