Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

bibix

Play Staff
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bibix last won the day on August 19

bibix had the most liked content!

Community Reputation

13 Poor

6 Followers

About bibix

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 08/24/2005

Personal Information

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. buna @MarioAndTheGames! Ma bucur ca mi ai facut aceasta reclamatie! As dorii sa pui pozele pentru care imi faci aceasta reclamatie deorece sunt obligatorii. o seara minunata!
 2. bibix

  Reclamatie bibix

  buna Jucatorul a fost sanctionat cu cateva minute dupa ce ai fost tu. https://imgur.com/gallery/01WIjxn seara frumoasa!!
 3. Buna @qRiconeY! Ma bucur ca mi-ai facut reclamatie,in primul rand,poza este decupata,deci din start dovada este neacceptata,dar sa spunem ca vrei sa arati decat mute ul ala,voi lasa dovezile in urma toxicitatii tale aici :https://imgur.com/gallery/81qXMVi In afara de aceste ss-uri ai mai fost toxic si inainte,din pacate nu mi s-a salvat ss-ul,dar era on si @C0mpliqueee si @yTecBr cand s-a intamplat asta,desi se vad din primele pozele comentariile tale la adresa mea Bafta! in poza asta se vede un mute de 20 min si mai sus in dovada adusa de tn prima data unul de 15,dar las-o asa.
 4. Buna @qRiconeY In dovezile tale se vede clar cum ai spus ,,cand foloseam eu d astea tu te incaltai cu fesu bai'' Eu m-am simtit jignita,ai primit jignire staff 20 min.Nu am gresit sanctiunea si ai facut reclamatia asta doar pentru ca te-ai ofticat. Astept raspunsul unui manager. Bafta.
 5. Buna @Nateccc ,nu stiu ce am facut eu,ca vad ca zice ,,reclamatie bulbuci" si zici ca ma reclami pe mn
 6. bibix

  Reclamatie bibix

  Buna @Nateccc! Ma bucur ca mi-ai facut aceasta reclamatie! L-am avertizat deoarece niciunul dintre voi doi nu cobora jos si ei doar stateau,din cate stiu camp este cand el te tot asteapta intr-un loc pentru a te omori,eu nu aveam dovada ca te campau din moment ce nu o faceau. Ca sa fiu sigura si pentru a iti arata ca gresesti am cautat si pe net https://imgur.com/gallery/YUomTC5 Si eu pot sa stau sa ma uit la tine dintr-un loc fara sa iti fac nimic si dupa sa zici ca e camp. Bafta
 7. https://imgur.com/a/8DpHlCS pot pune si dovada asta,imi pare rau ca nu am pus o de prima,nu se vedea bine
 8. https://imgur.com/a/TbIbiCp nu am cum sa o editez,e dovada clara,nu mai te oftica..
 9. https://imgur.com/gallery/byn55cH Se vede clar cum l-ai folosit acum cateva minute inainte de control,bafta
 10. Buna @adicar! Ma bucur ca vrei sa faci parte din echipa staff! Votul meu l-am decis astfel : -CNP corect -Varsta necesara. -Ai orele necesare -Regulament citit -Hist decent : https://imgur.com/gallery/iTMqQft -Dar nu ai suficiente motive pentru a ma convinge . -Este o cerere slaba. Din pacate, votul meu este Bafta data viitoare!
 11. Buna @craiuuuu ! Ma bucur ca vrei sa faci parte din echipa staff! Eu mi-am ales votul astfel: -Esti destul de activ -Ai varsta necesara -CNP corect -Nu ai un hist asa curat. -Astazi ai fost usor toxic cu @HovSep32 Din pacate,de la mine ai un Mult noroc data viitoare! <3
 12. Buna! Eu doar am venit sa iti dau ban ul,dovezile le are @arymo . Te-a rugat arymo vreo 10 minute sa ii dai anydesk si tu il luai la misto. ,,Ce e ala anydesk?'' , ,,nu faci pe altceva?'' , ,,hai ca nu am nmk'' si etc,dupa ce ca a asteptat 10 min cand eu te lasam maxim 3,il iei si la misto,a fost refuz control.Ai primit jail,cum scrie si in regulament,bafta!
 13. Buna Cristi! Din moment ce si eu (operator) si Zquare (admin) eram pe sectiune acesta nu trebuia sa te ia la control,plus ca din cate stiu nu are voie sa iti zica sa stergi lucruri. ai un trebuia sa ne spuna noua sa iti facem control
 14. Buna irzz In dovada adusa de jan pot aproba ca ai fost sanctionag corect,nu face post hunt degeaba.
 15. bibix

  plangere arymo

  Buna Cristi! Din spusele lui arymo,era nervos,dar din moment ce esti un membru staff trebuie sa vb calm cu oricine,daca esti nervos nu intra pe server. De la mine ai
×
×
 • Create New...