Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

kangolist

Addicted Gamers
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

2 Followers

About kangolist

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 11/25/1996

Personal Information

 • Location
  Germany
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cerere recuperare grad Survival 1. Nickname: PeanutCracks (kangolist)2. Sectiune: Survival3. Cine ti-a scos gradul?: Robi4. Motivul: Neintelegeri5. Cand ti-a fost scos gradul?: o luna6. Comentarii aditionale: Imi cer scuze pentru neintelegeriile nefondante din partea mea si lipsa de respect adusa unora dintre voi.
 2. kangolist

  Propunere #1

  Mi se pare o propunere foarte buna dar sunt niște chestii contra aici, spre exemplu dacă eu sunt inactiv o vreme ca pur și simplu nu am posibilități sa intru pierd totul și primesc cu siguranța grief de la ceilalți jucatori și aceeași problema este și pentru ceilalți. Deci din partea mea propunerea ta are dar și Consider ca DA, ar fi necesară aceasta chestie dar la un moment dat se va da wipe.
 3. Citez spusele colegilor mei din partea mea ai
 4. Salut Heaven_Lord, din pacate ban-ul ramane. Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul play.addicted2.ro duce la banarea contului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A CONTULUI! NU ESTE NEVOIE SA SE REPETE, PENTRU CA VEI PRIMI DIN NOU BAN PERMANENT PENTRU GRIEF !
 5. Te rog frumos sa redeschizi link-ul catre poze si sa fi mai atent la ce ai scris mai si reiese ca minti ca nu ai zis asa ceva.
 6. Buna seara TheKingOfGold, repet inca o data nu pot sa raspund la 10 jucatori de o data, nu stau sa ma uit doar la chat, erau destui Helperi/Moderatori ca sa-ti raspunda la intrebarea pe care ai adresat-o ! Nu te-a intrebat absolut nimeni in ce grad esti sau ai fost pe server ! Am acordat mute-ul corect pentru limbajul tau, chiar daca nu vedem sau nu reusim sa raspundem unui jucator o facem in cel mai scurt timp, ti-am raspuns pe urma la intrebarea pusa de tine si te-am intrebat daca te mai pot ajuta cu ceva. https://imgur.com/a/LBp4L3c , mute-ul a fost acordat nu pentru ca pe mine ma faci chior ci pentru ca ai vorbit la plural. Cum ti-am spus si iti repet am vazut mesajul tau, eram deja cu altcineva intr-o conversatie. Nu ma pot imparti in 10 parti. Multumesc frumos, o seara frumoas in continuare.
 7. Salut Valentin din partea mea ai Citez ce au spus colegii mei mai sus.
 8. Salut Sorin, din pacate nu imi inspiri deloc incredere si am urmatoarele motive pentru a raspunde cu cereri tale. 1.Nu ai citit regulamentul impus de noi. 2.Nu ai atasat o poza orele jucate pe sectiunea aceasta. Iti doresc o seara frumoasa, la revedere.
 9. Salut Nell3, din pacate nu esti pregatit sa faci parte din staff-ul nostru, ai foarte multe sanctiuni nu esti un jucator model. Din partea mea ai
 10. Buna seara aeshha, din pacate nu putem sanctiona fara dovezi. Multumesc, o seara placuta in continuare !
 11. Salut, din partea mea aimotivele de mai sus.
 12. Imi cer scuze, avem o mica problema tehnica, ai primit unban. TC
 13. Salut DavidBossu, citez ce a spus colegul meu mai sus din partea mai ai
 14. Buna ziua TheUnicornMaster, dupa cum se revede in pozele tale am dat mute pentru toxicitate, deoarece el sau eu sau chiar noi nu suntem fetitele nimanui ! Este un limbaj de prost gust care nu il tratez ca atare nici eu si nimeni altcineva, chiar daca am trecut cu vederea la multe aseara la ce se vorbea aseara pe chat, chestia aceasta mi-a atras atentia si cum a spus nu inghit astfel de glume la adresa mea sau a colegiilor mei. Vorbeai despre superioritate? Daca eu iti spun sa-ti vezi de treaba ta sau a voastra nu inseamna grad de superioritate imi fac treaba si nu e treaba nimanui cui am dat eu mute sau kick, de aceea exista forum pentru reclamatii si sa ajungem la o decizie/punct. Mai spuneai ca am dat in tine ? Da, desigur sunt pe laptop si am touchpad-ul activat si de multe ori il ating si de aceea ai fost lovit de mine, mi-am cerut scuze cand te-am lovit fara sa vreau, nu poti aduce subiecte de gen-ul doar pentru ca te lovesc O DATA, DE DOUA ORI. E cu totul altceva daca te omoram. Vorbeai de ce ai fost luat la control ? Deoarece este treaba mea si a celor din STAFF sa facem chestia asta cand presupunem ca cineva e suspect de CHEAT, da regulamentul imi aduce la cunostinta sa nu fac control unui jucator daca nu este raportat de alt jucator, cine sa raporteze la ora 2 dimineata? Mai spuneai ca te-am amenintat cu jail ? Ti-am spus frumos Ai 5 minute sa descarci AnyDesk, daca nu primesti jail ! Nu am spus ca primesti ban sau altceva. Dupa aceea mi-ai dat TeamViewer te-am controlat a fost tot bine. Ti-am spus ca esti clear, poti continua jocul.
 15. Salut Nell3 din pacate cum spune colegul meu nu ai citit regulamentul si nici nu esti apt pentru a fi in staff-ul nostru deoarece ai prea multe sanctiuni pe numele tau, nu esti un model pentru jucatori, te rog sa-ti reglezi conturiile cu jucatori si cu limbajul, Multumesc din partea mea ai
×
×
 • Create New...