Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Denis

Moderator
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Denis

 1. Ai primit deja un răspuns la cererea anterioară: Iar pentru free-chat ul acesta veți fi sancționați.
 2. hai ca mai câștigă...
 3. Cererile editate nu se iau in considerare. Revino peste o săptămână cu o nouă cerere.
 4. Jucatorul a fost sancționat!
 5. Mulțumim pentru reclamație!
 6. Denis

  Player vs Player

  AnnaNee EzRekt / Robi
 7. Denis

  Reclamatie Alesme

  Salut, Trica. Ai fost in staff si cred ca cunosti regulamentul. Aceasta este o reclamatie facuta din frustrare, uite aici regula : 3. Intre un jucator si un membru al Staff-ului, sau intre jucatori, respectul vine reciproc. Daca un membru al Staff-ului considera ca deranjati jucatorii sau ca va adresati catre jucatori intr-un mod jignitor, veti fi sanctionat: Mute: 10 minute - 20 minute si/sau Jail: 4 ore [N]
 8. Iti multumim pentru propuneri! A fost si wipe pe factions si se vor mai adauga lucruri noi pe parcurs, toate la randul lor! Ne vom gandii la ce ne-ai spus si pe viitor poate se vor implementa!
 9. Salut. Iti multumim pentru propunere. Momentan, pedeapsa pentru hack este pe merit si buna. Este destul cat este acum. E prea mult 30 de zile, toti cei care mai incearca un hack ar primii ban 1 luna si s-ar lasa de server. Pedeapsa este mai mica pentru ca ai mai multe sanse, de aia se numesc abateri, daca exagerezi si nu te potolesti, poti primii si ban permanent. Iti multumim si pe viitor poate ne vom mai gandii la marirea pedepsei!
 10. Ai fost sancționat pentru hack, ai o grămadă de kick uri pentru Illegal Client Modifications. Ban ul expira in 3 ore.
 11. CNP fals. Nu ai citit regulamentele. Nu ai pus o poza cu orele. Ai o cerere foarte slabă.
 12. Denis

  Helper

  Salut. Ai un model de respectat. Revino peste o săptămână cu o nouă cerere, citind regulamentele.
 13. Ai un model de respectat.
 14. Am verificat si nu ai ban. Poate a expirat. In caz ca ai gresit numele, scrie mi pe discord Deniss#3484
 15. Salut. Multumim pentru ca ne-ai raportat problema. Este dezactivat, de aceea nu poti redenumii nametag-ul!
 16. Multumim pentru reclamatie.
 17. Poate ai primit kick de la server automat pentru ca ai stat afk. Oricum ar fii, ai nevoie de dovezi pentru a face o reclamatie.
 18. Denis

  Reclamatie

  Multumim pentru ca l-ai raportat!
 19. Salut Alex. Ai un model de respectat : Revino cu o cerere peste o saptamana.
 20. Aveti dreptul la 1 cerere pe saptamâna, asa ca faceti bine si completati cererile cum trebuie. Cererile incomplete sau care nu indeplinesc cerintele de mai sus vor fi respinse din start, iar cele valide vor fi verificate în limita timpului disponibil. Revino cu o noua cerere peste o saptamana de acum, mai exact pe data de 04.10.2020.
 21. Salut. Nu ai minimul de 40 de posturi. Trebui sa ai minim o saptamana vechime, tu ai contul din 2018 dar primul post a fost acum 1 zi, nu stiu ce sa zic.
 22. Salut @MihneaSefuTau Stock-ul este unul pentru semnatura,alege un avatar 150x250 / 150x300. Ai timp 24h. Daca doresti semnatura, faci o cerere de semnatura.
×
×
 • Create New...