Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

DenisBlackArtz

Designer
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Poor

About DenisBlackArtz

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 02/11/2003

Personal Information

 • Location
  Olanda
 • Gender
  Male
 • Interest
  gay

Recent Profile Visitors

439 profile views
 1. Sectiunea a fost offline , ne pare rau. Acum poti intra linistit,te asteptam pe server.
 2. Membrul staff nu a adus o dovada pentru sanctiunea acordata. Asa ca cel mai probabil vei primii unban,
 3. Ai primit ban de la mine pentru ca Rydan nu era pe server si ne-a rugat sa iti dam ban. Motivul pentru care ai luat ban, acolo este pus discordul lui Rydan. Ca sa aflii de ce ai luat ban si daca mai iei ban,asta nu depinde de mine,depinde de Rydan,ii dai lui mesaj si vorbesti cu el,dar eu zic ca nu meriti odata ce ai abuzat de un bug in loc sa il raportezi.
 4. Muncesti pentru ei. Nu mii se pare ok sa se poata da mobcoins,plus ca nici nu cred ca se poate adauga acest lucru in plugin-ul de mobcoins.
 5. Ai comanda /ah pentru a cumpara de la playeri.
 6. Aceasta sectiune este chiar frumoasa si cred ca va fii si foarte jucata.
 7. Nu e o idee buna + ca nu va fii jucata,sunt sigur de asta.
 8. Spawnerele au fost scoase si multe nu sunt implementate in shop deoarece avem o anumita economie pe survival 1.8. Iar acea economie este una chiar buna,daca s-ar baga pe shop,nu ai mai muncii pentru ele,doar le-ai cumpara cu bani. Le cumperi si dupa nu mai faci nimic si te lasi ca te-ai plictisit. Imi pare rau,dar asta este votul meu si asa va ramane.
 9. Acum ca s-a adaugat si sectiunea BuildBattle , se va adauga o regula legata de constructiile indecente,sper. Restul propunerilor sunt inutile,trebuie sa te gandesti bine inainte sa iti pui o protectie,e normal sa primesti grief sau sa se puna altii langa tine. Iar la propunerea cu scam,staff-ul nu se ocupa de itemele pierdute/furate. Este strict problema voastra cu cine faceti trade-uri si cu ce faceti,va asumati.
 10. Imi pare rau,dar din cate am auzit si cat timp te-am prins eu in staff,erai toxic. Erai tare in gura,nu iti prea pasa de grad,trebuia sa te gandesti mai bine inainte sa ai comportamentul pe care l-ai avut. Sa ai o zii faina.
 11. Colega mea a stat afk pe sectiune,a incalcat regulamentul. Nu ai voie sa stai afk pe sectiune.
 12. [Moderator] DenisBlackArtz Nume: Denis Varsta [ minim 14 ani ] : 17 CNP [ Primele 7 cifre ] : 5030211 Motiv : Vreau sa ajut comunitatea la imbunatirea ei si la dezvoltarea ei,vreau sa moderez forumul deoarece sunt multe persoane care nu respecta regulamentul/modelul , sau au un limbaj vulgar care trebuie sanctionat. Contact Discord: Deniss#3484 Experienţă : 10/10 ( am avut si eu comunitati ) Cat timp poti oferi forumului : Cat timp este nevoie pentru a-mi face treaba. Locul unde doresti sa moderezi : Oriunde se poate. Tin sa mentionez ca nu renunt la sectiunea Photoshop,o sa ma ocup si de ea deoarece nu este nimeni care sa se ocupe. Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri.
×
×
 • Create New...