Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

h1m0

Play Staff
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About h1m0

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu ca as sari in apararea lui Horia,dar banul este dat pe motive insuficiente ! Sunt jucatori plictisiti de joc (cum fac eu) ma pun comod la PC si stau pe telefon in timp ce farmez.In clipul lui qKlyze se vede ca sunt 2 conturi pe ip: Dragos_Slayers2 si ajhlax183 dar asta nu are importanta.Ceea ce este important este ca: 1.Nu exista Auto-Clicker care sa faca pauze. 2.Nu exista kill-aura care sa stea pe loc si sa dea doar intr-o singura entitate. Pe langa asta este bugul cu hitboxul la mobi,poti avea un mob in fata ta si tu sa dai in spatele lui in altul(testati). Succes la unban !
 2. 1. Nickname:h1m02. Sectiune:Factions3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan4. Motivul:Motivul a fost un motiv din punctul meu de vedere prost, am facut pvp si am avut aliati cu hack iar eu nestiind de asta.Acesta este motivul pentru care am fost exclus din staff.5. Cand ti-a fost scos gradul?: Acum 7 zile.6. Comentarii aditionale:Sper sa imi recuprez gradul,am depus munca si seriozitate si inca depun pentru acest grad. Robyyyyy m-a anuntat sa refac o cerere de recuperare peste 7 zile deoarece sunt sanse sa revin.
 3. 1. Nickname: h1m02. Sectiune:Factions3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan4. Motivul: Se presupune ca si cum as fi facut team cu hackerii dar acestia fiind aliati si nu i cunosteam asa bine nu aveam de unde sa stiu ca ei utilizeaza hack.5. Cand ti-a fost scos gradul?:Astazi ora 16:506. Comentarii aditionale: Din punctul meu de vedere 3 persoane active care isi faceau treaba (h1m0+ajhlax si HackYouRyma) si au luat remove din prostie, faptul ca o anumita persoana face echipa cu tine si tu nestiind acea persoana ce client utilizeaza nu ai cum sa dai remove. Pe scurt am fost sa atacam Velocity cum este si corect pe factions.In tot acest timp pe parcursul LIVEului meu am fost atent la 3 chaturi( /f c p /f c f si chatul de la live).Cei din Velocity nu au avut cum sa ne faca fata si au atacat la grade, s au dus si s au plans la owneri crezand ca ne luam remove... ceea ce s a si intamplat. O sa las link la live cu toata activitatea mea pe parcursul zilei de astazi. In concluzie am vrut sa fac ceva frumos pentru comunitatea add2 dar nu ai cum odata ce lumea are ceva cu tine...odata ce lumea vede ca ai ceva mai bun decat ei incearca sa te atace din toate punctele de vedere. Sper sa vizionati live-ul si sa va dati cu parerea ca acele remove-uri sunt date gresit.
 4. h1m0

  Reclamatie h1m0

  Salut, imi pare bine ca ai facut aceasta reclamatie sa ne lamaurim impreuna si sa ajungem la un acord. Prima oara ai facut spam-avoid de 3 randuri si te-am avertizat civilizat prin textul ' ' zSpotted inceteaza sa mai faci spam-avoid ' ' (cum ne-a fost si zis sa avertizam inainte de a face ceva) a doua oara am aplicat comanda. Dovezi: https://imgur.com/8S23fI3 https://imgur.com/mauNBfC
 5. Nu ai un comportament demn de acest grad.
 6. Te-am vazut activ si vad ca esti un baiat linistit.De la mine ai un Pro.
 7. Ai un comportament neadecvat si nu ai ideea sa respecti persoanele din jurul tau.
 8. Desi ai putine ore ... in ultimile 24 de ore te-am vazut activ, in schimb comporamentul tau si respecttul pe care il oferi oamenilor din jurul tau este de neuitat !
 9. Activitate foarte mare pe server , meriti o sansa !
 10. h1m0

  ban pt labymod

  Nick: h1m0 Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: ImGaming_ Dovezi: Alte detalii: Tin sa mentionez ca eu aveam huzuni de un an in PC dar nu il aveam in versions.Ban-ul mi a fost dat pe motivul hack iar eu pe server eram conectat cu labymod.Persoana care m a luat la Control hanar nu avea ca nu are voie sa imi dea ban.Banul se da daca joci cu hack pe server nu si daca ai hack in PC,in clip se vede clar cum ca nu am avut timp sa intru pe labymod deoarece am chat-ul si desigur poate sa va confirme ImGaming ca dupa ce a scris pe chat sa vin la control in 15 secunde eram cu partajarea pe discord. Multumesc !
 11. 1. Numele tau din joc: h1m0 2. Numele jucătorului reclamat: zSpotted & CrIsTi_Faze 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Bug Usa repetat. 4. Martori: Manzu 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze:
 12. 1. Nume: h1m02. Propunere: Mobi sa nu mai dea hit la jucatori si sa nu mai ia agro pe jucatori.3. Sectiune: Factions4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ajuta deoarece nu mai da hituri blaze-ul cand farmezi si nu se mai ataca intre ele.5. Poze/Film: Nu detin.6. Ceva de adaugat?: Da,sper sa se adauge aceasta chestie deoarece este cam naspa sa se bata blaze urile intre ele.
 13. Prenumele tau: Ma numesc Catalin Ionut. Cu ce nick-uri joci pe server: h1m0 Varsta: Am varsta de 16. Primele 7 cifre din CNP: 030807 (2003/08/07) Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Vreau sa am aceasta functie deoarece sunt bine informat despre acest server si pot sa ofer informati la jucatorii de pe server clar si detaliat. Discord (Obligatoriu) : RS h1m0#0300 Ai citit regulamentele? : Nu stiu sa citesc. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: Am 24 de ore pe sectiunea Factions. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Pe perioada de pandemie imi petrec toata ziua pe server incepand de la ora 14:00-3:00.Pe perioada liceului(L-V) stau dupa ora 19:00 pana in 1:00.
×
×
 • Create New...