Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

TheLight1

Addicted Gamers
 • Posts

  310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheLight1 last won the day on June 19

TheLight1 had the most liked content!

About TheLight1

Recent Profile Visitors

627 profile views

TheLight1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

18

Reputation

 1. Salut, iara. Mi-ai facut 2 reclamatii din pura frustrare pe doua motive cum ar fi amenintare si injosire staff. Esti extrem de toxic si ar trebui sa incetezi. 4.3 Este interzis să amenințați sau să șantajați un player sau un membru staff. Mute: 10 - 20 minute (https://prnt.sc/139thzh) (https://prnt.sc/139tnzv)
 2. Salut! Pe langa faptul ca dai dovada de imaturitate si rasism prin comentariile aduse in aceasta reclamatie, esti si toxic cu stafful pe serverul de minecraft. Ai facut spam avoid(https://prnt.sc/139st1j) si eu si Vali te-am avertizat. Te-ai gandit sa ne testezi probabil si ai adaugat comentarii de genul : https://prnt.sc/139svj7 dupa ce Matio te-a avertizat si el. Eu iti propun ca pe viitor sa lasi aceste comentarii aiurea si nimeni nu o sa mai aiba nimic cu tine! Data viitoare te rog sa pui toata poza cu dovada ^^. Seara faina!
 3. mi se pare un minigame mai interesant decat bedwars (parere personala)
 4. pe langa asta, la prima sanctiune m-am incurcat. trebuia 3/3 si doar ce am corectat, deci pe un cont ai ban 1d pentru hack 3/3 si pe celalalt ai ban 1d pentru ban avoid. aici ai si doveziile : https://gofile.io/d/dWt5Ju
 5. nu , thelight1 Rydan, te sumonez
 6. ai primit unban de la Rydyy.
 7. Buna ziua! multumim de reclamatie, insa Kulinar nu este un membru staff si dovezile pe care le-ai adus sunt insuficiente, astfel nu putem lua nicio masura impotriva sa. Data viitoare incearca sa filmezi intamplarea, un videoclip fiind mult mai clar decat niste poze!
 8. recuperare grad 1.16 1. Nickname: TheLight1 2. Sectiune: survival 1.16 3. Cine ti-a scos gradul?: Karamel 4. Motivul: retras 5. Cand ti-a fost scos gradul?: 12/27/2020 6. Comentarii aditionale: doresc sa ajut comunitatea cum pot si de data aceasta!
 9. iti dau kiss ca sa nu te superi :*****
 10. faceti free chat, riscati warn. Asteptati ca toti oamenii decizia unui manager
×
×
 • Create New...