Jump to content
By Rydan

Addicted2 - Store

Vrei sa ajuti comunitatea sau sa cumperi un rank ?
Intra pe store.addicted2.ro pentru detalii privind rankurile si pachetele disponibile

pe serverul nostru !
 

STORE.ADDICTED2.RO

 

By Rydan

Addicted2 - Affiliate

Ai un server si vrei sa te alaturi comunitatii noastre?

Fa o cerere de afiliere, completeaza modelul dat si asteapta un 

raspuns din partea unui Administrator !

AFFILIATE

 

By Rydan

Addicted2 - Discord

Te asteptam si pe serverul nostru de Discord

 daca vrei sa iti faci prieteni noi.

Adesea sunt organizate giveaway-uri si evenimente pe sectiunea de "Anunturi" !
 

DISCORD

Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Christiann

Addicted Gamers
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Poor

1 Follower

About Christiann

 • Rank
  Devoted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, conform spuselor colegilor mei, pe care ii aprob si totodata iti multumim pentru timpul acordat cererii pe forumul ADD2, dar nu cred ca momentan poti fi un membru al Staff-ului. Sunt criterii lipsa in cererea ta, le poti regasii in parerile colegilor mei, mai sus. Poti incerca sa aplici din nou peste 7 zile de la data deschiderii acestei cereri. Iti multumim: Addicted2 Staff&Team
 2. Jucătorul reclamat nu face parte din Staff-ul ADD2. Rank-urile de Ultra/Hero/Legend/Supreme nu sunt *Grade*, sunt *Rank-uri* globale achizitionate de pe Store. Pentru comportamentul lui i se putea acorda mut(daca era vreun staff competent de aceasta comanda)
 3. Respecta modelul impus, e primul topic deschis pe aceasta sectiune de cereri. Nimic altceva.
 4. In locul tau nici nu mai faceam cerere de recuperare. Esti unul din prea-cunoscutii membrii problema ai staff-ului. Sunt de parere ca nu mai ai ce cauta in Staff-ul ADD2 avand in vedere numarul mare de abateri pe care le ai.
 5. 1. Ai deschis 2 cereri in interval de o ora diferenta, poti deschide o a doua cerere dupa ce au trecut 7 zile de la prima cerere. 2. Titlul cererii nu corespunde cu cel din modelul impus. 3. Varsta ta nu corespunde criteriilor impuse de catre Administratie.
 6. Jucătorul reclamat nu este un membru staff pe sectiunea precizata. Rank-ul Supreme nu este inregistrat ca fiins STAFF Zone.
 7. Am intrat de 2-3 ori pe sectiune si s-a nimerit sa te vad activ, nu am verificat inca /history-ul tau dar iti acord si eu o sansa.
 8. Deseori multi jucatorii au impresia ca noi, ceilalti membrii staff actionam in favoarea colegilor nostri, ei bine, nu. Se actioneaza conform regulamentului. Nici voi ca si jucatori dar nici ei ca si membrii Staff nu ati procedat corect. Unde nu exista respect nu exista nimic, unde nu exista egalitate exista superioritate. Intr-o oare care ordine de idei, citez ceea ce a spus @Edy15.
 9. E a 10-a cerere pe care o faci si tot nu citesti regulamentul, exista multe plangeri la baza numelui tau "Nell3" pe sectiune, nu cred ca esti apt pentru a fi un membru Staff pe ADD2.
 10. Salut, te vad activ, intr-adevar nu prea ajuti jucatorii insa descrierea ta din cerere mi-a atras atentia, ai un
 11. Nu ai citit regulamentul, nu ai respectat perioada de cooldown intre cereri si CNP-ul nu corespunde varstei mentionate. Ai spus 15 ani insa CNP-ul ar indica ca ai 20 de ani...
 12. Exista deja cateva sectiuni ce duc lipsa majora de jucatori, propunerea ts nu este atat de dorita in mare, ar implica munca si timp irosit degeaba.
 13. Depinde de modul tuturor de gandire, nu cautam psihologi și nici oameni maturi, cautam pur si simplu oameni ce isi ppt asuma niste responsabilitati. Nu e necesara marirea mediei de varsta.
×
×
 • Create New...