Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pe serverul de Minecraft sunt deschise !

Andy21

Addicted Gamers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Poor

2 Followers

About Andy21

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. foarte intereseanta aceasta propunere.
 2. Ai o cerere buna, orele necesare, te-am vazut activ si pe sectiune insa te-as ruga sa ai putin mai multa activitate cand vine vorba de "ajutat" playerii. Dar totusi, de la mine ai un
 3. Buna Bianca, nu prea te-am vazut ajutand playeri insa, cum a spus si colegul meu Zappy, ai o cerere buna, ai o activitate sporita pe server si indeplinesti conditiile necesare acestei funcii.
 4. Salut, banuiesc ca ai postat asta deoarecere banuiesti ca am m-am "insipirat " de la tine.Ei bine, chiar nu am facut-o si daca e sa o luam asa, gasim cel putin inca 5 cereri asemanatoare intre ele si de aceea este, dupa parerea mea greu sa vii cu ceva "original" intr-o astfel de cerere.Sper ca m-am facut explicat Calin, iti urez o zi buna!
 5. Prenumele tau: George-Andrei Cu ce nick-uri joci pe server: Andy_21, XerxE Varsta: 17 si 11 luni Primele 7 cifre din CNP: 5020530 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Consider ca sunt un jucator foarte activ, prietenos, respectuos, cu cei 7 ani de acasa dar in acelasi timp si unul serios si de fiecare data cand am avut ocazia am ajutat jucatorii cu informatii sau sfaturi legate de joc. Cum am mai spus, sunt o persoana serioasa si nu vor exista discriminari cand vine vorba de aplicat regulamentul, indiferent ca imi esti prieten sau nu. Discord (Obligatoriu) : Andy_21#9006 Ai citit regulamentele? : "Nu stiu sa citesc." Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 3 zile, 7 ore si 54 de minute, https://imgur.com/yBFyTm1. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz Seara-(In aceasta perioada cu "virusul") Dimineata Prânz Dimineata Seara Prânz Seara-(Aici ma voi incadra in perioada liceului.)
 6. Un jucator foarte activ si respectuos.Sper sa iei acest grad.Succes
 7. Un jucator foarte activ si chiar ajuta playerii.
 8. Prenumele tau: George-Andrei. Cu ce nick-uri joci pe server: Andy_21 Varsta: Am de varsta de 17 ani si 11 luni. Primele 7 cifre din CNP: 5020530 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Sunt un jucator foarte activ, cu cei 7 ani de acasa, politicos, respectuos si constiincios.Ajut playerii de fiecare data cand mi s-a ivit ocazia iar in anumite momente am impresia ca anumiti playeri sunt favorizati cand vine vorba de regulamentul privind scrierea in chat. Discord (Obligatoriu) : Andy_21#9006 Ai citit regulamentele? : "nu stiu sa citesc". Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 1 zi si10 ore. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz Seara (Aici ma incadrez in acest moment). Dimineata Prânz Pranz Seara (Aici ma voi incadra in timpul liceului).
×
×
 • Create New...